Adaptivní vzhled pro mobil

Pravidla, dotazy, žádosti a náměty k provozu tohoto fóra (neslouží pro otázky obecné zbraňové otázky!)

Jarda.Jezek

Příspěvek#1 » pon 20. lis 2023, 06:52

Prosím, poraďte mi, jak tu přepnout na adaptivní vzhled, abych mohl číst příspěvky a odpovídat na mobilu. Se vzhledem pro velké obrazovky mi to na mobilu nejde. Děkuji.

Sud

Příspěvek#2 » pon 20. lis 2023, 07:32

To bude vlastnost prohlížeče, ne fóra. Pokud máš Chrome, tak vpravo nahoře tři tečky pod sebou a pak "stránky pro počítač"

audis

Příspěvek#3 » pon 20. lis 2023, 07:32

V mobilu v jeho web prohlížeči který používáš, tři tečky, vypnout Zobrazit verzi pro počítač. Defaulne bývá vypnuto.

Jarda.Jezek

Příspěvek#4 » pon 20. lis 2023, 08:25

Nojo. Kluci dík. Hned je to o něčem jiném...

Gimpel

Příspěvek#5 » pát 13. pro 2024, 12:08

:idea: TECHNICKÝ PROBLÉM :(

Hledal a nenašel vlákno, kam jsem toto vložiti chtěl, tedy omlouvám se.

Od dnešního dne se mi velikost fontů ve vláknech, zobrazuje odhadem poloviční než včera ještě.
Není to poprvé. Dříve však vždy jen jedno vlákno, na zlomky minuty jen. Stačilo třeba aktualizovat stránku, nebo nevím již a bývalo vše OK.
DNES NAOPAK NEPOMÁHÁ NIC. Jiné weby však v pořádku, stále stejné mám.

Celému světu, že globálně, či snad přímo globalisticky formou touto stěžuji si, že korekturu tohoto postu, budu dělat s lupou v ruce :( .

++++++++++++++++++++

EDIT : To všichni. Dejte do hlášení, zda ho rovněž najednou máte tak maličkého (to piss-mo přeci).

JirkaCV

Příspěvek#6 » pát 13. pro 2024, 12:34

Nee. Opera.

Gimpel

Příspěvek#7 » pát 13. pro 2024, 14:13

Anoo stále. Google Chrome mobile for Android :(

Sud

Příspěvek#8 » pát 13. pro 2024, 14:25

Nemáš zapnuté "stránky pro počítač"? Je to selektivní pro stránky, neaplikuje se to na celý prohlížeč. Mně to na mobilu i PC Chrome funguje normálně

Edit: Ještě se podívej, pokud máš povolenou Lupu, jestli sis do toho omylem nedrcnul. Pamatuje si to taky pro konkrétní web

Gimpel

Příspěvek#9 » pát 13. pro 2024, 17:51

,,Stránky pro počítač" mám zapnuty neustále. Nesrovnatelně déle, než jsem zde od léta regnutý.
Teď znovu jsem je opakovaně vypl × zapl a kolem toho obnovoval obsah stránky a všelijak zde surfoval mezi vlákny. Vše marné = změna, zvětšení alespoň fontů negativní.

Lupu asi nemám ale zkusím revisionismus (v nastavení prohlížeče určitě jen).

++++++++++++++

EDIT : ,,Zobrazovat v hlavní nabídce možnost přiblížení" - jestli myslíš toto tak negativní.
Nikdá jsem to nepoužil a nepoužívám (o funkci hovořím).

DĚKUJI pane kolego ZA SNAHU !! :) :)

Sud

Příspěvek#10 » pát 13. pro 2024, 21:27

Gimpel píše:EDIT : ,,Zobrazovat v hlavní nabídce možnost přiblížení" - jestli myslíš toto tak negativní.

Ano, tohle jsem myslel. Pak už mě napadá jen zkontrolovat aktualizaci Chromu a telefonu. Případně restart telefonu nebo reinstal aplikace.

Když se mi podělá nějaká aplikace, tak jedna z těchto možností mi zatím vždy zafungovala.

Nemyslím si ale, že fórum umožňuje změnu velikosti písma. A jiné "selektivní" nastavení Chrome nejspíš taky mít nebude.

Gimpel

Příspěvek#11 » sob 14. pro 2024, 13:51

Celkem jsme to právě vyčerpali :( .

Restart zařízení proveden.

S odporem jsem provedl update Chrome mobile = mám současný.
(alespoň si přikouřil velikost zobrazení fontů, z 100% na 135%)

Stran update celého kompu, jsem dobře resistentní.

Tento komp je primárně tablet nemalé velikosti + GSM modul. Nikoliv telefon. Toto je však pro můj problém bezpředmětné, že.

Když si předmětnou str. ještě kusově zvětším, používati to zde mohu i bez skleněné lupy.

Žel jsme dosáhli jen toho, že mi aktuálně nejde Zvedavec.news a nevím proč. Jiné, teď pokusné, weby spermanentně OK.

Opět ti DĚKUJI za SNAHU a vzdávám to = prohrál :) :) .

Zpět na