Se zbraní do posilovny/bazénu



E-Wiz
Příspěvky: 25

Příspěvek#1 » pon 19. led 2015, 19:26

Ahoj vsichni,

snažil jsem se hledat takové téma ale nenašel, tak snad jsem nic nepřehlídl, a kdyby tohle téma patřilo do jiné sekce, prosím o přesunutí, a teď k věci:

Chci si koupit svou první zbraň a chci ji nosit jak nejvíc to půjde, má to ale jeden háček. Téměř denně chodím do posilovny rovnou z práce a je jasné že se zbraní za pasem cvičit nejde a nechávat zbraň v těch pofiderních skřínkách je o průšvih. Tak přemýšlím jak to řešit, napadlo mě koupit takovou tu bezpečnostní schránku a vždycky si zbraň do ní zamknout a nechat ji na recepci a klíče bych samozřejmě měl já u sebe. Má někdo lepší nápad?

Uživatelský avatar
Blacky
Příspěvky: 2518

Příspěvek#2 » pon 19. led 2015, 19:55

Já bych to řešil nějakým obalem (batužek, pytlík), kterej si prostě budeš nosit společně s ručníkem po fitku a dávat na to bacha.



E-Wiz
Příspěvky: 25

Příspěvek#3 » pon 19. led 2015, 20:07

Nápad je to zajímavý, ale to bych ten pytlík musel nosit opravdu pořád u sebe po tom fitku, což by bylo hlavně hodně nápadné a asi by se stávalo, že bych ho i zapomínal přenášet z jednotlivých míst....



Sly
Příspěvky: 109

Příspěvek#4 » pon 19. led 2015, 20:26

Ledvinka nebo brašna/kabelka na doklady a tahat společně s ručníkem a pitíčkem nebo nechávat brašnu viditelně u obsluhy. Prostě tam máš doklady, telefon a ehm... nenápadné a praktické.



Matt_CZE
Příspěvky: 101

Příspěvek#5 » pon 19. led 2015, 20:40

Já to řeším tak, že mám ocelovým lankem pevně v kufru za oko schránku, kde ji zamknu a nechávám v autě.
Přijde mi to bezpečnější než ty jejich skříňky.



E-Wiz
Příspěvky: 25

Příspěvek#6 » pon 19. led 2015, 20:45

Matt_CZE: Já nejezdím autem takže tahle možnost padá, ty jejich skřínky moc bezpeční neposkytnou, to je to...
Sly: To je dobrý nápad, jenže nechci aby do toho měla přístup i obsluha, přece jenom může být někdo zvědavý, nakoukne a...proto bych rád něco na uzamknutí

Ještě mě napadlo se jich přímo zeptat, jestli jsou vůbec ochotni mi schovávat zbraň a jestli nemají trezor nebo tak něco...

Uživatelský avatar
Style
Příspěvky: 287

Příspěvek#7 » pon 19. led 2015, 21:06

Nevím odkud jsi, ale třeba Parabellum v Květnici je střelnice i posilka v jednom. Takže by ti zbraň určitě nechali v trezoru.



E-Wiz
Příspěvky: 25

Příspěvek#8 » pon 19. led 2015, 21:17

Jsem z Ostravy a fitko moc menit nechci, tam kam chodim jsem upsany na rok. A o tehle kombinaci fitko + strelnice slysim poprve, ani by me nenapadlo ze nekde neco takoveho muze byt.



Sly
Příspěvky: 109

Příspěvek#9 » pon 19. led 2015, 21:20

E-Wiz píše:Matt_CZE: Já nejezdím autem takže tahle možnost padá, ty jejich skřínky moc bezpeční neposkytnou, to je to...
Sly: To je dobrý nápad, jenže nechci aby do toho měla přístup i obsluha, přece jenom může být někdo zvědavý, nakoukne a...proto bych rád něco na uzamknutí

Ještě mě napadlo se jich přímo zeptat, jestli jsou vůbec ochotni mi schovávat zbraň a jestli nemají trezor nebo tak něco...


Nejlepší vědění je žádné vědění! Nevím jak vypadá ta posilka kam chodíš, ale obsluhu jsem myslel "bar" kde vídím kdo tam je a co dělá. Tedy není důvod aby v brašně někdo šmejdil a navíc nebyl vidět. Jestli ti dělá problém to řešit takto, tak bych se jich ani neptal a volil variantu tahat s ručníkem a pitíčkem v ledvince u sebe.



E-Wiz
Příspěvky: 25

Příspěvek#10 » pon 19. led 2015, 21:24

Jde o to, ze ten bar/recepce/obsluha je dverma oddelena od samotneho fitka, takze kdyz cvicim tak tam nevidim. Nerekl bych ze mi to dela primo problem ale dat to nekomu "jen tak" bez jakehokoliv zabezpeceni mi neprijde dvakrat v poradku.

Uživatelský avatar
marinakus
Příspěvky: 4566

Příspěvek#11 » pon 19. led 2015, 21:27

Jak vyřešit neřešitelné? Asi každej kocour podle svýho ocasu, jak se cítí. Podle zákona to vyřešit asi moc nelze, takže buď nechat doma nebo si nechat cvakat zadek a v případě špatném - prostě průšvih. Pokud má někdo jiný nápad......??? (To není návod, jen taková úvaha co s tím).



Matt_CZE
Příspěvky: 101

Příspěvek#12 » pon 19. led 2015, 22:19

E-wiz: nechodíš do Karolíny do pure? To je jediné kde mě napadá oddělené fitko od recepce :D

Pardon za ot



E-Wiz
Příspěvky: 25

Příspěvek#13 » pon 19. led 2015, 22:28

Matt_CZE: Nn chodim do Performance power centra v privoze. Ale radsi zpet k tematu.

Uživatelský avatar
Style
Příspěvky: 287

Příspěvek#14 » pon 19. led 2015, 22:38

Tak pak něco takového http://bulletin.accurateshooter.com/201 ... functions/ a ještě bych to i s báglem připnul k něčemu na co vidím a nedá se odnést. Nebo samozřejmě postačí i méně paranoidní skříňka ;)



NikolaiACR
Příspěvky: 6

Příspěvek#15 » úte 20. led 2015, 00:10

Já jsem domluvený přímo s vedením fitka a zbraň si ukládám k nim do trezoru, od kterého má klíč pouze jeden člověk. Samozřejmě i tak je to svým způsobem risk. Pokud bych se s nimi dobře neznal, nevím jestli bych to řešil stejně. Každopádně řešení s batohem nebo ledvinkou, kterou budeš mít stále u sebe, je pro tebe a tvou budoucí zbraň zřejmě nejbezpečnější. Víš o ní jen ty a jsi za ni zodpovědný jen ty :) Nevím jak u tebe, ale tady u nás se také najde pár lidí, kteří u sebe nosí stále batoh a mají ho na očích :) Takže si nemyslím, že by to přitahovalo moc pozornosti :)

Zpět na

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů