Nákupní povolení

jjoozziinn

Příspěvek#226 » sob 21. pro 2013, 17:43

V Liberci se taky ptaj jestli ho chci vrátit. A na žádosti, když chceš B na nošení ,tak je rovnou předtištěnej zákon s paragrafem . Šetřej tím čas ,že to lidi nemusejí opravovat a vypisovat znovu u nich v kanclu.

Rapidos

Příspěvek#227 » sob 21. pro 2013, 17:49

> Bohuliby - opravdu zalezi na vykladu a praxi na konkretnim miste. Osobne mam vsechny svoje nakupky doma, myslim original. Samozrejme jsou mi k nicemu, ale ulozene je mam u ostatnich papiru od zbrani. Posledni jsem resil minuly mesic. Sluzebna na Vysocine. Vydana nakupka, behem tydne jsem zakoupil zbran, dosel na registraci a jedine co chtela byl sedivak a zkontrolovala cisla na zbrani. O nakupce ani slovo. Byl jsem tam v pondeli, s lehce provinilym vyrazem v tvari mi rekla, ze jich je tam malo a jestli to staci ve stredu :) Jinak vetsinou delaji na pockani. Ve stredu vyzvednuti PZ a odchod.
U predchozich zbrani ten samy postup. Mel jsem to vzdy u sebe, kdyby se neco zmenilo, ale nevnucoval jim to. Nechteji, nedostanou. Mam ulozeno, pro poradek :)

Bohuliby

Příspěvek#228 » ned 22. pro 2013, 02:07

Buď rád, super postup, tam asi kde je to přetíženo majiteli ZP jako u nás je postup, který jsem zmiňoval, bohužel pro nás. Než nás sloučili, bylo to také vše OK.

agnusdei

Příspěvek#229 » stř 8. led 2014, 23:15

Dotaz - muzu si poslat pro nakupni povoleni nekoho jinyho, abych tam nemusel osobne? Predpokladam, ze treba s plnou moci by to mohlo jit?

Carloss

Příspěvek#230 » čtv 9. led 2014, 07:07

Nikoli, převzetí je nutné podepsat na stejnopise. Soukalka... Zkoušel jsem se domluvit na počtu, nebo nějaký jiný způsob... nějak se nepovedlo.

icewolf

Příspěvek#231 » čtv 9. led 2014, 08:07

Pokud se ti nechce do Soukalky, tak celé nákupní povolení jde vyřídit přes datovou schránku.

fixfokus

Příspěvek#232 » čtv 9. led 2014, 08:26

Icewolf: Můžeš to, prosím, trochu rozvést? Postup, požadavky a tak? Nebo odkaz na nějaký "manuál" na netu?
V mém případě se jedná o Kolín, ale předpokládám, že to funguje stejně. Nějak nemám čas se tam dopravit osobně...

icewolf

Příspěvek#233 » čtv 9. led 2014, 08:30

Prostuduj forum uživatelů rakouských plastových hromových holí, nechci sem dávat odkaz, nevím jestli bych nebyl napomínán ;)

Carloss

Příspěvek#234 » čtv 9. led 2014, 12:11

Dat. schránkou nejsem vybaven. A kvůli jednomu užití za čas se mi to ani zařizovat a platit nece...

kyselak

Příspěvek#235 » čtv 9. led 2014, 14:29

Chci se zeptat chtěl bych si koupit vzduchovou pistol na co2. Cz 75D Compact.Na ní nepotřebuji žádné povolení?Díky

sided
moderátor

Příspěvek#236 » čtv 9. led 2014, 15:12

Pokud má výkon do 16J (skoro určitě má) tak je to kategorie D, volná od 18ti let.

kyselak

Příspěvek#237 » čtv 9. led 2014, 15:45

Jojo díky

mbem

Příspěvek#238 » čtv 9. led 2014, 17:06

Carloss píše:Dat. schránkou nejsem vybaven. A kvůli jednomu užití za čas se mi to ani zařizovat a platit nece...

Datová schránka je pro všechny zdarma.

odděleno :arrow: Platnost ZP a prodloužení

ilicz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#239 » úte 21. led 2014, 09:18

fixfokus píše:Icewolf: Můžeš to, prosím, trochu rozvést? Postup, požadavky a tak? Nebo odkaz na nějaký "manuál" na netu?
V mém případě se jedná o Kolín, ale předpokládám, že to funguje stejně. Nějak nemám čas se tam dopravit osobně...

Hledej, bylo to i tady na fóru.

Odesláno z telefonu aplikací Tapatalk. Omluvte překlepy.

Grasel

Příspěvek#240 » čtv 23. led 2014, 19:39

A co napsat do kolonky ,,důvod žádosti"? Stačí v případě sk. z.p. E napsat pro ochranu života, zdraví a majetku, nebo se tam vyplňuje přímo ,,odkaz" na zákon, tzn. číslo paragrafu, zákona atd.?

Zpět na