střelnice: Květnice



ZbraneKvalitneCZ
ZbraneKvalitneCZ
Příspěvky: 1015
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#1 » úte 21. srp 2007, 15:53

komentáře ke střelnici
Květnice

http://zbranekvalitne.cz/strelnice/kvetnice



samurai

Příspěvek#2 » úte 15. říj 2013, 13:47

Čistá, hezká a dobře osvětlená střelnice. Ceny příjemné. Terče si člověk může brát sám jaké chce, účtují se při odchodu. Je trochu z ruky, ale stojí to za to, poměr kvalita/přístup obsluhy/cena je pro mě zatí nejlepší. Pojezdy se dají poslat přímo na konkrétní vzdálenost.



Bohuliby
Příspěvky: 2180

Příspěvek#3 » sob 18. led 2014, 13:43

Střelnice Květnice se nacházi na Praze východ asi 20 km od Prahy. Dnes 18.1. se tam konala první burza zbraní. K vidění bylo několik dlouhých i krátkých zbraní, doplňků a příslušenství, z vystavovatelů se prezentovala firma CID a BVS. Zakoupené zbraně bylo možné odpoledne i vyzkoušet.
Celkem povedená akce, jen jí chybělo více zboží a návštěvníků, tak snad příště.
Výhoda vstupenky za 100 Kč byla to, že vstupné se dá použít v budoucnu na návštěvu střelnice, která patří mezi nejlépe osvětlené a prostorné, které jsem kdy viděl. Byl jsem tam dnes poprvé. Jediná nevýhoda jsou tradiční rošty, které jistě neocení přebíječi nábojů ! Ceny jsou přijatelné, doporučuji návštěvu. www.parabellum.cz.



formic
Příspěvky: 10

Příspěvek#4 » stř 8. říj 2014, 11:10

hezká, čistá, kvalitně osvětlené střelnice. vzdálenost 10-25m, automatické pojezdy.
ceny jsou příjemné, už je to mimo Prahu :)
rezervace přímo na webu (je tam vidět i obsazenost) nebo po tel.
škoda jen, že otvírají až v 17 hod., občas jedu kolem během dne... na druhou stranu otevřeno je až do 22 hod., takže po práci žádný spěch :)



j.e.n.i.k.82
Příspěvky: 17

Příspěvek#5 » úte 28. říj 2014, 01:42

Tuhle strelnici doporucuji.. Fajn personal, relativne dost stanovist, osvetlene, odvetrane.. A hlavne rozumna oteviraci doba (i kdyz ta nedele obcas chybi :-)).



Bohuliby
Příspěvky: 2180

Příspěvek#6 » úte 28. říj 2014, 23:59

Také tam rád zajedu, ale obzvlášť v zimě mně dost hodně štve ta neděle !
V neděli v Praze není kde střílet ! Jestli by to neměli trochu přehodnotit ?
Pouze dobrá rada !



pajapety
Příspěvky: 294

Příspěvek#7 » stř 29. říj 2014, 09:02

Strelnice jako takova je to super, ale zabiji to pristup majitele a personalu... Chodil jsem tam celkem pravidelne, ted se Kvetnici trochu vyhybam



Pupak
Příspěvky: 318

Příspěvek#8 » stř 29. říj 2014, 14:20

Pajapety: V čem konkrétně máš problém s majitelem respektive personálem? Chodím tam pravidelně a naopak mi přijdou bejt v pohodě.



samurai
Příspěvky: 35

Příspěvek#9 » stř 29. říj 2014, 17:51

Byl jsem tam zrovna včera, kdy nejen, že měli otevřeno ve svátek, ale hlavně měli akci, že se neplatilo za půjčování zbraní. :) Bylo to super, výběr ohromný (na webu je asi jen zlomek), stačilo říct, co by mě zajímalo, všechny zbraně jsem si vzal a střídal, jak se mi chtělo. Přístup úplně v pohodě, vstřícné doporučení nejlepších zbraní. Zatím jsem tam vždy narazil na příjemný přístup, ať tam jdu klasicky za plnou cenu, tak na nějaké jejich akce (MDŽ – při návštěvě s polovičkou se platí stav jen za jednoho, nebo půjčování zbraní zdarma)...
Jediné, co mě mrzí že není možné je jít na stav ve třech, to mi nedovolili, v tom byl Avim bezkonkurenční, tam to nejen dovolili, ale i neúčtovali. :)



Bohuliby
Příspěvky: 2180

Příspěvek#10 » stř 29. říj 2014, 23:36

Mně se to zdá také pohodové, pouze jednou mě poučili, že nemám sbírat nábojnice, které nezapadly do roštů, pouze jen svoje a tak jsem uposlechl, ale myslel jsem si svoje.
Jinak doporučuji.



mikky
Příspěvky: 565

Příspěvek#11 » stř 17. pro 2014, 16:30

co říkáte na ty jejich nová pravidla od novýho roku?

Nově bude každá osoba střílející na naší střelnici mít své vlastní střelecké stání a bude za něj platit dle platného ceníku. Obsluha střelnice však bude moci udělit vyjímku, z pravidla v těchto případech:

1. Dva střelci držitelé mají pouze jednu zbraň. (v tomto případě, ale nebude druhý střelec jakkoli zasahovat do střelby střílejícímu)

2. Dva střelci mají více zbraní a jeden druhého připravuje na zkoušky odborné způsobilosti.

3. Jeden ze dvou střelců ještě nedosáhl 18ti let věku.

Tyto vyjímky nejsou v žádném případě nárokové a vše závisí pouze na posouzení obsluhy. V žádném případě již nebudou střílet z jednoho stavu dva a více střelců držitelů ZP z více zbraní, tak jak tomu bylo doposud. Minimální délka pro střelbu je 10metrů (pokud obsluha nepovolí jinak), při nedodržení bude střelec upozorněn, pokud neuposlechne bude ze střelnice vykázán. Stejně tak při rychlopalbě, kdy dochází ke střelbě do podlahy. Při střelbě “velkou puškou” (223 Rem, 308 Win, 30-06 Spr. atp.) bude střelec platit dvě střelecká stání. Výkon pušky posoudí obsluha, které je každý střelec, který si pušku přinese povinen toto nahlásit. Interval mezi jednotlivými ranami z “velké pušky” jsou minimálně dvě vteřiny.

Všechna tato opatření nemají omezovat, ale naopak zvyšovat komfort a bezpečí při střelbě na naší střelnici. Věříme, že tyto změny pochopíte.


Mě to teda jako "zvýšení komfortu" a "nemají omezovat" moc nepřijde. Úplně eliminujou možnost střílet ve dvou (tu podmínku o jedné zbrani absolutně nechápu) a možnost střílet lidem bez ZP jinak, než s jejich instruktorem/dozorem (a tedy i bez kamarádů a za víc peněz). Vůbec to na mě celkově nepůsobí moc vstřícně, spíš to působí jako relativně trapný pokus vyluxovat z peněženek lidem trochu víc (tu trapnost vidím především v tý posledí "zdůvodňovací" větě - kdyby tam rovnou na férovku napsali, že chtěj víc vydělávat, neměl bych s tim problém).

Uživatelský avatar
frantisek
Příspěvky: 114
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#12 » stř 17. pro 2014, 16:38

Rekl bych, ze jen uvedli dosavadni praxi do souladu s provoznim radem. Ona benevolence k navstevnikum strelnice je mila, pro obe strany prijemna a jaksi .... zdvorila ... zalezitost. Zakaznika co plati je treba omezovat co nejmene.
Ale!
Jak dlouho uz je zavreny AVIM? Kdo chce mit strelnici, kde se nesmi strilet?

Podle toho, jak je to podane pisemne, jde o omezeni, ktere neni dogmaticke, obsluha muze (stale a duveryhodne) navstevniky nechat strilet ve vyrazne mirnejsim rezimu.

Rozhodnuti chapu a trochu me inspirovalo ;)



Bohuliby
Příspěvky: 2180

Příspěvek#13 » stř 17. pro 2014, 23:15

Všude jde jen o peníze, ale také nevidím důvod, proč by museli dva lidě s ZP střílet na jednom stavu ?
Když jdu s manželkou, bez ZP, tak to zase chápu.



Pupak
Příspěvky: 318

Příspěvek#14 » stř 17. pro 2014, 23:25

Tak to budeš muset tvrdit, že manželce ještě nebylo 18, nebo že ji připravuješ na zkoušky :lol:

Osobně rozumím omezení počtu lidí na stav, pochopil bych i sazbu za stav a pak za další osobu na stavu, ale tohle je zbytečně složitý, nedává to velkej smysl a budou z toho jen zbytečný dohady.



Bohuliby
Příspěvky: 2180

Příspěvek#15 » stř 17. pro 2014, 23:32

Znáš střelnici, kde můžou střílet dva lidé se ZP, na jednom stavu, já teda ne !
Když řeknu, že manželka nemá ZP, ostatně jako vždy, tak mně nenutí nikdy druhý palpost. Beru za ní odpovědnost, ale většinou chtějí polovinu ceny, kromě Avimu, který nefunguje a ani asi nebude !
V Květnici i jinde, myslím, že v tom vidím logiku, ty, ne ?

Zpět na

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti