Ozralej spartan v metru

Diskuse o nestřeleckých událostech všeho druhu


azavak
Příspěvky: 88

Příspěvek#16 » ned 6. říj 2013, 07:16

Mobster píše:Já bych nemohl dělat policajta. Myslím, že ten chlap by v první minutě videa spáchal sebevraždu mou zbraní a ta holka by se mi párkrát praštila o teleskop. :lol:

něco jako sebevražda za učasti policie?ten termín opravdu existuje.

Uživatelský avatar
Mobster
Příspěvky: 637

Příspěvek#17 » ned 6. říj 2013, 07:45

Cože? Co to proboha zase je?




jinda voyer
Příspěvky: 418

Příspěvek#19 » ned 6. říj 2013, 09:37

azavak píše:
Mobster píše:Já bych nemohl dělat policajta. Myslím, že ten chlap by v první minutě videa spáchal sebevraždu mou zbraní a ta holka by se mi párkrát praštila o teleskop. :lol:

něco jako sebevražda za učasti policie?ten termín opravdu existuje.

Já tomu teda nerozumím, ale řekl bych, že zde se asi jedná o nepochopení nadsázky z klávesnice páně Mobsterovo 8-)




Behemot
Příspěvky: 86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#21 » pát 18. říj 2013, 20:19

Policejní opice a víc pravomocí? Boha jeho. Už tak ti vymaštěnci mlátí náhodné kolemjdoucí když se jim zrovna chce. V tomto jako v jednom z mála případů měli celkem právo něco dělat, byli by dokonce v sebeobraně, na to žádné zvláštní pravomoci nepotřebují, ale jediné, co zvládnou, je třísknout se ženskou o zem.

On je to dneska problém, ve splušné společnosti by je vyhodila ochranka soukromého provozovatele metra, v tomto socialistickém bordelu je to horší. Nicméně fakt je, že městské ozbrojené opice by měly být zrušeny ze dne na den bez náhrady, umí rozdávat akorát boty a lístečky.



reddog
Příspěvky: 126

Příspěvek#22 » pát 18. říj 2013, 21:23

Behemot:
Chapu, ze se ti asi Policie (ani Mestska policie) nelibi - tedy policiste a straznici, ale to jeste neznamena, ze je vhodne je vsechny nazyvat opicemi ;-) . Trochu se chyt za nos a bud konkretni - klidne napis kteri, konkretne. Treba ukaz prstem, ale ne na skupinu, na jednotlivce a nejlepe mu to rekni i do oci, kdyz to tak citis ;-)



Behemot
Příspěvky: 86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#23 » pát 18. říj 2013, 21:31

To snad naopak, ne? Až budu mít jistotu, že je tam někdo slušný, tak o něm budu mluvit. Neříkám, že se nenajdou, ale to jsou zas úplně naivní lidi, co si myslí, že zrovna tam, na tom nejhorším možném místě, spasí svět… Většina jsou takoví, které nikam jinam nevzali, tak jdou dělat siláky k četníkům.

Nicméně stadt polizei, to je jistota, to je nejlepší rozpustit a 10 % z nich zaměstnat na pozici zametačů a sběratelů hoven, tam budou prospěšnější.



Bohuliby
Příspěvky: 2180

Příspěvek#24 » pát 18. říj 2013, 23:16

To je tada názorů, ale nevím, jestli to do tohoto fora vůbec patří, myslím si že ne ! Nejlepší je to, že pan Lavička tomu ještě tleská !

Uživatelský avatar
sided
moderátor
Příspěvky: 3754

Příspěvek#25 » sob 19. říj 2013, 08:16

Kdykoli se vlákno vyvine v nadávání na nějakou skupinu, (ženský, policajti, cikáni nebo třeba zrzavý) bude zamčeno. Původce nadávek si půjde odpočinout.

Zpět na

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 24 hostů