CZ83 - zásobník s botkou?

Carloss

Příspěvek#31 » pát 9. říj 2015, 06:21

A ta botka +2 ještě nikoho nenapadla? ;-) Třeba jen vyzkoušet... Sice by to pak chtělo asi jino pružinu... ale... ;-) By pak mohla jít třeba z CZ75 copakt... co? ;-)

Milan100

Příspěvek#32 » pát 9. říj 2015, 08:53

No, takovou nějakou botku mám právě na 75-ce. Takže možná bych to mohl zkusit vyměnit. Ale teď tak trochu nemám moc času na hraní. Pokud bych to zkusil napíšu - nafotím. Ale celkově mě kapacita 83 netrápí (je dostatečná) tak mě to nějak nenapadlo.

Carloss

Příspěvek#33 » pát 9. říj 2015, 11:51

Ono to není jen o kapacitě. Mám vyzkoušeno, že se zásobníkem s velkou botkou se líp manipuluje, mám podstatně větší jistotu při doražení zásobníku do zbraně a asi by se i ještě něco našlo... No... nemám CZ83, ale docela by mě zajímalo, jak by to vypadalo... ;-)

Linux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#34 » sob 10. říj 2015, 22:57

Takže i já jsem si dnes v podnikovce pořídil zatím jednu botku (ta cena je vražedná) a hned jsem to musel na střelnici vyzkoušet. Botka pasuje a zásobník zachytává rovnou bez úpravy otvoru pro záchyt. Dokonce tam mám ještě tak 0,3 mm vůli. Za mě tedy maximální spokojenost, pistole hnedka vypadá lépe a je to i max. praktické.

Linux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#35 » ned 11. říj 2015, 15:33

Ještě přikládám fotografie.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Carloss

Příspěvek#36 » ned 11. říj 2015, 15:54

Možná by na to mohla jít i bptka od zásobníku SP-01, co? ;-)

jira80

Příspěvek#37 » pát 15. dub 2016, 23:07

Zdravím pánové,
také přidám fotku upraveného zásobníku... Pasuje výborně, stačí pořádně dorazit a nemusel jsem nic ubírat.
p.s. díky tormansovi za otevření diskuze a crossmanovi za návod :clap:

Rex

Příspěvek#38 » sob 16. dub 2016, 09:27

Je to pěkný.....
Taky o tom uvažuju ale moje zásobníky, jako na potvoru, nemají dole žádnou vůli mezi plechem a spodkem pažby. Tak váhám, jestli to mám zkoušet, když to tam třeba nenarvu..... Mordovat díru pro záchyt zásobníku se mi nechce.

Rex

Příspěvek#39 » stř 18. kvě 2016, 07:57

Půjčil jsem si pro ilustraci Linuxovu fotku. Neva Linuxi ?
Zkusil jsem to s vypůjčenou botkou a narazil jsem na malou potíž.... Botka pasuje, zásobníky jdou s trochou snahy dorazit bez úpravy, dobře to vypadá a na přední části pažby se to dobře drží.
Ale....
... v zadní části, zhruba na úrovni zelené šipky, se originální plastové střenky zaoblují a pažba se zužuje k zadnímu hřbetu, ...a tam začíná být botka už širší než pažba a ještě tam má roh (červená šipka, konec botky). Tam mně botka rohem dost nepříjemně tlačí do dlaně. Když držím pistoli, mám dlaň cca o 1cm delší než pažbu.
Nevadí to nikomu ? Nezkoušel to někdo "upravit" ?

Obrázek

Linux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#40 » stř 18. kvě 2016, 12:37

Zkusím to dnes nafotit, jak to mám já, ale musím říct, že jsem si něčeho takového nevšiml... Botka mi lícuje po stranách s pažbičkou.

tormans

Příspěvek#41 » stř 18. kvě 2016, 15:21

Mám trochu jiné střenky, mně to jde do ruky perfektně.

Rex

Příspěvek#42 » stř 18. kvě 2016, 17:07

Tormans - koukal jsem na tvoji fotku, dřevěnné střenky jsou dole trochu objemnější, tam to sedí.

Linux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#43 » stř 18. kvě 2016, 21:26

Tak jsem se na to kouknul a nafotil. Je pravda, že ke konci botka trochu vyčnívá mimo střenky, ale je to max. 1 mm. V ruce tu botku vůbec necítím...

Linux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#44 » stř 18. kvě 2016, 21:30

Jinak jsem dal pistolce malé vylepšení, combatový lučík je prostě super :-)

Rex

Příspěvek#45 » čtv 19. kvě 2016, 07:10

Jo, vypadá dobře. Kdes ho sehnal a kolik stojí ?

Zpět na