LOS v Čekanicích u Tábora

Moderátor: LOS vedení



donovanstangiano
Příspěvky: 164

Příspěvek#1 » čtv 9. říj 2014, 14:03

Zajisté nejsem sám, kdo by uvítal více soutěžních (i pohárových) příležitostí v kalendáři závodů pro ročník 2015. Hlavně oblast Čech tu krutě zaostává za Moravou.
Vítám jako každý samozřejmě Čelákovickou soutěž, ale ta to sama nespasí a závod v Berouně byl jeden, další mají nejistou budoucnost díky místním podmínkám.

Chtěl bych se tedy veřejně zeptat co můžu já, jako střelec udělat pro znovuzavedení LOSky v Čekanicích u Tábora. Stengan se vyjádřil tak, že ho pořádání pohárových závodů nenaplňuje, tak se snažím dopátrat toho, jak toto rozhodnutí zlomit. :)

Osobně nemám problém (pokud to jde) s jakoukoliv výpomocí, nikdy jsem nebyl svědkem nějakých negativních hodnocení závodu, kantýny, ceny nebo čehokoliv... vysvětlovat důvody od nikoho samozřejmě nechci.

Určitě nejsem sám, kdo by si chtěl zasoutěžit na takové krásné střelnici.

Odpověď typu: "udělej si sám" neobstojí, osobně neznám žádnou ani podobnou střelnici, kde by se to dalo udělat LOSově pozitivní.
(u nás v klubu LOSíky děláme, ale díky střelnici jen na max. dvě situace)



kuba
Příspěvky: 434

Příspěvek#2 » čtv 9. říj 2014, 17:54

bohužel jediná odpověď je opravdu, zorganizovat sám/ve svém organizačním teamu. Soutěže se daj pořádat pod losem, stačí si pronajmout střelnici třeba i tady v čekanicích či Opařanech či čelákovicích atd.

Uživatelský avatar
Albert
Příspěvky: 1011

Příspěvek#3 » čtv 9. říj 2014, 18:58

Konkrétně LOSů v Čekanicích je škoda (jejich absence). Ale jak píše Kuba lze zorganizovat sám. Stengan se několikrát vyjádřil k tomu že střelnici klidně poskytne. Jde o to situace postavit, zajistit statistika (to prostě taky každý neumí), je třeba dostatek rozhodčích. To bývá někdy problém :? , taky se mi stalo v Čekanicích že jsem byl na trojsituaci sám a pomáhala mi alespoň s lepením manželka ,,nestřelkyně,,. No a to je tak asi všechno ;) , vypadá to celkem jednoduše, ne ? :lol:

No a teď bez legrace.... Za mě mohu slíbit, že kdokoliv uspořádá závod v Čekanicích, může počítat se mnou jako s rozhodčím a ,,obsluhou,, jedné situace/dvousituace. No a teď už zbývá sehnat dalších cca 6-7 lidí do party. Je to fakt jen o ochotě lidí něco udělat. ;)



margolina
Příspěvky: 31

Příspěvek#4 » ned 26. říj 2014, 12:00

donovanstangiano: Ahoj.
Jestli máš chuť pomáhat při LOSu, ozvi se. Minulý týden jsme dělali v Dobřanech pušku a trpěli jsme nedostatkem rozhodčích. Ba dokonce i závodníků.
Luďa



donovanstangiano
Příspěvky: 164

Příspěvek#5 » pon 27. říj 2014, 10:28

to margolina: SZ;
Albert: díky za nabídku, určitě se ozvu. Bohužel díky práci to ale vypadá, že až po Novém roce. Každopádně domluvím se se Stenganem, jak by to mohlo vypadat.



jk-stengan
Příspěvky: 193
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#6 » ned 23. lis 2014, 22:07

tak jinak:
s LOSem v Čekanicích není ámen jen prostě přecházíme na trochu jinou zábavu také dle pravidel LOS, ale spíše taktiku atd... kombinace pistolvého a puškového závodu prozatím odděleného "tím myšleno, že dvě situace jsou pistolové a dvě puškové hodnocené dohromady"

díky naším partnerům a lidem okolo střelnice jsme se dostali k terčům nevídaných schopností a tou jsou terče od fa: Elornis Industry více na FCB a nebo přes SZ tudíž můžeme střílet dospělou puškovou ráží na kovové terče s maximální bezpečností a komfortem pro střelce na vzdálenost jakou nám povoluje naše střelnice a tou je 100m. a toho také hodlám řádně využít.

jak jsem již prezentoval na nočním LOSu u kterého bylo jasně vidět dle účasti že o to má zájem jen pár lidí kteří chtějí změnu noční LOS a možná nějaký ten závod asi bud, ale dáváme možnost všem ostatním, aby se necítili potom utlačováni naším obsazením termínu jenž chtěli využít pro svoje pořádání jak mi bylo mnohokrát vysvětleno, takže když bude volný termín a já nebudu mít zrovna co roupama dělat a budu se chtít nechat ohrožovat patou IT zabijáků na internetu klído něco zase uspořádám.. u mě je to otázkou teď a jdeme střílet :-)

a teď zase hurá pisálkové trochu kritiky z které já si nic nedělám a nikdy dělat nebudu páč já to aspoň zkusím pořádat.

jen pro info toto je rozhodnutí jedince jenž pořádal na střelnici Čekanice závody LOS nikoliv stanovisko střeleckého klubu Čekanice, takže pokud chcete nadávat musíte konkrétně na moji osobu nikoliv střelnici které za to nemůže.

Uživatelský avatar
Serz
Příspěvky: 1871

Příspěvek#7 » úte 14. dub 2015, 13:01

Nevite neco blizsiho k sobotni Regi Base? Ani na jejich strankach, ani ve streleckem kalendari nejsou propozice, situace, predpokladany pocet naboju...



Lucas96
Příspěvky: 58

Příspěvek#8 » úte 14. dub 2015, 14:45


Uživatelský avatar
Serz
Příspěvky: 1871

Příspěvek#9 » úte 14. dub 2015, 16:17

To je prave ze streleckeho kalendare a propozice v rozsahu "vstupne dobrovolne" je ponekud maaaalo



Lucas96
Příspěvky: 58

Příspěvek#10 » úte 14. dub 2015, 16:26

Víc toho asi nepotřebuješ :D 4 situace, max. 60 lidí a vstup je na každém kolik přispěje ;)



Pejr
Příspěvky: 27

Příspěvek#11 » úte 21. dub 2015, 19:51

Začínáme s tím v Pelhřimově:
http://los.zbranekvalitne.cz/zavody/545/

Pro začátek brokovnice.
Rozhodně ještě letos uděláme tak dva LOSácké závody s krátkou zbraní.
No a když se to "uchytí"tak to rozjedem..........
;)

Můžete se začít vyjadřovat:

viewtopic.php?t=6078

Zdravím
Vašek
http://shoot79.webnode.cz/cam/

Zpět na

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti