zbraně jen do rukou profesionálů ... MP Praha

Události se zbraní, případy nutné obrany a krajní nouze, soudy


chanchez
Příspěvky: 39

Příspěvek#91 » pát 22. srp 2014, 12:50

nejdříve trochu OT, za což se omlouvám, protože tenhle server není o měření rychlosti.

2 ianraider:jenže problém s měřením rychlosti není o měřením samotném, ale o tom kde je prováděno. Každý den jezdím do práce kolem dvou škol a ani u jedné jsem ještě neviděl měřít. ale že stojí asi dva kilometry na dvouproudé silnici, kde ani nejsou chodníky je podle tebe v pořádku?

a teď k profesionalitě MP

osobně jsem s nimi neměl ještě nic co dočinění, ale sledoval jsem je při dvou "zásazích" a jejich chování mělo k profesionalitě hodně daleko. vlastně nejen profesionalitě, ale i k myšlenkovým pochodům normálně myslícího člověka.



Pupak
Příspěvky: 318

Příspěvek#92 » pát 22. srp 2014, 14:14

ianraider píše:Pupak - znáš pohádku Tři vlasy děda vševěda ? Sloužil jsi u MP že ji hodnotíš ? Zajímali by mě Tvé přednosti a ,,kvality,, :lol: Máš jich zřejmě na rozdávání, tolik,že si můžeš otevřít s nimi obchod :lol: :lol:

Jo, například dokážu používat věcné argumenty a ne jen demagogie a argumenty ad hominem. Většina lidí na tomto fóru nikdy žádnou zbraň nevyrobila a nevyrobí a přesto je prakticky stále hodnotí, protože je používá, stejně jako my "používáme" MP, často spíš ona nás. Laskavě mě vynech ze svých osobních výpadů.



ianraider
Příspěvky: 565

Příspěvek#93 » pát 22. srp 2014, 14:24

Pokud někdo plácá píč-viny o něčem,čemu nerozumí a neví jaká je realita - to považuji za demagogii. Nějak jsem Tvoje věcné argumenty přehlédl :lol:



Pupak
Příspěvky: 318

Příspěvek#94 » pát 22. srp 2014, 14:33

Tvoje přehlédnutí není moje chyba. Pokud tady hodláš nadále exhibovat, klidně pokračuj, jen si najdi jiný terč. Já na to reagovat nebudu.

Uživatelský avatar
sided
moderátor
Příspěvky: 3754

Příspěvek#95 » pát 22. srp 2014, 16:52

Zamykám, už pár stránek je to téma o ničem. Běžte se dohadovat do hospody.

Zpět na

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů