26.01.2013 - Závod LOS: Pohárový závod
Kdy a kam za střílením
Moderátor: LOS vedení
-
jk-stengan - Příspěvky: 193
- Kontaktovat uživatele:
- jk-stengan
Příspěvek#61 » stř 30. led 2013, 21:01
tak to přeji mnoho zdaru v práci..
jínak nefrkám to bez přípravy každý měsíc, ale každý druhý
viz kalendář LOS zde na stránkách .
a urážky?? ano občas je to jediné možné řešení, aby se dotyčný rejpal zamyslel nad tím co vlastně chce .... a jak je vidět podařilo se .....
a neboj perzekuovat se nedám na to jsem příliš starej ono to s přibývajícím věkem více bolí a špatně se to hojí
jínak nefrkám to bez přípravy každý měsíc, ale každý druhý
a urážky?? ano občas je to jediné možné řešení, aby se dotyčný rejpal zamyslel nad tím co vlastně chce .... a jak je vidět podařilo se .....
a neboj perzekuovat se nedám na to jsem příliš starej ono to s přibývajícím věkem více bolí a špatně se to hojí
-
- Kontaktovat uživatele:
- jk-stengan
- PaF
Příspěvek#64 » stř 30. led 2013, 21:45
Tak hosi, klid zbrani
Od kuby mne navazeni nevadi.
Jezdi, vi o cem mluvi, a strilet umi.
Ze ho bavi neco jineho nez mne, nevadi, to je v poho.
Ono to porypovani, kubo, jde dost na nervy tem, kdo jako sten odedrou cely zavod organizacne sami (nemyslim rozhodci) -terce, kyvky, prezenci, hospodu atd... a jeste maji zodpovednost na triku.
Od kuby mne navazeni nevadi.
Ono to porypovani, kubo, jde dost na nervy tem, kdo jako sten odedrou cely zavod organizacne sami (nemyslim rozhodci) -terce, kyvky, prezenci, hospodu atd... a jeste maji zodpovednost na triku.
-
- Kontaktovat uživatele:
- jk-stengan
Příspěvek#66 » stř 30. led 2013, 21:57
no to se dalo čekat 
sotva si tu člověk vyvolá malé fáme tak si příjde a já mám po strandě
no dobrá beru na vědomí
Kuba, tak někdy v dalším vláknu 
PaFe . známe se dlouho a sám dobře víš že občas stačí málo a prostě to tak je .... ale on si Kuba zvykne je to otázkou času.. já mu věřím
sotva si tu člověk vyvolá malé fáme tak si příjde a já mám po strandě
PaFe . známe se dlouho a sám dobře víš že občas stačí málo a prostě to tak je .... ale on si Kuba zvykne je to otázkou času.. já mu věřím
-
- Kontaktovat uživatele:
- jk-stengan
- Ptak
-
- Kontaktovat uživatele:
- jk-stengan
Příspěvek#70 » pát 1. úno 2013, 22:12
nevím proč jmenuješ zrovna Tábor- ale budiž ano je to určitá negativní reklama, ale i ta ktomu patří...
jínak LOS patří pod LEX ?? pokud se nepletu a asi tušíš jaký mám názor na tuto organizaci, bez D.P

a vůbec netučím proč toto celé, když naše malá fáme skončila před dovouma dnama příchodem Patrika
jínak LOS patří pod LEX ?? pokud se nepletu a asi tušíš jaký mám názor na tuto organizaci, bez D.P
a vůbec netučím proč toto celé, když naše malá fáme skončila před dovouma dnama příchodem Patrika
- aifel
Příspěvek#71 » pát 1. úno 2013, 23:07
na to jsem příliš starej ono to s přibývajícím věkem více bolí a špatně se to hojí -jsem si dovolil Tě citovat Jiří K.Já se necítím být luzrem,ani důchodcem bo jsem ve věku jak se říká - mládí v prdeli a do důchodu daleko a i tak jsem starší než Ty a proto si dovolím Ti tykat.LOS aneb Lidová Obranná Střelba mne zaujala pro svoji tzv.různorodost a varibialitu možností jak se zdokonalit v ovládání zbraně.Ano nemám vytuněnou zbraň,střílím tím co nosím, nepřebíjím a nedělám si tzv.čajíčky jak řekl jeden rozhodčí na LOS-tvl.se divím že jim to ten popr shodí.Nehoním vteřiny,chodím na LOS protože mně to baví,poznám bezva lidi např.J.Mařák ze Svitav,jomekabi který mně dostal na kurz LOS který vedl CMK a jk-stengan
.No co říct Jiří prostě dle tebe jsem luzer,ale já na tebe seru
Budu chodit na LOS prostě jen tak,sam pro sebe.
-
- Kontaktovat uživatele:
- jk-stengan
Příspěvek#72 » pát 1. úno 2013, 23:43
Alifel.
ano i tak se to dá pochopit,ale nebylo to myšleno na tebe či lidi kteří se chodí LOSem bavit a jak jsi správně podotknul zlepšovat se v technice a bezpečnosti.
to že jsem Kubovi napsal to co jsem napsal bylo z jiného podtextu,ale to tu bylo je a bude. Vždy někdo příjde na LOS po čase začne střílet IPSC.. to je takovej malej spor mezi mnou a Jakubem a pokud na mě sereš jak tu píšeš je mi to naprosto šumák já to dělám protože mě to baví a vydím vtom smysl pro ostatní a dál je mi to šumák jen mi občas příjde líto když někdo jako Jakub začne rejpat do lid, kteří o LOSu a jeho začátcích ví mnohem více než je kdekoliv poblikováno otom to bylo celé.
ale jak jsi psal chod na LOS jen tak,sám pro sebe to je nejlepší a klidně dotoho na mě ser mě to je to naprosto šumák.
a pro informaci ten kurzík pro začátky vedl hlavně CMK a já tam byl jako podržtaška a přípravu zázemí se situací
a k těm luserům to je myšleno i na mě nejsem žádný bůhví jaký střelc a proto se na nikoho netahám triko a velice rád mu pomohu v začátcích jako i mě kdysi pomáhal Tratom a Radek Libovický s Adisem a spoustu jiných střelců jako je Ivo Wilk atd..
ano i tak se to dá pochopit,ale nebylo to myšleno na tebe či lidi kteří se chodí LOSem bavit a jak jsi správně podotknul zlepšovat se v technice a bezpečnosti.
to že jsem Kubovi napsal to co jsem napsal bylo z jiného podtextu,ale to tu bylo je a bude. Vždy někdo příjde na LOS po čase začne střílet IPSC.. to je takovej malej spor mezi mnou a Jakubem a pokud na mě sereš jak tu píšeš je mi to naprosto šumák já to dělám protože mě to baví a vydím vtom smysl pro ostatní a dál je mi to šumák jen mi občas příjde líto když někdo jako Jakub začne rejpat do lid, kteří o LOSu a jeho začátcích ví mnohem více než je kdekoliv poblikováno otom to bylo celé.
ale jak jsi psal chod na LOS jen tak,sám pro sebe to je nejlepší a klidně dotoho na mě ser mě to je to naprosto šumák.
a pro informaci ten kurzík pro začátky vedl hlavně CMK a já tam byl jako podržtaška a přípravu zázemí se situací
a k těm luserům to je myšleno i na mě nejsem žádný bůhví jaký střelc a proto se na nikoho netahám triko a velice rád mu pomohu v začátcích jako i mě kdysi pomáhal Tratom a Radek Libovický s Adisem a spoustu jiných střelců jako je Ivo Wilk atd..
- jomekabi
- Bydliště: Tabor _______________________ člen sdružení LEX | http://www.gunlex.cz
Příspěvek#74 » pon 4. úno 2013, 01:36
Jen mala gramaticka poznamka:
Pokud nejste zenske (o cemz v obou pripadech pochybuji), tak jste si to vyrikali.
Jinak jsem rad, ze si rozumite. Kazdopadne bych Jirkovi rad poblahopral k vydarenemu zavodu. Moc me mrzi, ze jsem tam nebyl, ale potykam se se spoustou osobnich problemu. Doufam, ze do jara to vyresim a ze zacnu byt opet vice aktivni.
Pokud nejste zenske (o cemz v obou pripadech pochybuji), tak jste si to vyrikali.
Jinak jsem rad, ze si rozumite. Kazdopadne bych Jirkovi rad poblahopral k vydarenemu zavodu. Moc me mrzi, ze jsem tam nebyl, ale potykam se se spoustou osobnich problemu. Doufam, ze do jara to vyresim a ze zacnu byt opet vice aktivni.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí