Střelnice Jihlava - zkoušky na zbrojní průkaz

tehryn

Příspěvek#1 » čtv 21. led 2016, 17:13

Dobrý den,
v únoru budu dělat zkoušky na zbrojní průkaz v Jihlavě a rád bych navštívil střelnici a vyzkoušel si zacházaní se zbraní, neboť v tom nemám zrovna velkou prakci. Na internetu jsem se snažil najít, na jaké střelnici v Jihlavě se konají praktické části zkoušky, ale nic jsem nenašel. Nevíte někdo na jaké střelnici se bude konat praktická část, popřípadě nemáte telefoní kontakt nebo email na tuto střelnici?

cipis

Příspěvek#2 » čtv 21. led 2016, 17:36

Přesné určení střelnice máš od policii ...

Rapidos

Příspěvek#3 » čtv 21. led 2016, 17:46

V letnich mesicich vetsinou Batelov. V zimnich mesicich Trest. Kontakty jsou bezne dohledatelne na webu.

moony666

Příspěvek#4 » čtv 21. led 2016, 17:51

moji 2 známí je dělali pod Jihlavou na střelnici v Třešti, tamtéž je možné si vše vyzkoušet, naučit se zacházení se zbraní atd atd.Správcuje tam jistý pan Růžička, bezva domluva, střelnice krytá vnitřní.

wigum

Příspěvek#5 » čtv 21. led 2016, 17:56

Na jaké střelnici budeš dělat zkoušku ti určí PČR společně s termínem konání.

tehryn

Příspěvek#6 » čtv 21. led 2016, 18:05

Díky moc

salamcz

Příspěvek#7 » pát 22. led 2016, 07:18

Ahoj,

jestli jdes v Unoru tak pujdes s nejvetsi pravdepodobnosti to Treste na Bowling. Je tam velice prijemnej a ochotnej spravce. Zavolej si predem a domluv se na termin. Ukaze ti manipulaci se vsim co te na zkouskach muze potkat.
tel: 608 822 424

jarynn

Příspěvek#8 » ned 24. led 2016, 10:09

Na tzv. Mém útvaru policie jsem si mohl vybrat sám termín, který mě vyhovoval včetně střelnice kde se konali zkoušky. Bylo mě to celkem jedno , která z nabízených asi 4 to bude - rozhodující pro mě bylo kdy jsem měl mít volno.

sided
moderátor

Příspěvek#9 » ned 24. led 2016, 12:19

To bylo v Jihlavě?

Jarda89

Příspěvek#10 » čtv 28. led 2016, 08:27

čoveče, to asi nebylo v Jihlavě... tam je jedině Batelov (poslední tejden v říjnu, teplota těsně nad nulou, drobný déšť, lahůdka :D ) a nebo Třešť, ale konec února budeeš mít tutově Třešť.. Mě když volali termín zkoušky, tak mi rovnou řekli i střelnici..

MaL73

Příspěvek#11 » ned 29. kvě 2016, 16:38

Zdravím.Osobně když jsem dělal zbrojní průkaz,tak jsme jeli za Horní Cerekev na střelnici.Momentálně se to dělá i v Třešti.jinak jsem se tu dočetl jak je bezva domluva s panem Růžičkou.No asi máme každý jinou zkušenost.Osobně jsem ho nevydýchal a začal jsem jezdit na střelnici Havlíčkův Brod.Nebe a dudy ve srovnání s Třeští.Ale to jsem odbočil.

Zpět na