20.07.2013 - Závod LOS: Pohárový závod

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

lekar.t

Příspěvek#16 » pát 19. črc 2013, 23:34

Krátce před závodem a pouze v číslech
Echt Obranka startujících 120 8-)
Echt Kalírna 85 :oops:

Obranka debata 11stran
Kalírna debata 2strany

Porovnání počtu DQ v těchto závodech zdrcující rozdíl. :idea:

Škodiče na 1-2situací max. z 10 by bylo ok.

kuba

Příspěvek#17 » sob 20. črc 2013, 00:00

pavla74 píše:Koláče pro vítěze krásně voní..

a já vůbec netrénoval :-( snad se najde i nějakej "pod rukou :)"

Jakuza87

Příspěvek#18 » sob 20. črc 2013, 17:16

Krásný závod. Jediný prolém jsem měl s poroprůhlednými stěnami v stagi č4. Ale mám pocit že ten problém byl někde mezi pistolí a zemí. Jinak nádhera a já si konečně splnil zadání 70%

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#19 » sob 20. črc 2013, 19:58

Prosim výsledky :-)

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#20 » sob 20. črc 2013, 20:42

Dorazily. Zanesl jsem je do system.
Jestli mate nekdo pocit, ze u MPi jsou procenta o nejakou tu desetinku vys, je to pravda.
Nedoslo k zadne zmene v casech nebo zasazich.
Jen statistic si jaksi neuvedomil, ze strelci MZ nejen, ze nemohou mit 100% ze zavodu, ale nemohou mit ani 100% z kterekoli situace (resp. jejich cas nesmi byt referencni) - tabulku jsem tedy upravil tak, aby byly vypocty v souladu s pravidly.

A ted jeste koukam - co se stalo na stagi 1 v PI, ze tam Kuba nadelil druhymu nejlepsimu 40%?

MichalAdam

Příspěvek#21 » sob 20. črc 2013, 20:56

Jak koukám na výsledky ,tak si Jakub ještě po Čekanicích udělá jeden závod a vše bude jinak.. :lol:

Ptak

Příspěvek#22 » sob 20. črc 2013, 21:23

Mohl by někdo z organizátorů vysvětlit, proč je Jindra Mařák v MPi mimo závod?

kuba

Příspěvek#23 » sob 20. črc 2013, 21:25

honzo nemusíš se tak bát už ti ten pohár neseberu, leda bych si zorganizoval 2 závody ještě:) (o čemž jsme přemýšleli ale seru na to radši budu trénovat na důležitější věci :))

jinak situace c.1 no prostě jsem se odvážil a odvážnému štěstí přeje :)

Jinak díky za hezký odpočinkový závod i když musím říct že z těch 4. co jsem byl ve svitavách se mi líbil nejmíň. Ale koláč byl, hezký počasí taky takže to rozhodně neberu jako ztrátu času, jen občas je méně více :)

ptak: páč stavěl tajnou.. nebylo by to prý fér!

Andy_cz

Příspěvek#24 » sob 20. črc 2013, 21:29

Já taky děkuji za pěkný závod! Chtěl bych se dodatečně omluvit pořadatelům, nevím jestli jsem na ně nebyl trochu nepříjemný po dostřílení tajný - pokud ano, tak věřte, že jen na sebe a jen sebe a nikoliv na vás :). Příště se musím vetřít do nějakýho auta s koláčem, sakra...

Ptak

Příspěvek#25 » sob 20. črc 2013, 21:29

A to že měl Honza Morkes na tajné reshoot fair bylo? :-(
Nebudu tady tento závod raději nijak hodnotit.

kuba

Příspěvek#26 » sob 20. črc 2013, 21:33

jo problém reshootu na tajné situaci. neresitelny..

Ptak

Příspěvek#27 » sob 20. črc 2013, 21:51

Kdybych to tady před pár dny nepsal. Bohužel na má slova došlo.

pavla74

Příspěvek#28 » sob 20. črc 2013, 22:27

Ahoj střelci,pamatuji si jen manželčino heslo.
Svých 106% jsem učinil jen z vypočítavosti, protože 100% má kde kdo a zabodovat u samice s vyšším výkonem je lepší než pohár LOS. K tajné situaci , udělal jsem opravdu při stavbě chybu a to takovou, že jsem oddělil škodiče mlíkem, které bez kontroly situace téměř nebylo vidět. Můj i nakreslený jednoduchý záměr 5 želez z jednoho okna , 4 železa z dalšího okna byl dobrý ale do budoucna takovou kravinu neudělám. Postižení dobře ví o čem mluvím a hluboce se omlouvám.Pokud mi bude svěřena důvěra tak ve Svitavách tajná bude. Měla by to být situace bez možnosti závad ale pokud k takové dojde má vždy závodník právo opakovat i když se to může zdát nerelevantní. Snažím se vždy rozhodnout ve prospěch závodníka a pokud jeden odstartuje podle stanovených pravidel, nemůže mít další závodník úlevu nebo újmu.
Do budoucna doporučuji bedlivě číst legendu, proceduru , tedy návod jak situaci řešit. Takže mi nezbývá než Vám i nám popřát hodně úspěchů v budoucích pohárových nebo mistrovských závodech a s přátelským pozdravem Jindřich Mařák z Koclířova

Jakuza87

Příspěvek#29 » sob 20. črc 2013, 22:33

Jo škodiče přes mlíko byli kruté. Chytnout na situaci 5 procedur a dva myšáky nepotěší. Dál poloprůhledné stěny se při stavění zdají dost jasné. Ale v řešení kdy to člověk vidí poprvé --- doted si pamatuji jak mi hlavou letěla hláška. Hergot kde tady v té záplavě sítí jsou ty zatracený dveře. Ty zástěny jsou nádherný, ale na stavění domu mi fakt nesedli

Pete

Příspěvek#30 » ned 21. črc 2013, 10:30

Děkuji pořadatelům a rozhodčím za pěkný závod. Moc jsem si ho užil.

Pro zájemce přikládám odkaz na video ze závodu:
http://www.stream.cz/video/826008-los-svitavy-20-7-2013

Zpět na