Kluk agresivně bije holku - ZASTAT SE JÍ?

Uživatelský avatar
Francis
Příspěvky: 127

Příspěvek#16 » ned 2. lis 2014, 20:36

Chip: díky ;)
to s typickým případem, kdy kvér nepomůže, je přesně to, čeho jsem se bál . .

Bohužel bitkař nejsem . .

Uživatelský avatar
smajlik
Příspěvky: 89

Příspěvek#17 » ned 2. lis 2014, 20:39

Jelikož taky nejsem žádný bitkař, tak se mi jako nejrozumnější řešení jeví zavolat policii. Člověk by si měl nejdříve v duchu říct, co by dělal, kdyby u sebe pistoli neměl a z toho se rozhodovat.

Uživatelský avatar
Francis
Příspěvky: 127

Příspěvek#18 » ned 2. lis 2014, 20:40

Jo a byla tam se mnou přítelkyně, takže by mě nikam nepustila ... znáte ženy :)

Uživatelský avatar
Francis
Příspěvky: 127

Příspěvek#19 » ned 2. lis 2014, 20:42

smajlik píše:Jelikož taky nejsem žádný bitkař, tak se mi jako nejrozumnější řešení jeví zavolat policii. Člověk by si měl nejdříve v duchu říct, co by dělal, kdyby u sebe pistoli neměl a z toho se rozhodovat.

to byl právě případ, že by to bylo k ničemu, protože než by přijela, tak by byl agresor s holkou pryč... tak by přišli za mnou, že je zdržuju, nebo nevím co :D

Uživatelský avatar
smajlik
Příspěvky: 89

Příspěvek#20 » ned 2. lis 2014, 20:50

Tak bych si celou situaci snažil nahrát na mobil. Asi bych to řešil myšlenkové podobně. Bál bych se, že policie přijede a nebude už co řešit. Koukat z bezpečné vzdálenosti a pokud to zůstane jen u facek, tak se do toho nemotat.



azavak
Příspěvky: 88

Příspěvek#21 » ned 2. lis 2014, 21:52

Muj kamarád pomohl.Podobnej případ.Kočena dostávala od přítele pořádnou čočku.Buchta pak svědčila proti němu.Dostal 6 měsícu s podmínkou na 2 roky.Přišel o práci ,finanční problémy a doma pak nějakou dobu nebylo veselo.Dnes ochránce žen a slabych tvrdí že to nestálo zato.Vono když Ti nějaká baba řekne že má kapavku po tom cos ji vylízal a ještě ti zabouchne klíče,tak je kumšt zacovat klid :) .Ale těd vážně.Holky se nebijí.A jestli pomoct,to musí odhadnout každy sám jestli na to má.

Uživatelský avatar
Serz
Příspěvky: 1871

Příspěvek#22 » ned 2. lis 2014, 22:11

Mam rozporuplne pocity jak jsem procital predchozi prispevky. Ano, zastat se slabsiho je hezke. Trochu mene hezke je, kdyz ta holka bude proti vam svedcit. Stejne tak ostatni nezucastnene ovecky. "nooo oni se tam postuchovali a kriceli a hentu prisel ten frajer, neco zakricel a zastrelil (popravil) toho chudatka kluka. Autorovi fandim, s Chipem souhlasim. Pravne ciste je leda ho natacet mobilem, rvat "heee ty pyco, tocim si te" a teprve pak mate narok na obranu zbrani



Carloss
Příspěvky: 2935

Příspěvek#23 » ned 2. lis 2014, 22:50

Omyl... Ani pak ne... Zákon hovoří jasně... Trvající, nebo bezprostředně hrozící útok...

Uživatelský avatar
peggy
moderátor
Příspěvky: 1572

Příspěvek#24 » ned 2. lis 2014, 22:54

Pokud se nemýlím, tak v případě útoku na třetí osobu se jedná o "krajní nouzi".



Steiner
Příspěvky: 784
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#25 » ned 2. lis 2014, 22:59

peggy: mýlíš se, je to pomoc v nutné obraně. Resp. když pokazíš útočníka, musíš splnit podmínky NO; když pokazíš kohokoli jinýho, musíš splnit podmínky krajní nouze.



Carloss
Příspěvky: 2935

Příspěvek#26 » ned 2. lis 2014, 23:01

To si zase nemyslím. Ale to se, myslím, řeší v jiném vlákně...

Uživatelský avatar
Int1m1thy
Příspěvky: 1498

Příspěvek#27 » ned 2. lis 2014, 23:37

peggy: to se milis...



azavak
Příspěvky: 88

Příspěvek#28 » pon 3. lis 2014, 06:37

Mluvíte jako Mirek Dušín.Ale u vypovědi se dovíte že jste napadli hádajíci se milence,proto že kočena vše popře bo ho miluje jak cyp a svědek viděl jen konec a to jak jsi složil frajera.Ostatní chcou mit klid,takže pujdou pryč.A kravda? :lol: :lol: :lol: Takže jak tu někdo řekl natačet a pokud se zustalo u par face tak fyzicky nezasahovat,volat pčr nebo mp



m@rtinp
Příspěvky: 80

Příspěvek#29 » pon 3. lis 2014, 08:19

zdravím, vezmu to z druhé strany,,,kdyby ji ten kluk uhodil tak "blbě", že by spadla na hlavu a třeba vykrvácela,,,,žít pak tím že jsem to celé viděl a ! teoreticky! to mohl zastavit, to by se mi taky nelíbilo.
za mě určitě natáčet a křičet na něj ať ji nechá, že jsem zavolal policii,,,když se otočí na mě, tak zdrhat třeba do toho auta nebo směrem k těm lidem (lidi když už jsou do něčeho zataženi, tak začnou bránit sebe i ostatní),,,hlavně abych ho odvedl dál od tý holky
s tou pistoli je to těžké,,přesně kvůli takovým situacím rozmýšlím menší ráži na nošení - možná je to blbost, ale s ráží 7,65 a nížší bych ji asi vytáhnul,,,tam je aspoň šance, že ho hned nesundám na tvrdo ---ale velikost ráže na nošení je asi na jinou delší debatu



mikymoto
Příspěvky: 1322

Příspěvek#30 » pon 3. lis 2014, 09:35

Přidám svůj zážitek, hodně let zpátky.
Šmajdal jsem si to jednou takhle večer úzkou uličkou s radostnou vidinou blízkého setkání s tehdejší přítelkyní a potkal podobný páreček. Jestli došlo k nějakému fyzickému útoku předtím, než jsem kolem nich procházel nevím, každopádně si v tu chvíli z plna hrdla řvali do ksichtů samé láskyplné vulgarismy. Ze zabarvení hlasu obou byla jasná intoxikace etanolem, takže jsem se je snažil po druhé straně uličky obejít. Ulička úzká 4 m, po obou stranách vysoké zdi baráků a svítila tam taková ta žlutá lampa – no scénka jak detektivky.
Do jejich sporu jsem se nehodlal zaplést a dělal jsem, že tam nejsou. Chlapec si nicméně vsugeroval, že jsem ho agresivně ignoroval a začal řvát něco v tom smyslu, že si mám hledět svýho a táhnout někam. V tu chvíli jsem udělal chybu, že jsem otočil hlavu na něj – pro týpka to byl evidentně opět akt agrese a s řevem „Co čumíš!“ se na mě rozběhl. Mé štěstí bylo, že byl silně pod vlivem a po vrácení úderu do hlavy (sám sem první inkasoval) se svalil na zem.
V tu chvíli po mě, do té doby ztichlá družka, vystartovala a na celý kolo ječela jako bych jí v tu chvíli začal sám řezat. Že ho mám nechat, že sem ztělesněním pohlavního orgánu a proč jsem ho napadl. V tu chvíli byl jediným chytrým řešením taktický ústup. Po ohlédnutí z větší vzdálenosti jsem pak zaznamenal pouze její láskyplnou péči o svého raněného hrdinu.
Takže za mě. Pokud opravdu neleží na zemi a neteče krev, tak se do toho nemíchat a maximálně volat policajty, případně natáčet. Vděku se pravděpodobně nedočkáš.
Je velice nepravděpodobné, že se takto k ženské chová poprvé a pokud s ním i přes zjevnou přetrvávající agresivitu ta baba zůstává, tak jí stejně není pomoci (některé ženské holt takové typy snad vyhledávají).

Zpět na

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: jirkab64 a 21 hostů