Drilly.cz

Uživatelský avatar
AREYOU
Příspěvky: 195
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#46 » pon 17. bře 2014, 21:41

kuba
měl jsem na mysli odstrokování otravujících lidí, žduchání a vychylování střelce atp. klidně i ten varovný výstřel do země......Víš, jsou lidi kteří si vystačí 20 let s mířenkářskou střelbou na 25 metrů, jsou lidi kterým stačí střílet trochu v pohybu a u toho se občas "krýt"...a pak jsou lidi kteří se chtějí stále někam posouvat (nemyslím ted na přesnost a čas). Bohužel drtivá většina (která se neposouvá podobným směrem) tyto lidi nechápe a odsuzuje :( :( , ale to je život ono je vždy jednodušší jít s davem než hájit svoje názory a postoje proti davu!



Chip
Příspěvky: 641

Příspěvek#47 » úte 18. bře 2014, 19:55

Mozna tomu moc nerozumim, ale vzhledem k tomu, ze Kuba strelil minuly rok na Mistrovství evropy IPSC v Portugalsku 70%, tak se asi nekam posouva. Mozna tomu nebudes verit, ale je to o neco tezsi nez dat 50% na losiku v otrokovicích...

Uživatelský avatar
AREYOU
Příspěvky: 195
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#48 » úte 18. bře 2014, 20:37

Chip
ale já tomu rozumím taky jsem psal, že tím posouváním nemyslím čas a přesnost. Mám velkej obdiv ke střelcům IPSC k jejich rychlosti a přesnosti, ale toto není směr který jsem já myslel, ale to ty jako INSTRUKTOR snad chápeš jak jsem myslel ne? Co se týče 50% na Otrokovickém LOSu tak nevím co si tím myslel nebo kam si tím mířil, ale já na Otrokovice mám svůj názor.



lekar.t
Příspěvky: 202

Příspěvek#49 » úte 18. bře 2014, 22:00

no AREYOU do Otrokovic nejezdí.
Je taky potřeba zmínit že k účasti na M. Evropy je potřeba trochu sypat a vysypat "něco" ran.

každý má holt jiné možnosti a priority a dělá co ho baví

Uživatelský avatar
AREYOU
Příspěvky: 195
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#50 » úte 18. bře 2014, 22:07

Ano, to je pravda byl jsem tam jen jednou, ale jinak videa z Otrokovic co střelci točí sleduji takže cca furt je tam to co se mi tam nelíbilo hned napoprvé. Přesně jak to napsal Doktor, každý dělá co ho baví.

Uživatelský avatar
AREYOU
Příspěvky: 195
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#51 » čtv 20. bře 2014, 17:53

Jen včasné upozornění pokud se chcete účastnit DRILL CAMPu na Slovensku (12/07/14 – 13/07/14) je potřeba si zaopatřit Evropský zbrojní průkaz.



Chip
Příspěvky: 641

Příspěvek#52 » čtv 20. bře 2014, 21:27

Hmmm, myslel bych si ze clovek ktery si tady honi triko napadanim zasad Jeffa Coopera a poznamkami typu " jsem asi jina liga nez zdejsi strelci a ktery jeste navic organizuje drilly, musi taky "vysypat" spousty ran a byt vynikajici strelec. To ani nemluvim o tom, ze by mel mit zkusenosti z ostrych zakroku a znat slusne taktiku. Proste strelec typu Vindyho, Alese Vondracka, nebo Cernocha...

Uživatelský avatar
Infidel
Příspěvky: 91

Příspěvek#53 » čtv 20. bře 2014, 22:39

musi?

Uživatelský avatar
Int1m1thy
Příspěvky: 1498

Příspěvek#54 » čtv 20. bře 2014, 22:46

Chip: nerek bych... clovek zapaleny do toho co dela,miluje a chce bejt lepsi nemusi mit nutne vic nasypano nebo najezdeno atd. aby byl lepsi nez nekdo kdo ma nasypano/najezdeno milion ;)

Uživatelský avatar
AREYOU
Příspěvky: 195
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#55 » pát 21. bře 2014, 06:52

Chip
od toho tam máme Johnyho já jsem jen pomocný dozor :lol: mrkni k nám na web pane dokonalý INSTRUKTOR co si nedokážete obhájit vlastní názor a místo toho se skloněnou hlavou prosíte o omluvu....nikdy jsem o sobě netvrdil, že jsem nejlepší a honil triko no to možná připadlo tebe já jen diskutoval...a jiná liga...napsal jsem na jinem levelu, když mi cvakání nenabitou zbraní připadne v pohodě. Nemám potřebu se s tebou hádat, chápu asi jsem napsal něco čím ti ležím v žaludku ok beru to...možné kdyby jsme se potkali z očí do očí bylo by to jiné.
Jinak doufám, že jsi tak zaujatý i proti lidem co pořadají IPSC, LOS, KVZ soutěže atp. že tam to pořádají a vedou lidi kvalit Vondráčka, Černocha?!

Mírni výrazivo!! A protože je to už druhé napomenutí za totéž, pauza na dva týdny. sided



Chip
Příspěvky: 641

Příspěvek#56 » pát 21. bře 2014, 19:48

Myslím že by Areyou neměl dostat pauzu. Trošku jsem ho vyprovokoval označením za vejtahu. Takže na jeho reakci, která mě osobně příjde v pohodě a neurážlivá, mám vinu spíš já. Navíc, to že jsem měl sklopit hlavu se mě nijak nedotýká. Sklápím ji pravidelně v práci před svým vedoucím, to je v ozbrojených sborech celkem běžné. Takže když to udělám jednou navíc... :-) Pokud jde o tvoji otázku Are you. Proti lidem kteří organizují závody vůbec nic nemám. Tam se člověk jezdí bavit a ne se učit něco nového, takže jejich prací je dohled nad bezpečností a regulerností závodů. Na to nemusí být nijak vynikající střelci a učitelé. Pokud ale člověk chce někoho něco učit, navíc na komerční bázi, měl by to zatraceně dobře umět. Jinak je člověk spíše než UČITEL,(když už máš tak rád velká písmena) obchodník s deštěm a měli by ho natřít dehtem,vyválet v peří a vozit na kládě coby podvodníka. Co se týká setkání tváří v tvář, moc rád tě uvidím, třeba na některém závodě. Tam se dá objektivně zhodnotit, kdo něco umí a kdo je jen mluvka. Pokud ale na závody nejezdíš, půjde to jen těžko. Na váš drill asi nepojedu. Kurzů máme dost v práci, takže si fakt vybírám kam pojedu. Posledně to byli už po několikáté Aegisáci a Jim Smith bývalý příslušník Delta force. To jsou kurzy, které se fakt vyplatí.
Pro Infidela. Opravdu musí! Respektive,operaci slepého střeva ti teoreticky může udělat šikovný řezník. Ale já bych do toho opravdu nešel. :-)



KarlosP
Příspěvky: 194

Příspěvek#57 » pát 21. bře 2014, 20:16

Areyou a spol. ale nechtějí primárně někoho něco učit, přečti si úvod jejich webu. Tam jasně říkají , že ti dají prostor "procvičit a otestovat techniky získané na kurzech". Měl bys asi rozlišovat mezi "kurzem" a drillem". A ještě bych se vyjádřil k té "komerční bázi", tahle činnost vypadá spíše na čiré fandovství než na nějaký bussines.
Za mne palec nahoru. Jezdit do Čech jednou měsíčně na kurz (např. do Aegisu) si rozhodně nemůžu dovolit (už tak prostřílím balík). Ty si můžeš kurzy vybírat (platí ti to stát), ale pro mne jako "nadšeného soukromníka" je to možnost si pod dohledem zkušenějšího (Hawk) pravidelně zastřílet.



Chip
Příspěvky: 641

Příspěvek#58 » sob 22. bře 2014, 06:41

Na to neni co odpovedet. Hlas lidu, hlas bozi.....:-)

Uživatelský avatar
Infidel
Příspěvky: 91

Příspěvek#59 » ned 23. bře 2014, 00:13

taky bych bral jednou (klidne i vickrat :) ) kurz s "Jim Smith bývalý příslušník Delta force" ale zatim musim bohuzel souhlasit s KarlosP. Snad nekdy.



Chip
Příspěvky: 641

Příspěvek#60 » ned 23. bře 2014, 16:28

Jim Smith majitel střelecké školy Spartan tactical je zajimavý chlapík. Byl jako odstřelovač Df v Mogadishu a byl zraněn při pádu jednoho z vrtulníků Blackhawk. Dělal tady kurzy na střelbu z útočné pušky a kurz taktických postupů Delty, kterých jsem měl tu čest se zúčastnit. (Každý kurz stál myslím kolem 500 USD) Když předvádí a vysvětluje je to profesionál na 100%. Zaujalo mě jeho vysvětlení nějakého taktického problému, kdy jsme trénovali s FX municí a policista který byl zasažen nepokračoval v akci. Jim to považoval za chybu a chtěl aby policista i po zásahu pokračoval v boji. Na vysvětlenou dodal, že po pádu vrtulníku měl zlomenou ruku, otřes mozku, po chvíli byl zasažen střelou 7.62 x 39 a přes to dvě hodiny bojoval. Zranění prý bolí daleko méně než čekáme. Jak jsme se s takovým člověkem mohli přít? :-) :-) :-)

Zpět na

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti