Utok nozem v Mannheimu

Události se zbraní, případy nutné obrany a krajní nouze, soudy

xor

Příspěvek#61 » pon 3. čer 2024, 19:28

Politici se vyjádřili

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ ... anicni_jhr

musíme proti tomu rázně zakročit,“ komentoval podle deníku Die Welt incident v bádenském městě ministr vnitra Severního Porýní-Vestfálska Herbert Reul. Podle něj jsou potřeba přísnější opatření ke kontrole držení a nošení nožů a přísnější tresty za jejich zneužití.

Carloss

Příspěvek#62 » pon 3. čer 2024, 19:49

Takže se zdá, že to odmítaj pochopit...

JirkaCV

Příspěvek#63 » pon 3. čer 2024, 20:21

To dá rozum. Logicky, když šofér kamionu usnul za volantem a zrakvil rodinu ve škodovce, situaci vyřešíme tím, že zakážeme kamiony.
Já vím, svět se tímto směrem nikdy otáčet nebude.

cipis

Příspěvek#64 » pon 3. čer 2024, 21:24

Nene, kamiony ne, ale ty rodinky ve škodovce zakážeme. Ať jezdí vlakem ...

expres

Příspěvek#65 » pon 3. čer 2024, 22:06

Zákazem útočných bojových nožů se vše vyřeší. Seznam má rád očividně slovo útočný a bojový.
Sice mě překvapuje že Němci vedou debatu a zveřejňují data kriminality mladiku. Dokonce je až k neuvěření označeni možné příčiny.
Jinak nechápu co to musí bejt za uchylaky lidi, když nesnesou ani spálení knizky.

Sobiho

Příspěvek#66 » úte 4. čer 2024, 06:35

Jinak toho chaotického zásahu si všimla už i media:
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicn ... .nexttoart

Tomak

Příspěvek#67 » úte 4. čer 2024, 10:00

Mě by třeba i zajímalo, co za borce pořizovalo ten záznam, že hlavně točí a nepomůže. Ale asi je to v dnešní debilní době normální. Asi je lepší mít materiál, kterým budu moct machrovat na sítích, než moct říct byl jsem tam a pomohl jsem :shock:

Lonestar

Příspěvek#68 » úte 4. čer 2024, 10:19

Spíše je lepší mít materiál, kterým budu moct u soudu obhajovat, až mě nařknou z xenofobie a pravicového extremismu...

Petr z Braníka

Příspěvek#69 » úte 4. čer 2024, 15:38

Střelec píše:
Petr z Braníka píše:Ten policajt by měl už nadosmrti nosit na čele vytetováno DEBIL, a upozornění, že je nebezpečný sobě a svému okolí.

Nebyl bych tak striktní v odsuzování, prostě ve stresu a s málem času vyhodnotil situaci špatně a to se mu pak vymstilo.

Dobře. A tuhle krávu blondýnu budeme obhajovat čím? Já jen, když tamto nebyl DEBIL, tak tohle tedy není KRÁVA.

Tak jak už teda má vypadat kráva a debil, když ne takhle?
Screenshot_20240604_163328_Chrome.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

LukynZ

Příspěvek#70 » úte 4. čer 2024, 15:45

monk píše:Ono to vypada uplne jinak ten chlapek v modrym utocil na cloveka co drzel utocnika.https://1url.cz/51ugf

Tak ten policajt fakt nebyl uplny debil...ten v modrem tam pribeh a blbe vyhodnotil kdo je kdo a zacal mlatit frajera co se snazil Muhammeda pacifikovat a policajt po nem skocil.
Spis ten chudak policajt nepocital, ze ostatni jeho kolegove/gyne budou stat, cucet a nic nedelat...
Ti praticky od toho utocnika utekli kdyz se zacal zvedat
Takze byt rodina toho policajta, tak jim nejak pekne podekuju

Petr z Braníka

Příspěvek#71 » úte 4. čer 2024, 15:47

Ten chlap pacifikoval vraha. Byl napaden policajtem. Policajta pobodal Ahmed, který byl střelen. Ten chlap se natáhnul po noži
Screenshot_20240604_164205_Chrome.jpg

Odhodil jej co nejdál od Ahmeda
Screenshot_20240604_164211_Chrome.jpg

A pak ho začala pacifikovat blondýna, která už měla situaci na očích a nemůžeme říct, že neměla čas přemýšlet
Screenshot_20240604_164226_Chrome.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

LukynZ

Příspěvek#72 » úte 4. čer 2024, 15:54

Ten chlap nepacifikoval vraha, ale cloveka, co se opravdu snazil zpacifikovat vraha. Uz se nekdo konecne podival na to video z jineho uhlu?

Petr z Braníka

Příspěvek#73 » úte 4. čer 2024, 17:24

Omlouvám se, tak teď jsem viděl to druhé video.
Uznávám, že mi chyběla tahle informace a už jsem byl zase chytrej.

Mac.42

Příspěvek#74 » úte 4. čer 2024, 17:28

Petře, rád bych ocenil Tvou omluvu... sice mi do toho nic není, ale často se nevidí, aby se někdo veřejně přiznal, že si třepil hubu bezdůvodně :thumbup:

getsome

Příspěvek#75 » úte 4. čer 2024, 17:41

Holohlavý v modré bundě je člen Pax Europa, akorát ve vyhroceném momentu a ve stresu popletl, kdo je útočník.

Zpět na