střelnice: Army Arms



ZbraneKvalitneCZ
ZbraneKvalitneCZ
Příspěvky: 1015
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#1 » stř 22. srp 2007, 12:18

komentáře ke střelnici
Army Arms

http://zbranekvalitne.cz/strelnice/army-arms



Václav Blaschke

Příspěvek#2 » stř 22. dub 2009, 20:56

Moje postřehy a zkušenosti k této střelnici:

- webové stránky a e-mail nejsou v současné době funkční kvůli nedohodě s provozovatelem, řešení v nedohlednu)
- střelnice se třemi stavy, elektrickým pojezdem, délka 25 m
- součástí střelnice prodejna: věci okolo zbraní (terče, pouzdra, sluchátka, brýle, nože atd.) a střelivo všech běžných ráží skladem za přijatelné ceny, lze zakoupit libovolnou zbraň na objednávku (se zálohou)
- součástí střelnice WC
- možnost kurzů na ZP (kurz bezpečné manipulace se zbraní 250 Kč, kurz střelby CZ 75 a ZKM 452, obě po 50 nábojích, celkem 800 Kč - lze i každou zvlášť)
- pozn.: sobotní provoz je pouze po předešlé dohodě, nejlépe, pokud se dohodne více lidí



ARMY ARMS

Příspěvek#3 » stř 20. dub 2011, 10:40

Střelnici nyní provozuje firma ARMY ARMS s.r.o. - aktuální informace na www.armyarms.cz



Honza

Příspěvek#4 » pon 6. úno 2012, 19:57

Dobrá střelnice, výborný a ochotný personál



Jiří

Příspěvek#5 » stř 9. kvě 2012, 09:34

Army Arms v bunkru "Pozemních staveb" Tady mě opravdu pan Dalecký naučil střílet tak, abych u zkoušek na ZP neměl problém. Na rozdíl od "Arény" kde na vás nemají čas, školitel chodí na hodiny běžně pozdě a pořád telefonuje.



Pepa Horák

Příspěvek#6 » pát 1. čer 2012, 20:57

ArmyArms je bezvadná střelnice. Super přístup personálu, příjemné prostředí. Šel jsem si jen tak zastřílet a skončilo to tím, že jsem si prostě musel udělat zbrojní průkaz. :) Pan Dalecký se věnuje zájemcům na 100%, vše vysvětlí a jednoznačně připraví na praktickou zkoušku tak, že nemáte absolutně problémy splnit veškeré požadavky zkušebního komisaře.



Tomáš

Příspěvek#7 » úte 9. říj 2012, 17:43

Zbraně a svět okolo nih mě zajímají už od ranných let. Z tohoto vyvstávají mimo jiné mé časté navštěvy prodejen zbraní a střelnic. Musím konstatovat, že prodejna ARMY ARMS mi příjde nejlepší. K tomuto subjektivnímu pocitu mě vede hned několik skutečností. První z nich je vysoká odbornost pana Richarda Janka. Je to profesionál, který dokáže poradit v mnoha věcech. Počínaje výběrem vhodné zbraně pro daný účel, výběrem střeliva, doplňků atd.. Další věc je, že v této prodejně se dá, v některých případech po předchozí domluvě, nakoupit téměř vše co se na českém trhu vyskytuje a to za příznivé ceny. Velikou výhodou je, že zbraně a doplňky je možné ihned vyzkoušet na střelnici. Mimochodem na této střelniici je možná úprava osvětlení na "noční", to je super hlavně při výběru tritiových mířidel nebo svítilen a samozřejmě i pro tréning. Velice se mi líbí i skutečnost, že je zde odborný personál, který vyučuje střelbu s ohledem na potřeby zákazníka. Sleduje a vyhodnocuje nové trendy ne úseku obranné střelby a své zkušenosti předává dál. S tímto souvisí i kurzy, které v současné době startují. V neposlední řadě se mi na této prodejně/střelnici líbí, že zde vládne přátelská atmosféra. Když si zde vybíráte zbraň, je tu možnost aby jste se v klidu posadili u kávy zbraně které vás zaujaly si vezmete s sebou a zkoumáte jednotlivé detaily, nakonec dáte pár ran aby jste se ujistili, že máte opravdu tu zbraň, kterou chcete a vše šlape jak má.



Ja

Příspěvek#8 » ned 6. led 2013, 17:55

Změna otevírací doby, Po-Pá od 9.00



Vrata

Příspěvek#9 » pon 18. bře 2013, 20:09

Cesta od prvního nácviku bezpečné manipulace přes úspěšnou zkoušku až k nákupu zbraně. Vše maximálně v pohodě, ochotně a v neposlední řadě za dobrou cenu.

Uživatelský avatar
RedCrown
Příspěvky: 34

Příspěvek#10 » ned 12. led 2014, 15:41

jo jo, vše je v pohodě, ale naprosto šíleně špatné větrání. Být dobře větraná, tak to je super střelnice.



mikymoto
Příspěvky: 1322

Příspěvek#11 » pon 15. zář 2014, 11:01

Tak musím taky udělat reklamu na tento obchod. Velice vstřícná paní, ochota sama a se smyslem pro humor. Možnost vybranou zbraň rovnou vyzkoušet na střelnici, přičemž vystřílené střelivo nebylo účtováno. Nabídka kávy/čaje pro nervózní přítelkyni, otevřeno v sobotu dopoledne. Předtištěný šedivák i s kolky (ty je samozřejmě třeba zaplatit) - prostě servis "All inclusive". Proč nemám takovej obchod blíž!!!



pelanj
Příspěvky: 888

Příspěvek#12 » pon 15. zář 2014, 14:03

Do Liberce jezdím cca 2x ročně na servis s autem. Posledně jsem tam byl poprvé a příště se tam zastavím zase:)

Uživatelský avatar
Fugo
Příspěvky: 43
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#13 » pát 24. říj 2014, 08:27

Nově je na střelnici namontována výkonná ventilace.

Uživatelský avatar
Gash
Příspěvky: 150

Příspěvek#14 » pát 24. říj 2014, 11:46

V týdnu od 11.11. do 18.11. 2014 zde bude prezentační akce Glock

Uživatelský avatar
lubos.zama
Příspěvky: 65

Příspěvek#15 » ned 15. úno 2015, 21:41

Od té doby, co jsem navštívil střelnici a obchod Army Arms mi nevadí manželčiny nákupy. Jsme z M. Boleslavi, takže mě žena většinou tahala na nákupy do Prahy. Teď jezdíme do Liberce. Vždycky ji vyčutnu v obchoďáku a já mažu do Army Arms si zastřílet (v klidu, bez keců a ona zas nemusí poslouchat v obchodě ty moje). Personál je ochotný a příjemný, střelnice je taky moc fajn, vždycky si tam i pokecám a pokoukám po něčem, na co bych našetřil a přidal k PPQčku co mám doma (a že by toho bylo :-D). A co se ceny týče, přijde mi na krytou střelnici hodně příznivá a to i po letošním mírném zdražení. Doporučuju je všem známým co střílí. Holt pochopili, že spokojenej zákazník je nejlevnější reklama. Kéž by takových bylo víc.

Zpět na

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 21 hostů