Nařízení vlády pro zákon o nakládání se zbraněmi/Střelecká příprava
- dan
Příspěvek#1277 » stř 3. pro 2025, 11:15
Tak @JirkaCV patrne myslel pultovou cenu za jednu krabicku. Ve vetsich mnozstvich samozrejme dosahnes na lepsi. Ale kdyby byla statni dotace 5.80, tak by doplatek nutny byl. Ze ty naboje musis privezt je ten mensi problem. Vetsi problem je, ze stat ti penize proplati v prumeru za ctyri mesice. Takze vetsi akreditovane osobe, ktera toho vydava stovkam ucastniku programu v tim neustale lezi vyssi statisice penez. A to je pujcka, kterou potrebujes zaplatit, pokud nechces stat a ucastniky dotovat i svymi soukromymi penezi. Nastesti pro tak velke odbery se da cena sehnat jeste o neco lepsi, a tak to tak nejak na hrane ve vysledku vychazi ...
- CzechJoker
- CzechJoker
Příspěvek#1281 » stř 3. pro 2025, 12:16
Já kupuju 9x19 za 4,50 max. Dotace se vyplatí možná tak na 223 Rem, a to jenom v případě, že to mám blízko na střelnici a do obchodu, protože náklady na cestu, zabitý čas nesmyslnými stanovišti (když stačí pouze postavit jednu situaci na hodnocenky a protáhnout za den stovku lidí), to taky něco stojí.
- NotAVAP
Příspěvek#1282 » stř 3. pro 2025, 13:42
getsome píše:Zajímavé ceny. Tovární Aguily a S&B beru za 5,80.
Letos na jaře jsem v CID koupil 2 tis. 115gr Aguily asi za 5.50 a tuhle chybu už opakovat nehodlám. Jediné, k čemu ty náboje jsou dobré je trénink selhačů. Střílím z P10F a co krabička to minimálně 1-2 selhače. Nepomáhá ani vysušení nábojů, prach v nábojnici je OK, hoří pěkně, ale zápalky jsou vždy KO. S&B Nontox střílí krásně, takže ve zbrani závada není.
- getsome
Příspěvek#1283 » stř 3. pro 2025, 13:54
dan píše:Tak @JirkaCV patrne myslel pultovou cenu za jednu krabicku.
Já taky, v CIDu. Ale můžeš samozřejmě rok spořit a pak nalít všechny úspory do Beareky v akci k výročí 17.11.
Murphy píše:SB za 5.80? Kde?
Mne se v posledni dobe zadarilo nejlepe za 5.90 v Kentaurovi pri odberu 500 ks.
Přitom kousek vedle je CID https://www.cidpraha.cz/naboj-9mm-luger ... s-b--50ks/
NotAVAP píše:Letos na jaře jsem v CID koupil 2 tis. 115gr Aguily asi za 5.50 a tuhle chybu už opakovat nehodlám. Jediné, k čemu ty náboje jsou dobré je trénink selhačů. Střílím z P10F a co krabička to minimálně 1-2 selhače. Nepomáhá ani vysušení nábojů, prach v nábojnici je OK, hoří pěkně, ale zápalky jsou vždy KO. S&B Nontox střílí krásně, takže ve zbrani závada není.
Tak to je škoda, taky beru v CID a 9x19 124gr v P-10C i .223 v Antregu chodí normálně.
- Sobiho
Příspěvek#1285 » stř 10. pro 2025, 10:09
CzechJoker píše:Já kupuju 9x19 za 4,50 max. Dotace se vyplatí možná tak na 223 Rem, a to jenom v případě, že to mám blízko na střelnici a do obchodu, protože náklady na cestu, zabitý čas nesmyslnými stanovišti (když stačí pouze postavit jednu situaci na hodnocenky a protáhnout za den stovku lidí), to taky něco stojí.
Kupuji kolega přebíječ 4,70 a když ho nechci otravovat Alsy za 5... jinak u Alsy za cca 7-8 tisíc celkemm 2 selhače, oba na podruhé odpálené...
Kde jsou ty časy od P.Č.R. za 3 zbytky ze střelnice
- Sobiho
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva