17.08.2013 - Závod LOS: Kombinace Pistole+Brokovnice+PDW

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

jk-stengan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#16 » pát 16. srp 2013, 22:33

páč je nás málo tak si to trochu užijeme,,, roztáhnul jsem situace na celé střelnici tak aby se střílelo vše a nic nikoho neomezovalo, a proto bude vždy postavená jedna mega situace která se bude chodit dvěma ruznými způsoby.. trochu jsem se vyřádil a zárovně ozkoušíme co se dá postavit na nadcházející GunExpert, takže pokud by někdo neměl PDW a toužil by si to střelit s ohledem a množství lidí kosou či klonem AR mimo závod povlouje se to :-) prostě si to pořádně užijem aby ostatní záviděli o co přišli :-)

MichalAdam

Příspěvek#17 » sob 17. srp 2013, 17:01

Za pořadatele bych chtěl poděkovat všem střelcům za hladký průběh závodu, který nám dovolil ještě jednu brokovou situaci navíc. Tak snad příště opět na LOS tacticool :D

ps. jak to PaFe děláš s tou dvojkou? v prostředku mezi automaty a pumpami? :shock:
příště žádný vyhazovače! :lol:

Ptak

Příspěvek#18 » sob 17. srp 2013, 18:11

Chlapci organizátoři, velmi pěkný závod. Díky! Jenom toho Adise příště více zapojte, aby už neměl chuť střílet :-) Zejména ty běhací situace na PDW a pistoli se povedly. A souhlasím, že PaFuv výkon s dvojkou byl mimořádný!

Odesláno z mého SGP311 pomocí Tapatalk 4

cnt

Příspěvek#19 » sob 17. srp 2013, 18:38

Taky musim podekovat za povedeny zavod. Klidne by mohly byt takove LOSy vsechny... ;)

MichalAdam

Příspěvek#20 » sob 17. srp 2013, 19:04

Ivo, já nechtěl střílet, ale Sten mi půjčil benelku a Petr uzinu. Další dva co mi už asi zbraně nepůjčí :lol: ale musím napsat, benelli je klasika-tam není co řešit , ale uzi mě fakt nadchla. Čekal jsem, že bude nějak střelecky nepohodlná, ale po 3tí ráně jsme si začali rozumět.
dělá se s delší hlavní?? :D

MichalAdam

Příspěvek#21 » sob 17. srp 2013, 19:10

sice mimo téma, ale je to řešení, jen ta cena:
http://www.slickguns.com/product/uzi-uc ... e-shipping

PaF

Příspěvek#22 » sob 17. srp 2013, 19:30

No fakt pekny závod na vyblbnuti. A s umistenim s malou pistoli a dvojkou jsem opravdu spokojeny. Navíc jsem ještě predevcirem tahal nohu za sebou a skoro nemohl chodit. A dnes jsem to i pekne ubehal :lol: .
Pockejte, az se s tou dvojkou naucim poradne prebijet... :evil:

Ptak

Příspěvek#23 » sob 17. srp 2013, 19:48

Adisi kdo umí ten umí. Pěkně jsi nám to nandal :-)

jk-stengan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#24 » sob 17. srp 2013, 21:19

všem účastníkům velké díky a doufám že jste si to řádně užili...

na příště to bude asi takto:

ty zvás co byli na prvním zkušebním kole budou mít právo se přihlásit i přes omezenou kapacitu páč z toho nechci mega projekt s pohárem atd... chci aby se to střílelo FREE a lidi se prostě bavili střelbou od toho se budou odvíjet i pohárky a případné očenění nej.. střelců...

pokuím se i přes malý výdělek do klubové poklady tento druh střelby prosadit tak abychom si to mohli uživat i nadáme a budem si to užívat na úkor pohárových LOSů, takže příští rok bude cca 3-4 závody LOS a zbytek si ponecháme pro naše sranda blbnutí v podání LAMAS LEGENDS LOS :-) které díky velice přátelské atmosféře jsem si užil i jako rozhodčí a organizátor a po dlouhé době se opětovně sešla banda nadšenců kteří si prostě jdou "zablbnout" ale v bezpečném slova smyslu a strávit super den na střelnici.

ještě jednou všem díky za super atmosféru po celou dobu kterou jste strávili na střelnici.

p.S když to půjde takto dál můžem vklidu zkoušet i kombinace zbraní během jedné situace.

pro příště bych to viděl na kombinaci Brok- Pistole/revolver, Brok- puška/PDW, a pistole/revolver- sniper na 50 a 100m... PDW, Brok a sniper bude k zapůjčení :-) včas dám vědět kdy si dáme další kolo samozdřejmě bez omezení výstrojě a výzbroje

Ptak

Příspěvek#25 » sob 17. srp 2013, 21:23

Už se těším. Větší vzdálenosti na PDW budou určitě zajímavé.

jk-stengan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#26 » sob 17. srp 2013, 21:27

jen pro info:

celý závod stavěn v jednom človíčkovi od 6,40hod a v 8,15hod jsem si s Robertem dával ranní kávu, takže je to jen o chuti si zablbnout a i přes komorní účast bych rád pokračoval, ale komorní účast zachoval.. takže bude max 30lidí stím že ty co dnes dorazili nají přednostní právo při registraci bez ohledu co si otom ostatní ucházející o startovní pozici myslí.

jk-stengan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#27 » úte 20. srp 2013, 20:21

jen malé info na upřesněnou :
to že se to ve finále staví tak krátkou dobu je tím že jse profíci a hlavně je za tím hodně práce předtím s výrobou bariér atd... jinak když mám vše po ruce tak se to staví snadno na rozdíl od střelnic kde si vše musí pořádající dovést nebo na místě vyrobit.. to jen pro celistvou informaci... a další info :

2.11 se s největší pravděpodobností bude konat další kolo LLL "Livings Lamas LOS"
info o zbraních atd... budou včas dodány,ale termín je skoro jasný....
vše včas uveřejníme na těchto stránkách v sekci závody LOS

Zpět na