Springfield Hellcat
Glock a spol.
- El_Pablo
Příspěvek#886 » úte 4. lis 2025, 20:37
zdenstar píše:El_Pablo píše:Měnil jste někdo mířidla na H11, aby Vám to lítalo na flek?
jaký tam máš? nelítá to na flek?
Nene i v návodu je zakresleno, že je nastřelena tak, aby to létalo nad. Na 10m musím mířit na spodní okraj černého, aby byla desítka. Někde zkusím najít návod a nafotit.
-
KapitánPacička - Příspěvky: 356
- KapitánPacička
Příspěvek#888 » úte 4. lis 2025, 22:30
Tahle zbran je vylozene nastrelena na hov*o. Mel jsem moznost pred casem, nezavisle strilet ze dvou ruznych kusu primo origo bez uprav a vsechno chodilo strasne nahoru. Na 25 to chodilo kolem 40cm nahoru. Strilelo nas vic a stejne vysledky. Vsichni jsme kroutili hlavou, jak tohle muzou vypustit pres kontrolu !!! Oba majitele znechuceni...Snaha o trefeni gongu na 15-20m byla hodne nerealna, jedine ze strelec miril pod terc nekam odhadem do zeme. A to jeste ta jedna zbran chodila asi 15cm vlevo a 40cm nahoru. Takze apsolutne nepouzitelny kram. Odhadoval bych vyrobu nekde v Pakistanu.
Takze jak nekdo psal, ze je potreba se naucit strile a miridla nechat byt, neni vzdy pravda. Tady je chyba zbrane
Takze jak nekdo psal, ze je potreba se naucit strile a miridla nechat byt, neni vzdy pravda. Tady je chyba zbrane
-
KapitánPacička - Příspěvky: 356
- KapitánPacička
Příspěvek#890 » čtv 6. lis 2025, 19:53
Jarda.Jezek: Tvl tvuj posledni prispevek ma opravdu "hlubokou myslenku"
Muzes mi prosim vysvetlit, co touhle vetou chtel basnik rici : Vždy je možné buď mířit tak, jak se s danou zbraní očekává.
Podle tohodle blabolu s prominutim co jsi napsal: ocekavam ze zasahnu gong na 25m a tak ocekavam ze kdyz na nej zamirim jak jsem zvykly, tak ho trefim...Ale ouha, pistole strili vlastne uplne nekam do zadele, takze ho netrefim vubec...Ale budu ocekavat ze dalsim vystrelem ho trefim a zase vedle
Muzes mi prosim vysvetlit, co touhle vetou chtel basnik rici : Vždy je možné buď mířit tak, jak se s danou zbraní očekává.
Podle tohodle blabolu s prominutim co jsi napsal: ocekavam ze zasahnu gong na 25m a tak ocekavam ze kdyz na nej zamirim jak jsem zvykly, tak ho trefim...Ale ouha, pistole strili vlastne uplne nekam do zadele, takze ho netrefim vubec...Ale budu ocekavat ze dalsim vystrelem ho trefim a zase vedle
-
Jarda.Jezek - Příspěvky: 1580
- Jarda.Jezek
Příspěvek#891 » čtv 6. lis 2025, 21:57
Ne. Když mi výrobce jasně řekne v návodu, jak mám mířit, tak snad budu mířit podle návodu, ne? Což tedy je, jak se očekává. A jestli se mi to nelíbí, tak změním mířidla, aby se dalo mířit tak, jak chci já. A nebo se na to vykašlu a vezmu do ruky jinou pistoli. No ne?
- El_Pablo
Příspěvek#892 » sob 8. lis 2025, 13:47
Jarda.Jezek píše:Ne. Když mi výrobce jasně řekne v návodu, jak mám mířit, tak snad budu mířit podle návodu, ne? Což tedy je, jak se očekává. A jestli se mi to nelíbí, tak změním mířidla, aby se dalo mířit tak, jak chci já. A nebo se na to vykašlu a vezmu do ruky jinou pistoli. No ne?
To taky byla moje první otázka, jaká mířidla tam dát. Zbraň je to přesná a dá se s ní přesně trefovat. Jen mi to prostě tak nevyhovuje.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí