Stabilita funkce pružin zásobníků...

Co jinam nepatří...

kurvajz

Příspěvek#16 » pon 20. bře 2017, 21:07

Já jsem měl doma několik let napáskovanej zásobník do CZ75 a nějaká únava materiálu pružiny se vůbec neprojevila.

Jinak nabíječe LULA jsou fakt super - já si pořídil ten pro zásobníky do AR-15 a je to paráda - 30rd zásobník naláduju za 35 vteřin a vyláduju za 5 vteřin...bez jakýkoliv dřiny. Sice je to drahej kousek plastu, ale za tu úsporu času a pořezanejch prstů to rozhodně stojí.

Prcek

Příspěvek#17 » sob 25. bře 2017, 22:13

Uplula výborná, hlavně při plnění v zimě a pod. akorát bacha, dá se s tím omylem naloudovat náboj opačně, koulí dozadu :? Jinak používám 10 let stále 2 stejné pistolové zásobníky a nepozoruju změny. Vystříleno cca 25 000 nábojů

Jirik.fx

Příspěvek#18 » ned 26. bře 2017, 08:45

Největší peklo jsou asi zásobníky do UZI, mám jich 8 a když jsem je chtěl všechny nabít tak jsem se na to týden duševně připravoval. Nechávám je stále plné a změnilo se prd. Teď jsem si koupil nabíječ Lula (ten na UZI jsem si musel nechat poslat z Izraele) a nabíjení se stalo příjemnou zábavou. Budu muset pár zásobníků přikoupit ať se mohu dobře bavit delší dobu. Navíc V-AR v 9 mm má strašlivou spotřebu.

Zpět na