pomucka k vyuce na zbrojak

Pravidla, dotazy, žádosti a náměty k provozu tohoto fóra (neslouží pro otázky obecné zbraňové otázky!)


rasemailcz
Příspěvky: 9

Příspěvek#1 » stř 25. úno 2015, 06:29

Zdravim Vas,

Mame ted myslim vsichni trochu zkazenou naladu kvuli tomu pitomci z Uherskeho Brodu; kazdopadne ty z vas, kteri za sebou jeste nemaji zkousky z odborne zpusobilosti, by mohl potesit "vyukovy web", ktery jsem si kvuli priprave vytvoril. Nachazi se zde: http://wonderfultreestudio.com/test/test.php

Nejsou tam osetrena prava (neni problem pod ty obrazky hodit prislusne copyrighty - s tim bych pripradne potreboval pomoct), zaroven neni problem pridat dalsi fotky - treba k teorii o strelivu.

Myslite, ze by to nekomu pomohlo?

V pripade zajmu bych nemel problem nabidnout zbrane kvalitne nejaky kod...

Komentujte, namitejte, doporucujte...

Uživatelský avatar
Blacky
Příspěvky: 2511

Příspěvek#2 » stř 25. úno 2015, 08:08

Hmm docela hezký. Doplnil bych číslování snímků a kolik ještě zbývá. Po asi 20 mě to přestalo bavit. :)

Uživatelský avatar
tslaby
Příspěvky: 567

Příspěvek#3 » stř 25. úno 2015, 09:19

Pěkně udělané, skvělá práce. Jen mám připomíňku ohledně výběru správné možnosti u zvírazněné oblasti, chtělo by to zamíchat správnou odpověď náhodně mezi ostatní.



rasemailcz
Příspěvky: 9

Příspěvek#4 » stř 25. úno 2015, 09:28

Blacky píše:Hmm docela hezký. Doplnil bych číslování snímků a kolik ještě zbývá. Po asi 20 mě to přestalo bavit. :)


Cislovani neni problem; nahore je takova oranzova listicka, ktera "ukazuje" celkovy progres :) po dokonceni vsech otazek (je jich hodne), se zobrazi kolik z nich bylo dobre a kolik spatne :)

ale je pravdou, ze by se hodil nejakej vyber "okruhu otazek", kdyby byl zajem, muzu to dodelat...



rasemailcz
Příspěvky: 9

Příspěvek#5 » stř 25. úno 2015, 09:36

tslaby píše:Pěkně udělané, skvělá práce. Jen mám připomíňku ohledně výběru správné možnosti u zvírazněné oblasti, chtělo by to zamíchat správnou odpověď náhodně mezi ostatní.


Oni se ty odpovedi michaji mezi nahodne vybrane ostatni :) Jen se michaji pouze mezi odpovedi z te jedne otazky (mysleno z jednoho obrazku) - nebo jste to myslel jinak?

Uživatelský avatar
tslaby
Příspěvky: 567

Příspěvek#6 » stř 25. úno 2015, 09:40

Jde o to, že u otázek, kde je zvírazněně nějaká část zbraně a má se vybrat správná odpověď, je tato správná odpověď vždy poslední v pořadí. Stalo se mi to pokaždé, když takovýto typ otázky přišel. Snad jsem to napsal srozumitelně :-)

Uživatelský avatar
marinakus
Příspěvky: 4543

Příspěvek#7 » stř 25. úno 2015, 09:42

víš, tvůj nápad naučit neznalé názvosloví zbraní a jejich dílů je určitě vynikající, jen mi to malinko zavání učením se rozebírání zbraně na YOUTUBE (takoví fakt jsou a jdou s touto přípravou ke zkouškám odborné způsobilosti) .... ale samozřejmě záleží na každém jednotlivci jak to pojme a co si z toho vezme...... neber to, prosím tě, ve zlém, jen jsem chtěl říct, že přímý kontakt se zbraní nemůže nic nehradit

Uživatelský avatar
MarK
moderátor
Příspěvky: 3264
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#8 » stř 25. úno 2015, 09:43

Není problém zde na ZK něco podobného doplnit, každopádně nejsem zrovna nadšený z toho, že většina obrázku je prostě a jednoduše zkopírovaná odsud. Není za tím zrovna málo práce :/
Pokud máš naopak chuť spolupracovat, tak se ozvi spíše do SZ ;)



rasemailcz
Příspěvky: 9

Příspěvek#9 » stř 25. úno 2015, 09:54

tslaby píše:Jde o to, že u otázek, kde je zvírazněně nějaká část zbraně a má se vybrat správná odpověď, je tato správná odpověď vždy poslední v pořadí. Stalo se mi to pokaždé, když takovýto typ otázky přišel. Snad jsem to napsal srozumitelně :-)


Ahaa :) no to je tam spatne, jestli to tak je :) kdyztak opravim, podle toho, tak dopadne vlakno...



rasemailcz
Příspěvky: 9

Příspěvek#10 » stř 25. úno 2015, 09:55

marinakus píše:víš, tvůj nápad naučit neznalé názvosloví zbraní a jejich dílů je určitě vynikající, jen mi to malinko zavání učením se rozebírání zbraně na YOUTUBE (takoví fakt jsou a jdou s touto přípravou ke zkouškám odborné způsobilosti) .... ale samozřejmě záleží na každém jednotlivci jak to pojme a co si z toho vezme...... neber to, prosím tě, ve zlém, jen jsem chtěl říct, že přímý kontakt se zbraní nemůže nic nehradit


Souhlasim - je (byl by to) nastroj, zalezi na cloveku, jestli ho pouzije nebo ne...

Uživatelský avatar
tslaby
Příspěvky: 567

Příspěvek#11 » stř 25. úno 2015, 09:57

Měl jsem to u všech cca 10 otázek, které mi tam přišli. To už asi nebude náhoda ;-)



rasemailcz
Příspěvky: 9

Příspěvek#12 » stř 25. úno 2015, 09:58

MarK píše:Není problém zde na ZK něco podobného doplnit, každopádně nejsem zrovna nadšený z toho, že většina obrázku je prostě a jednoduše zkopírovaná odsud. Není za tím zrovna málo práce :/
Pokud máš naopak chuť spolupracovat, tak se ozvi spíše do SZ ;)


Ano ano, samozrejme se nehlasim o autorstvi podkladu... jak jsem psal, delal jsem to pro sebe, rad tam dam jakykoliv copyrighty, rad napisu autory, spis me zajimalo, jestli by o to byl zajem :)



Jezevec
Příspěvky: 139

Příspěvek#13 » stř 25. úno 2015, 10:31

Je to pěkné, ale být tebou tak to zjednoduším. První možnost jak ji už máš vybrat ze seznamu zvýrazněnou část na zbrani. Druhá napsat co má uživatel označit, ale bez těch zvýrazněných ploch. Pokud je otázka "Vyberte vratnou pružinu" a je to jediná pružina na výběr tak jdu na jistotu.



Tyrfing
Příspěvky: 197

Příspěvek#14 » stř 25. úno 2015, 10:50

Hezke. Ja osobne bych privital i opacny postup, tj. smejdim si s mysi po obrazku a dole se mi pise, na co ukazuju - nejlepe v nekolika verzich obrazku, treba jak rez CZ-75, tak u te klasicke ilustrace z navodu k CZ-75, kde je pistole rozebrana na dily, z vlastni zkusenosti vim, ze neco jsem se naucil lehce, nebo jsem to uz znal predem (zejmena vse, co slo videt na povrchu zbrane), ale vevnitr jsem si obcas musel nektere nazvy znova pripominat (treba vodici kulisu pod hlavni).

Uživatelský avatar
MM
Příspěvky: 1148

Příspěvek#15 » stř 25. úno 2015, 11:04

Pekna praca, chvalim :).

Nieco pre inspiraciu - spomenul som si na to pri tejto prilezitosti - pokial mate niekto Steam, tak si pozrite 'World of Guns' - aj som rozmyslal ze si to kupim - verzia zdarma ma ako prvu zbran AK-47, k dalsim sa treba prepracovat zbieranim bodov. Ako demonstracia skladby zbrani / encyklopedia dost pekne.

http://store.steampowered.com/app/262410/

Zpět na

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 18 hostů