Remington 1911 R1 .45 ACP 5"

Původní i klony
Uživatelský avatar
4mike
Příspěvky: 1196

Příspěvek#46 » úte 10. lis 2015, 15:36

vysaď MSH a RS
pak ten problém zkus najít při "ručním pohonu"
kolik je těch "pár mm" o který to nedovře, 2 ?
neklepe Ti drápek extractoru do laufu ?
šuplata Ti vrátili po reklamaci stejný a "poladěný"
nebo stejný model nový kusy
nebo jiný model ?

P.S. vhodná sestava by měla být schopná podávat i prázdný hilzny

Uživatelský avatar
sided
moderátor
Příspěvky: 3754

Příspěvek#47 » úte 10. lis 2015, 17:44

S tímhle limitem bych nešel do nové ale koupil lehce šouplé STI. Jen to chce hledat a trochu si počkat. (případně zkusit EGUN.de )

Uživatelský avatar
Rottwik
Příspěvky: 116

Příspěvek#48 » sob 19. pro 2015, 12:59

Ahoj, mám úplně stejný problém-zasekávání náboje při cestě do komory. Vyřešili v CAIRO potíže s Tvou er jedničkou? A popřípadě co bylo příčinou? Dík za odpověď. Rottwik

Uživatelský avatar
Rottwik
Příspěvky: 116

Příspěvek#49 » sob 16. dub 2016, 18:20

BGun píše:Než ji budeš dávat na reklamaci, tak zkus jiné náboje. Nejlépe originály. Protože tohle fakt vypadá že ty přebité jsou buď dlouhé, nebo nafouknuté. Přebíjíš sám? Mě do Remiho stačí aby byla střela usazená o desetinku míň a udělá mi to samé. A že ty náboje jdou v jiné zbrani bez problémů? Asi má volnější komoru :-)

Měl jsem úplně stejný problém, vypadá to na vratnou pružinu závěru. Originály jsou většinou více "nadupané" a při unavené pružině je závěr prostě moc rychlý. Zkusil jsem nižší laboraci u přebíjenek a chodilo to bez záseků. Jen mě překvapilo, že po cca 800 ranách bylo po ní. Teď čekám už druhý měsíc na novou pružinu z Caira. Zatím tito odborníci poslali místo vratné pružiny kohoutovou. Jak dojde, dám vědět, jak to chodí s originálama.

Uživatelský avatar
johnnyjak
Příspěvky: 580
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#50 » ned 17. dub 2016, 21:45

Po 800 ranách nemůže u 5" 1911 odejít vratná ani žádná jiná pružina, pokud to není zmetek.
A stejně si myslím, že popsanou závadu má na svědomí něco jiného a silná vratná pružina to jen maskuje (Government v .45 musí bezpečně chodit i s 14lb pružinou). Pokud závada vypadá podobně jako na téhle fotce, mohlo by se jednat třeba o "3-point jam", viz: http://www.m1911.org/technic21.htm
Jinak správnému podávání taky může bránit nesprávně naladěný a (nebo) dopasovaný vytahovač.
Obrázek

Uživatelský avatar
Rottwik
Příspěvky: 116

Příspěvek#51 » ned 8. kvě 2016, 12:59

Tak jsem byl vyzkoušet novou vratnou pružinu. je o 14 mm delší a má o 3 závity méně, než ta původní. Odpor při montáži byl zřetelně vyšší a je to znát i při natažení závěru. Vystřílel jsem asi 60 nábojů, různých laborací včetně továrních SB a chodí to bez problémů. Tak to snad bylo tou pružinou. Nicméně, rozhodl jsem se jít do Kimbera,tak Remiho asi pošlu do světa. . .
DSC_0250.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
4mike
Příspěvky: 1196

Příspěvek#52 » pon 9. kvě 2016, 08:19

což odpovídá tomu co zmínil JJ
..........
"The condition is known as "Riding the Link". When the barrel rides the link around the lower lug's radius, it causes the barrel to rise early in relation to the slide's position...when the round is just entering the throat. In addition to rising too soon, it moves upward too abruptly, which puts the slide and cartridge even further behind in its approach to battery. Bang! A three point jam has just taken place. (Many factory-built pistols these days have this condition.) When you get a pistol that seems to feed everything that you put in it without a glitch...look at the link to see why.
..........
Often the advice is to install a heavier recoil spring in hopes of using enough force to overcome the jam...This is not only the wrong approach, it usually doesn't completely eliminate the stoppage...It just makes it less frequent...at least until the recoil spring starts to get tired. You still have a nagging doubt that the gun will perform in an emergency. The ramp and throat have already been tended to."
..........

a jak zbytečně opakuju, 1911 má uzamykat kulisa a ne řetízek (jako skoro u všech prefabrikovaných low-end klonů popř zmetkových kusů těch, co to obvykle umí)

Zpět na

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti