střelnice: BOIS



ZbraneKvalitneCZ
ZbraneKvalitneCZ
Příspěvky: 1015
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#1 » sob 8. pro 2012, 17:41

komentáře ke střelnici
BOIS

http://zbranekvalitne.cz/strelnice/bois

Uživatelský avatar
DanielX
Příspěvky: 331

Příspěvek#2 » pon 20. led 2014, 14:26

Tahle střelnice se dost zkazila, zvláště správce pan Kotík. Neví co by pro peníze neudělal a že se snaží kafrat při zkoušce odborné způsobilosti. když se bohužel dělá na této střelnici proti lidem kteří neprošli jeho "školením" je veřejným tajemstvím. Dnes se tam snažil potopit přítelkyni, když jsme odmítli jeho nabídku na přípravu. Naštěstí se nedala a zkoušku úspěšně složila. Taky cenově to není žádná sláva, Opavákům doporučuji druhou opavskou střelnici. Sám jsem u nich kupoval kdysi zbraně, celkem možná za 50.000 Kč a to nepočítám střelivo a další, ale už u nich kupovat nic nebudu. V prodejně si pletou věci, podávají nesmyslné informace, jako když jsem chtěl otestovat nelétální střelivo 9L tak dle všech v Boisu to funguje v samonabíjecích pistolích, přetahuje závěr, ano máme to otestované a vše je ok, ano Glock jsme zkoušeli atd. Pochopitelně nepravda. V Opavě funguje ještě druhá střelnice, je venkovní,ale má celoroční provoz, cena 100Kč za vstup, terč se neplatí, zálepky ochotně půjčí, rozstřílený terč vymění, srovnejte s Bois...



checkroot
Příspěvky: 39

Příspěvek#3 » pon 3. bře 2014, 09:09

DanielX píše:Tahle střelnice se dost zkazila, zvláště správce pan Kotík. Neví co by pro peníze neudělal a že se snaží kafrat při zkoušce odborné způsobilosti. když se bohužel dělá na této střelnici proti lidem kteří neprošli jeho "školením" je veřejným tajemstvím. Dnes se tam snažil potopit přítelkyni, když jsme odmítli jeho nabídku na přípravu. Naštěstí se nedala a zkoušku úspěšně složila. Taky cenově to není žádná sláva, Opavákům doporučuji druhou opavskou střelnici. Sám jsem u nich kupoval kdysi zbraně, celkem možná za 50.000 Kč a to nepočítám střelivo a další, ale už u nich kupovat nic nebudu. V prodejně si pletou věci, podávají nesmyslné informace, jako když jsem chtěl otestovat nelétální střelivo 9L tak dle všech v Boisu to funguje v samonabíjecích pistolích, přetahuje závěr, ano máme to otestované a vše je ok, ano Glock jsme zkoušeli atd. Pochopitelně nepravda. V Opavě funguje ještě druhá střelnice, je venkovní,ale má celoroční provoz, cena 100Kč za vstup, terč se neplatí, zálepky ochotně půjčí, rozstřílený terč vymění, srovnejte s Bois...

Prosím kde je v Opavě venkovní střelnice?

Odesláno z mého C5303 pomocí Tapatalk

Uživatelský avatar
DanielX
Příspěvky: 331

Příspěvek#4 » pon 3. bře 2014, 10:56

Střelnice Svatá Anna. Je za nemocnicí, když pojedeš po Olomoucké na Slavkov, tak před koncem města je vlevo odbočka ke Kauflandu a Hypernově a přesně naproti je taková úzká cesta. Ta tě zavede až ke střelnici. Provozní doba od listopadu do dubna je v sobotu 9-16, letní je přes týden 15-18 a sobota 9-18. Kafe a čaj ti tam uvaří, ale jinak jen základní zázemí. Je tam 50m malorážková, pak 50m klasická a 25m pistolová. Minimální vzdálenost dávají tuším 15m, terče nemají pojezd. Většinou tam chodí fajn parta lidí.

Uživatelský avatar
MarK
moderátor
Příspěvky: 3264
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#5 » pon 3. bře 2014, 11:26

Využívejte komentářová vlákna pouze pro komentáře k dané střelnici/obchodu, díky!



Tomáš Brada
Příspěvky: 17

Příspěvek#6 » úte 13. kvě 2014, 17:01

Za naši střelnici BOIS bych se rád vyjádřil k výše uvedenému komentáři, který bohužel není v tomto případě příliš příznivý. Pokud jste měl pocit, že se Vaši přítelkyní snaží Pan Kotík potopit, je to samozřejmě nepříjemné, ale zároveň by to asi tak trochu urazilo zkoušející zástupce opavské policie. To opravdu není možné, naše přispění k výsledkům zkoušky je nulové. Průběh zkoušky i její hodnocení je dané zákonem a o úspěšnosti každého kandidáta rozhoduje jen a jen zástupce policie. Nevím, jak by se díval na naše úsilí o ovlivnění zkoušky – to bychom asi moc dlouho zkoušky nedělali.
Co se týče našich cen, jsou dané komerčním využíváním střelnice – tzn. musí nás uživit, ale v rámci střelnic v celé ČR i na Severní Moravě patříme myslím k pěknému cenovému středu. Na rozdíl od venkovních střelnic má u nás střelec pohodlí jezdeckých stavů, nemusí čekat na ostatní až dostřílí apod., a je na každém co upřednostní. Na střelnici Sv. Anna také občas chodíme, třeba když potřebujeme nastřelit zbraň na delší vzdálenost a určitě je můžeme také doporučit. Rozborka a sborka je součástí naší placené přípravy, zase by nebylo fér, kdybychom se Vám věnovali zadarmo a ostatní si museli platit.
Co se týká informace o neletálním střelivu, pokud Vám někdo podal špatnou informaci, je to samozřejmě špatně. Neletální střelivo pana Libry od začátku prodáváme s informací od výrobce, že přebíjení není zaručeno. Uvádím tedy na správnou míru, že jsme testovali v CZ 75 D Compact a střelivo nepřebíjelo.
Tak snad příště bude lepší zkušenost :) .

Uživatelský avatar
DanielX
Příspěvky: 331

Příspěvek#7 » úte 13. kvě 2014, 17:39

1. Pocit jsem neměl sám a že pan Kotík pronášel u zkoušky hloupé poznámky, že neprošla jeho školením je fakt. Navíc pár lidí test neudělalo, protože úžasná mnemotechnická pomůcka jaksi neplatí na všechny předpisy. Tolik na okraj.
2. Co se týká cen, tak ok, ale že si má zákazník sám hlídat čas (jinde se prostě zastaví terče) a na dotaz správci kolik ještě mám času dostanu odpověď, že jsem přetáhnul 6 minut a musím platit další bodinu, je snad vtip. V Corradu to pochopili a mají mnohem větší návštěvnost.
3. Střelnice má jen 20m, není vhodná pro trénování mířené střelby na 25m.
4. Nešlo o to učit rozborku, to snad chápete a pokud se ze zbraně nestřílí... No prostě, takhle si zákazníka co se u Vás cítí dobře nevychováte.
5. Pochopíte, že příště nebude, včetně nákupu střeliva a dalšího, osobně zvolím jiný obchod.
Snad to bude k zamyšlení.



Tomáš Brada
Příspěvky: 17

Příspěvek#8 » úte 13. kvě 2014, 19:16

1) Policie si prostě do zkoušek mluvit nenechá bez ohledu na jakýkoliv pocit kohokoliv. Pokud se Vás dotkla připomínka pana Kotíka, omlouváme se.
2) Dobrá připomínka, určitě můžeme zákazníkovi říkat.
3) Trénovat se dá, ale určitě je lepší dlouhá, jak jsem říkal, každá má svoje.
4) Měl jsem informaci, že právě o rozborku šlo a my to máme jako součást školení, aneb to by jsme zase znevýhodnovali ti co platí školení...
5) Pochopím a právě proto se musíme snažit pořád zlepšovat. To je nikdy nekončící práce a od toho tam jsme.



Bax
Příspěvky: 42

Příspěvek#9 » sob 30. srp 2014, 16:20

Chtěl bych si s přítelkyní zkusit zastřlíet - ani jeden nemáme (zatím) ZP. Můžu se zeptat, na kolik vyjde instruktor? Musíme platit oba dva za instruktora nebo bude stačit jeden, který se bude věnovat oboum?



Tomáš Brada
Příspěvky: 17

Příspěvek#10 » pon 1. zář 2014, 07:27

Dobrý den,

střelecký instruktor je zahrnutý v ceně za hodinu na střelnici a bude se Vám tedy věnovat oběma. Ceník najdete na našich stránkách http://www.strelnicebois.cz/cenik.



sobik2
Příspěvky: 102

Příspěvek#11 » pon 5. led 2015, 11:31

Dobry den,
minuly patek jsem poprve navstivil tuto strelnici bez ZP (pripravuji se k ziskani ZP v jinem okresnim meste), ujal se me pan Strakula, byla to celkove ma treti navsteva strelnice, takze asi nemohu objektivne srovnavat, ale byl jsem velice spokojen s pristupem, ochotne mi bylo vse vysvetleno srozumitelnou formou jako laikovi, spousta uzitecnych informaci, za me mohu jen doporucit.



beda
Příspěvky: 236

Příspěvek#12 » úte 17. lis 2015, 21:50

před nedávnem jsem střelnici navštívil a s přístupem jsem byl spokojen

Uživatelský avatar
DanielX
Příspěvky: 331

Příspěvek#13 » stř 18. lis 2015, 05:48

No já svůj názor neměním, zvláště když si to pochvalují "uživatelé", dle všeho založení jen pro tento jeden kladný příspěvěk..: sobik2, založen 5.1.2015, poslední aktivita 6.1.2015 a teď další... děláte to trošku průhledně chlapci :-).
A abych přidal další zkušenost, tak jsem letos připravil ke zkouškám pět lidí (všichni úspěšní) a všichni do jednoho se mě ptali, jestli jsou všechny kryté střelnice tak divné, jako BOIS. Ale doufám, že se na sobě pracujete.



Tomáš Brada
Příspěvky: 17

Příspěvek#14 » stř 18. lis 2015, 08:50

Díky za další zpětnou vazbu :-). Vidím, že máte ve všem jasno - jen nevím, jak k tomu příjde pan Sobík. Doufám, že to neodradí naše spokojené zákazníky, když mají chuť si založit účet, aby nás veřejně pochválili.-).
Každopádně druhá půlka mě opravdu zaujala. My se snažíme pořád na něčem pracovat a zlepšovat se. Možná by to Vás překvapilo, ale neustále se zvyšující počet návštěv i lidí na školení ke zbrojnímu průkazu nám ukazuje, že to děláme dobře. Je však jasné, že nikdy se nebudeme líbit všem, to prostě nejde. Tak i tak, pokud Vaši známí měli poznatky, které by nám mohli posloužit ke zlepšení, máme o ně samozřejmě zájem! Využít můžou také náš e-mail strelnice@bois.cz nebo můj tomas.brada@bois.cz.. Vše čteme a zamýšlíme se .-)!

Uživatelský avatar
Marcurba
Příspěvky: 406

Příspěvek#15 » stř 18. lis 2015, 09:58

Tomáš Brada ... nechci Vám brát iluze, ale zvyšující se počet návštěv a zájem o školení k získání ZP rozhodně v dnešní době nesouvisí s přístupem střelnice, ale s omezenou nabídkou těchto služeb obecně. Nedávno tady někde někdo psal, že například v Hradci se na zkoušku aktuálně čeká snad půl roku, takže asi tak...nepředpokládám, že by například tam byly střelnice prázdné ... ať už ty dobré, nebo ty průměrné/horší... :ugeek:

P.S.: Buď to pan sobik2 vzal osobně a už se nepřihlásil, nebo někdo zapomněl heslo k účtu... :twisted: :lol:

Zpět na

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 hostů