CZ 75 P-07 Duty
Glock a spol.
- Voyager1
- tomas fuk
Příspěvek#272 » pát 11. říj 2013, 23:11
Zdravim dutynare.
Dnes jsem byl kupovat naboje a zahledl jsem v obchode novou duty. Tak jsem pozadal prodavace, jestli si ji muzu prohlidnout. Do ruky mi padla uplne paradne, velikost taky dobra a po vlozeni do pouzdra jsem byl taky spokojen. Spoust se mi zdala dobra. Jedine co me vadilo bylo opravdu dost tezke natahovani zaveru. Ve srovnani s mou GP P45 vyrazne tezsi. Nemam ji obehanou, mam ji tyden a vystreleno mam 50 ran. Ale tak na to by se dalo zvyknout, po case se treba obeha a pujde lehceji. Co se mi vsak nelibilo, byla ona hodne diskutovana vydut ramu na prave strane u kontejneru. Vim, ze se to resilo u prvnich kusu, CZUB menila ramy. Tady to bylo u nove nestrilene zbrane a kdyz jsem prstem na tu vydut ramu zatlacil, tak to krasne dosedlo na kontejner. Jak je to ted s onou vyduti ramu??? Je mozne, ze ta pistol je jeste jedna z prvnich. Kupoval nekdo ted dutynu? Jak u ni vypada ram na prave strane u kontejneru? Ono to asi nebude mit vliv na funkci pistole, ale nelibi se mi to.
Dnes jsem byl kupovat naboje a zahledl jsem v obchode novou duty. Tak jsem pozadal prodavace, jestli si ji muzu prohlidnout. Do ruky mi padla uplne paradne, velikost taky dobra a po vlozeni do pouzdra jsem byl taky spokojen. Spoust se mi zdala dobra. Jedine co me vadilo bylo opravdu dost tezke natahovani zaveru. Ve srovnani s mou GP P45 vyrazne tezsi. Nemam ji obehanou, mam ji tyden a vystreleno mam 50 ran. Ale tak na to by se dalo zvyknout, po case se treba obeha a pujde lehceji. Co se mi vsak nelibilo, byla ona hodne diskutovana vydut ramu na prave strane u kontejneru. Vim, ze se to resilo u prvnich kusu, CZUB menila ramy. Tady to bylo u nove nestrilene zbrane a kdyz jsem prstem na tu vydut ramu zatlacil, tak to krasne dosedlo na kontejner. Jak je to ted s onou vyduti ramu??? Je mozne, ze ta pistol je jeste jedna z prvnich. Kupoval nekdo ted dutynu? Jak u ni vypada ram na prave strane u kontejneru? Ono to asi nebude mit vliv na funkci pistole, ale nelibi se mi to.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- fejfarz
Příspěvek#273 » pát 11. říj 2013, 23:36
Ahoj já kupoval starší kousek už měla 1000 ran za sebou a v prosinci ji končí záruka ale takovou fuku tam nemám. Tedy úplně to netěsní ale tohle je fakt moc. Mě to trošku odstává jako u tebe na obrázku levá strana. Jinak pistolka fakt suprová jinou do ruky už neberu. 
Natahování závěru v pohodě měl jsem cz 75 Compact a u něj mě to šlo hůř.

Natahování závěru v pohodě měl jsem cz 75 Compact a u něj mě to šlo hůř.
- tomas fuk
Příspěvek#274 » sob 12. říj 2013, 00:18
Ahoj.
Tahle fotka neni te co byla na prodejne. Pouzil jsem fotku z tohodle vlakna, jen pro ukazku. Ale vypadalo to skoro stejne. Leva strana slicovana, prava vyboulena. Asi do ni casem pujdu, protoze do ruky mi sedla fakt paradne a vypada hezky. No uvidim, ale pokud bych ji koupil, tak urcite okamzite vymenit miridla. Ty zakladni jsou opravdu desne.
Tahle fotka neni te co byla na prodejne. Pouzil jsem fotku z tohodle vlakna, jen pro ukazku. Ale vypadalo to skoro stejne. Leva strana slicovana, prava vyboulena. Asi do ni casem pujdu, protoze do ruky mi sedla fakt paradne a vypada hezky. No uvidim, ale pokud bych ji koupil, tak urcite okamzite vymenit miridla. Ty zakladni jsou opravdu desne.
- fejfarz
- Voyager1
Příspěvek#276 » sob 12. říj 2013, 22:32
Já kupoval cca před dvěma týdny fungl v podnikovce. Nechal jsem si ukázat celkově tři a všechny to vydutí měly. Sice opravdu mírné (kdybych vyloženě po tom nešel, tak si toho nevšimnu). Jednu jsem koupil a hotovo. Na fci to vliv nemá, zvenku to vidět není, kdyby se z toho stal problém-pořeším to přes záruku a bude.
Závěr mi ze začátku taky šel fest ztuha (a to nejsem žádná "žena"), ale už je to OK. Zbraň je prostě nová, nová pružina-ztuha půjde každá nová zbraň.
Jinak střílí opravdu přesně, spoušť perfektní (i "ostřílení" kolegové, co si ji dnes půjčili, říkali, že je "fakt vychytaná"). Dnes jsem roztřílel střed tak, až jsem ho neměl čím "přelepit". Hledí je mírný problémek, ale je to subjektivní, dá se s tím střílet, jen nepodléhat chyméře
Závěr mi ze začátku taky šel fest ztuha (a to nejsem žádná "žena"), ale už je to OK. Zbraň je prostě nová, nová pružina-ztuha půjde každá nová zbraň.
Jinak střílí opravdu přesně, spoušť perfektní (i "ostřílení" kolegové, co si ji dnes půjčili, říkali, že je "fakt vychytaná"). Dnes jsem roztřílel střed tak, až jsem ho neměl čím "přelepit". Hledí je mírný problémek, ale je to subjektivní, dá se s tím střílet, jen nepodléhat chyméře

- KITTbx
- Bydliště: Ostrava ______________________ člen sdružení LEX www.gunlex.cz
Příspěvek#277 » ned 13. říj 2013, 08:29
Asi budu za rejpala, ale proč to Duty má a stará CZ100/110 ne.
Přikládám foto mojí notně jeté a obstarožní CZ100 (vytaženo z pouzdra) a NIC, proč to šlo a už to nejde, odpovím si sám, kvalita plastu, úspora nákladů a větší zisk.
(ta masa materiálu je znát)
Jsem prostě přesvědčen, že nadčasový design CZ100/110 mohl být klidně zachován, jen to DAO není povětšinou to pravé ořechové.
Přikládám foto mojí notně jeté a obstarožní CZ100 (vytaženo z pouzdra) a NIC, proč to šlo a už to nejde, odpovím si sám, kvalita plastu, úspora nákladů a větší zisk.
(ta masa materiálu je znát)
Jsem prostě přesvědčen, že nadčasový design CZ100/110 mohl být klidně zachován, jen to DAO není povětšinou to pravé ořechové.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Milanos
Příspěvek#278 » úte 15. říj 2013, 18:10
Zdravím chtěl by jsem si pořídit také Duty ale nevím zda verzi s oběma ovladačema nebo zda jde jednoduše vyměnit vypouštění zásobníku na druhou stranu jsem levák tak nevím jestly se vyplatí verze s oběma ovladačema.
Nebo zda nemáte někdo zkušenosti s ovladáním této zbraně levou rukou?
Nebo zda nemáte někdo zkušenosti s ovladáním této zbraně levou rukou?
- Voyager1
- Milanos
- fejfarz
Příspěvek#281 » úte 15. říj 2013, 19:00
Ovládání vypouštění zásobníku lze v pohodě přehodit na kteroukoliv stranu dle vlastní potřeby. Sám jsem pravák ale vypouštění zásobníku mám na pravé straně protože se mi to lépe ovládá ukazovákem než palcem. Jinak používám vypouštění kohoutu je to lepší pojistku jsem nikdy nepoužíval.
- fejfarz
- Bohuliby
Příspěvek#284 » úte 15. říj 2013, 22:14
To vydutí rámu je opravdu ošklivé, na funkci to asi opravdu nemá vliv, ale proboha, jak to takhle mohou pustit z výroby ?
To jsem v životě u jiné pistole neviděl. Snad bych požadoval výměnu, není to přeci za pár kaček ?
Třeba je to ekonomický model za stejné prachy !
To jsem v životě u jiné pistole neviděl. Snad bych požadoval výměnu, není to přeci za pár kaček ?
Třeba je to ekonomický model za stejné prachy !
- tomas fuk
Příspěvek#285 » úte 15. říj 2013, 22:45
Co jsem mel v rukach novou duty v obchode, tak pri zatlaceni prstem na tu bouli se krasne dolicovala s kontejnerem a neslo o silne zatlaceni. Chtel jsem zkusit, jestli by to slo i opacne, jakoze jeste vic zvetsit tu mezeru, ale pred prodavacem jsem to radeji nezkusil. Pokud by to misto slo dokonale odmastit, tak by to urcite slo nejak prilepit. Pri dnesnich lepidlech by to nemel byt vubec problem. Jenze cezety pri nakupu doslova plavou v oleji, tak si myslim, ze by se to asi nepovedlo. Mozna jen na chvili. Ale souhlasim, ze by to mohli odstranit uz ve vyrobe. Je to proste nedodelek a meli by se stydet. Jenom tahle pitomost zapricinila neblahou reklamu fabrice a prisly o spoustu zakazniku. Pistol je to nadherna. Aspon me se strasne moc libi. Libila se mi uz na fotkach a ve zkutecnosti, kdyz jsem ji videl na zivo, tak je jeste krasnejsi. A divim se, ze CZUB s tim nic nedela. Vzdyt kazdy, kdo si ji koupil, tak si musel stezovat na tuhle vadu, byt na funkci nema vliv. Kdyby stala pod deset tisic, jak treba norinca, tak nad tim mavnu rukou. Ale u pistole za patnact tisic a jeste ke vsemu opevovanou vyrobcem jako spickova pistol, tak to asi neskousnu. To si asi koupim GP K 100 P1, nebo glocka 19. Je to skoda, full size zbran mam a chtel bych nejaky kompakt.
Je tady nekdo, kdo ji ma v razi 40S&W??? Je i u ni tato vada ramu??? Jak se chva pri strelbe s touhle razi???
Je tady nekdo, kdo ji ma v razi 40S&W??? Je i u ni tato vada ramu??? Jak se chva pri strelbe s touhle razi???
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí