Samonabíjecí karabina BARK9 ráže 9x19mm Luger

Samonabíjecí pušky

sonor

Příspěvek#1 » úte 1. říj 2024, 12:26

Zdravím. Chci se zeptat, jaké máte zkušenosti. Přemýšlím, že si pořídím nějaké PCC a toto je z domácí produkce.
https://www.bark9.cz/produkt/bark9/

Obrázek

Redsnake

Příspěvek#2 » úte 1. říj 2024, 16:31

I dalsi ceskej vyrobce by mel mit vyhledove v portfoliu devitku na ar platforme. Nevim jestli muzu byt konkretni, ale reputaci maji zatim slusnou i kdyz jde o dostupne zbrane.

sonor

Příspěvek#3 » úte 1. říj 2024, 19:18

Buď konkrétní)) třeba bude lepší

antonspelec

Příspěvek#4 » úte 1. říj 2024, 19:28

Perun :mrgreen: :?:

JZFireworks

Příspěvek#5 » úte 1. říj 2024, 19:34

Pokud bude čekačka půl roku(jako v mem případě na Perun15 .223 14,5”) tak hodně štěstí ;)
Respektive posouvání termínu o týden, 14 dni… radši jsem to vzdal a šel do jiné low end varianty.

selag
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#6 » stř 2. říj 2024, 09:23

Střílí to spolehlivě, vypouštění zásobníku pomalé, proti laděnému NFA je to uskákané. Ale na normální blbnutí na střelnici dobrý. Bere všechno. Zásobníky z EVA zatím bez problémů. Výhoda je, že u výrobce (mimochodem velmi vstřícný) si můřeš vyzkoušet jak ti budou sedět různé délky hlavně, typy pažeb a myslím, že tři vaianty spoušťáků. Slyšel sem o nějakém zlomeném ůderníku, ale u mě zatím bez problémů.

Erix

Příspěvek#7 » stř 2. říj 2024, 10:58

Bavíš se to té Bark9? No kdysi jsem to tady nadhodil a dostal jsem odpověď koukni pořádně, co vidíš? Evo, tak asi tak. ;)

selag
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#8 » stř 2. říj 2024, 11:34

Ano, mluvím o Bark 9. Evo vidíš na spodní 1/2 zbraně. Jinak tvorba pana Balka a doděláno p. Haluzou z
Nivnice

sonor

Příspěvek#9 » pát 4. říj 2024, 08:39

selag píše:Střílí to spolehlivě, vypouštění zásobníku pomalé, proti laděnému NFA je to uskákané. Ale na normální blbnutí na střelnici dobrý. Bere všechno. Zásobníky z EVA zatím bez problémů. Výhoda je, že u výrobce (mimochodem velmi vstřícný) si můřeš vyzkoušet jak ti budou sedět různé délky hlavně, typy pažeb a myslím, že tři vaianty spoušťáků. Slyšel sem o nějakém zlomeném ůderníku, ale u mě zatím bez problémů.

Dík

Zpět na