Zkouška odborné způsobilosti (Slaný)

Urdo von Fuj

Příspěvek#31 » pon 14. led 2013, 09:54

velice doporučuji A,B,E

Alcatraz

Příspěvek#32 » pon 14. led 2013, 09:57

chceš A+B+E, jenom o tom ještě nevíš

mocima

Příspěvek#33 » pon 14. led 2013, 09:58

Nic jineho nez A,B,E nebrat!!!!!

beaver

Příspěvek#34 » pon 14. led 2013, 10:03

Už se to tu řešilo vícekrát - a víceméně vždy z toho vyplynulo, že asi nejvhodnější kombinace je A+B+E. Když už se s tím učením budeš mořit a věnovat tomu čas... Pohledej zde na fóru a najdeš celou řadu argumentů proč A+B+E.

Satran Michal

Příspěvek#35 » pon 14. led 2013, 10:09

Aha, tak děkuji za radu, měl jsem se nejspíš nejdřív optat zde-vás. Teď už to nejspíš přehlásit nejde.

mar00

Příspěvek#36 » pon 14. led 2013, 10:11

Zeptej se u zkoušky, někde tě to nechají dopsat (nejpozději před započetím zkoušky).

fejfarz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#37 » pon 14. led 2013, 10:43

Mě bude určitě stačit jenom E protože sbírat zbraně nebudu , na soutěžní pistoli a náboje abych mohl častěji trénovat nebudu mít peníze a na občasnou návštěvu střelnice pro odreagování mě E bude stačit. :D

mocima

Příspěvek#38 » pon 14. led 2013, 11:31

Ver zkusenejsim a udelej si k tomu minimalne B. Na E totiz muzes koupit jen naboje do zbrane, na kterou mas PZ. A obcas ti neco pujci kamarad s tim, ze si mas jen koupit strelivo a s E jsi nahrany.

ilicz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#39 » pon 14. led 2013, 11:39

fejfarz: to říkáš teď. Za pár let to budeš (třeba) vidět jinak... Ale i tak, když už nechceš A+B+E, tak doporučuju určitě taky alespoň B+E. je to praktičtější :)

fejfarz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#40 » pon 14. led 2013, 12:05

No asi jste mě přesvědčili zavolám na policii jak se to dá ještě v té žádosti změnit když zkoušky mám až v únoru. Přidám tam tedy to B . A nechci to mě přijde zbytečné.

fejfarz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#41 » pon 14. led 2013, 12:17

Tak vyřešeno zavolal jsem na policii a poprosil jsem je jestli by mě do té žádosti ještě dodatečně nepřidali skupinu B a bylo mi takto po telefonu vyhověno a ani jsem nikam nemusel a zkoušky budu dělat rovnou na skupinu B+E. :)

tokin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#42 » pon 14. led 2013, 14:09

Tak hloupost to určitě není.Může nastat situace,kdy B budeš potřebovat (chytne tě střelectví)a znovu na to dělat zkoušky - sorry,jednou mi to stačilo,sice pohoda co se týká testů ale přeci jen - nervy pracují...A taky finanční otázka - platit znovu celou zkoušku,to by se mi nechtělo.
Na druhou stranu musím uznat dle své osobní zkušenosti, že velký fanda do střelby nejsem, ZP jsem si pořizoval pro svou osobní ochranu, pro ochranu svých blízkých a svého majetku (měl si vidět jak to funguje,když se mi tři nepřizpůsobiví soudruzi dostali na pozemek a chtěli mě asi "uklidit" v garáži.Na slovní vyhrůžky z okna typu"táhněte do pr...vy zloději zasr... regovali výsměchem a odeslali mě tam kam sem je poslal já a v klidu tlačili sekačku dál na káru.Když sem se k nim v šeru přiblížil a rozsvítil, oni uviděli že mám nataženou devítku, ochotně sekačku sundali a ještě za sebou zavřeli vrátka.)Od té doby jsem mooooc rád, že zbraň vlastním.
Takže závěrem - záleží opravdu jen na Tvém rozhodnutí, někdo Ti poradí - dělěj si i B, když iž to jednou děláš, dáš jen o 500 víc a máš ZP na obojí.
Mě stačí opravdu jen zmiňované E, kvůli tomu sem si ZP a zbraň pořizoval.

fejfarz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#43 » pon 14. led 2013, 14:45

No jak jsem psal před tím asi to B zatím nevyužiju , ale pravdu mají ostatní člověk nikdy neví a dělat kvůli tomu zkoušky je nesmysl.

Alcatraz

Příspěvek#44 » pon 14. led 2013, 15:19

B pouzijes uz jen kdyz nekam pojedes na sraz a budes si chtit pucit zbran a budes si chtit koupit krabicku naboju, nebo dve, abys je nesomroval od nekoho ze soukromych zasob :)

beaver

Příspěvek#45 » pon 14. led 2013, 15:24

Navíc na samotné E potřebuješ více bodů z teorie (74) než na B (71). Takže nehrozí, že by sis "zvyšoval" riziko neuspěchu tím, že si B přidáš k již zamýšlenému E. Maximálně dáš pětikilo navíc za skupinu při vydání ZP.

Zpět na