26.01.2013 - Závod LOS: Pohárový závod

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

jk-stengan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#61 » stř 30. led 2013, 21:01

tak to přeji mnoho zdaru v práci..

jínak nefrkám to bez přípravy každý měsíc, ale každý druhý :-) viz kalendář LOS zde na stránkách .

a urážky?? ano občas je to jediné možné řešení, aby se dotyčný rejpal zamyslel nad tím co vlastně chce .... a jak je vidět podařilo se .....

a neboj perzekuovat se nedám na to jsem příliš starej ono to s přibývajícím věkem více bolí a špatně se to hojí :-)

kuba

Příspěvek#62 » stř 30. led 2013, 21:13

ano je to spatne reseni, protoze me to zamyslet se nad tim co chci nedonutilo, protoze to vim, nejsem zenska :)

jk-stengan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#63 » stř 30. led 2013, 21:34

tak to je fajn :-) jen aby jsi si to zapamatoval.. až proběhne další LOS a budou tu zase příspěvky podobných tipů :-)

PaF

Příspěvek#64 » stř 30. led 2013, 21:45

Tak hosi, klid zbrani :lol:

Od kuby mne navazeni nevadi. :evil: :evil: :evil: Jezdi, vi o cem mluvi, a strilet umi. :) Ze ho bavi neco jineho nez mne, nevadi, to je v poho.

Ono to porypovani, kubo, jde dost na nervy tem, kdo jako sten odedrou cely zavod organizacne sami (nemyslim rozhodci) -terce, kyvky, prezenci, hospodu atd... a jeste maji zodpovednost na triku.

Patrik
moderátor

Příspěvek#65 » stř 30. led 2013, 21:51

PaF píše:Tak hosi, klid zbrani :lol:

Pravdu dí Paf.

jk-stengan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#66 » stř 30. led 2013, 21:57

no to se dalo čekat :-)

sotva si tu člověk vyvolá malé fáme tak si příjde a já mám po strandě :-) no dobrá beru na vědomí :-) Kuba, tak někdy v dalším vláknu :-)

PaFe . známe se dlouho a sám dobře víš že občas stačí málo a prostě to tak je .... ale on si Kuba zvykne je to otázkou času.. já mu věřím :-)

PaF

Příspěvek#67 » stř 30. led 2013, 22:04

:lol:

jk-stengan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#68 » stř 30. led 2013, 22:09

tak já tě tu hájím a takto se mi smeješ :-) no dobrá .... Kubo trhej :-)

Ptak

Příspěvek#69 » pát 1. úno 2013, 20:46

Milí LOSí kolegové ať růžoví či od Tábora. Měli by jste se zklidnit. Toto je oficiální fórum k závodu LOSu a pokud si někdo přečte tyto výlevy, nebude si o nás myslet asi nic pěkného. Uvědomte si, že svými příspěvky děláte LOSu "reklamu".

jk-stengan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#70 » pát 1. úno 2013, 22:12

nevím proč jmenuješ zrovna Tábor- ale budiž ano je to určitá negativní reklama, ale i ta ktomu patří...

jínak LOS patří pod LEX ?? pokud se nepletu a asi tušíš jaký mám názor na tuto organizaci, bez D.P :lol: :lol: :lol:

a vůbec netučím proč toto celé, když naše malá fáme skončila před dovouma dnama příchodem Patrika :-)

aifel

Příspěvek#71 » pát 1. úno 2013, 23:07

na to jsem příliš starej ono to s přibývajícím věkem více bolí a špatně se to hojí -jsem si dovolil Tě citovat Jiří K.Já se necítím být luzrem,ani důchodcem bo jsem ve věku jak se říká - mládí v prdeli a do důchodu daleko a i tak jsem starší než Ty a proto si dovolím Ti tykat.LOS aneb Lidová Obranná Střelba mne zaujala pro svoji tzv.různorodost a varibialitu možností jak se zdokonalit v ovládání zbraně.Ano nemám vytuněnou zbraň,střílím tím co nosím, nepřebíjím a nedělám si tzv.čajíčky jak řekl jeden rozhodčí na LOS-tvl.se divím že jim to ten popr shodí.Nehoním vteřiny,chodím na LOS protože mně to baví,poznám bezva lidi např.J.Mařák ze Svitav,jomekabi který mně dostal na kurz LOS který vedl CMK a jk-stengan :D.No co říct Jiří prostě dle tebe jsem luzer,ale já na tebe seru :lol: Budu chodit na LOS prostě jen tak,sam pro sebe.

jk-stengan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#72 » pát 1. úno 2013, 23:43

Alifel.

ano i tak se to dá pochopit,ale nebylo to myšleno na tebe či lidi kteří se chodí LOSem bavit a jak jsi správně podotknul zlepšovat se v technice a bezpečnosti.

to že jsem Kubovi napsal to co jsem napsal bylo z jiného podtextu,ale to tu bylo je a bude. Vždy někdo příjde na LOS po čase začne střílet IPSC.. to je takovej malej spor mezi mnou a Jakubem a pokud na mě sereš jak tu píšeš je mi to naprosto šumák já to dělám protože mě to baví a vydím vtom smysl pro ostatní a dál je mi to šumák jen mi občas příjde líto když někdo jako Jakub začne rejpat do lid, kteří o LOSu a jeho začátcích ví mnohem více než je kdekoliv poblikováno otom to bylo celé.

ale jak jsi psal chod na LOS jen tak,sám pro sebe to je nejlepší a klidně dotoho na mě ser mě to je to naprosto šumák.
a pro informaci ten kurzík pro začátky vedl hlavně CMK a já tam byl jako podržtaška a přípravu zázemí se situací :-)
a k těm luserům to je myšleno i na mě nejsem žádný bůhví jaký střelc a proto se na nikoho netahám triko a velice rád mu pomohu v začátcích jako i mě kdysi pomáhal Tratom a Radek Libovický s Adisem a spoustu jiných střelců jako je Ivo Wilk atd..

aifel

Příspěvek#73 » sob 2. úno 2013, 14:06

Tak jsme si to vyříkaly, ;) závod byl perfektní.

jomekabi

Příspěvek#74 » pon 4. úno 2013, 01:36

Jen mala gramaticka poznamka:

Pokud nejste zenske (o cemz v obou pripadech pochybuji), tak jste si to vyrikali. :D

Jinak jsem rad, ze si rozumite. Kazdopadne bych Jirkovi rad poblahopral k vydarenemu zavodu. Moc me mrzi, ze jsem tam nebyl, ale potykam se se spoustou osobnich problemu. Doufam, ze do jara to vyresim a ze zacnu byt opet vice aktivni.

aifel

Příspěvek#75 » pon 4. úno 2013, 19:16

NJN mám v tom kolikrák hokej :lol: :lol:

Zpět na