Krátkou střelnou zbraň přinesl do Sněmovny a zapomněl ji na jedné z toalet...

Události se zbraní, případy nutné obrany a krajní nouze, soudy

ante

Příspěvek#31 » pát 14. bře 2025, 10:26

tady se jeden dozví věci. :D :D

Murphy

Příspěvek#32 » pát 14. bře 2025, 10:28

Na spicce boty vydrzi a nepokapes, i v pripade, ze kapes.
Kdyz je videt spodnich 20 cm, tak ze strany do nohavice hlavni dolu.
A pak je varianta nechat na opasku a opasek zapnout na nejakou dirku u konce, aby pouzdro drzelo v rozumne poloze u lytka.
A kdo kape, ten si muze nosit v kapse mikrotenak a pred odlozenim do trenek zabalit.

Murphy

Příspěvek#33 » pát 14. bře 2025, 10:30

Uff, jako zabalit tu zbran.
I kdyz, vlastne muze balit i kamarada - preventivne...

JirkaCV

Příspěvek#34 » pát 14. bře 2025, 12:14

ante: a kde jinde? :lol:

audis

Příspěvek#35 » pát 14. bře 2025, 16:29

Ukončíl bych diskusi, protože co se stalo je prkotina a legrační nešťastná náhoda, která se občas stane a zavádět systémové opatření nemá užitek a má víc nákladů , skvělým vtipem na tomto fóru k této věci. :-Dviewtopic.php?f=50&t=20&start=5475#p323063

milanvpg

Příspěvek#36 » pát 14. bře 2025, 16:30

JirkaCV píše:Poslanci požívají rozsáhlou imunitu. Takže na policistu, který by je chtěl protáhnout rámem můžou ... zamávat. Žádná pravidla nepotřebují.
Co se týče návštěv, předpokládám, že bude někde uložen návštěvní řád. Na stránkách PSP ovšem k nalezení není.
Zaměstnanci budou mít pravidla součástí pracovní smlouvy (minimálně odkaz na ně) a externisti by měli být poučeni. Otázka je, zda jsou.

V jedné z reportáží byl před vstupem do sálu sněmovny vidět piktogram zákazu vnášení zbraní. Takže bych řek, že to někde v interním nebo návštěvním řádu mají a mělo by to platit pro všechny včetně poslanců. Teoreticky, procento “nerespektujících” bude násobně vyšší než při návštěvě třeba banky…

Gimpel

Příspěvek#37 » pát 14. bře 2025, 17:05

Vidím, že téma je moč piss. :lol:

Ne, výpomoč při chčištění tlumičů a Italčina šuplete nepoptávám. :D
(pokapali byste mi podlahu)

BTW je to protekce ale i tak dovolenku neodmítnu :) :)

dan

Příspěvek#38 » pát 14. bře 2025, 17:26

Tak jednoduche to neni. Jednani parlamentu ma vlastni zakon - Zákon o jednacím řádu Poslanecké sněmovny. Nemuze existovat nejake podzakonne opatreni typu "navstevni rad" vztahujici se i na poslance, ktere by s nim bylo v rozporu a poslance ve vykonu funkc eomezovalo. A dokonce i poslanec, ktery byl v souladu s jednacim radem z jednani vykazan, musi mit moznost ucastnit se hlasovani.

Mimochodem, vy se snad nekdo nejak zbavujete zbrane pred vstupem do banky ?

Petr z Braníka

Příspěvek#39 » pát 14. bře 2025, 21:19

Já ji vždycky položím i s kydexem na zem mezi chodidla. To mi říkáte až teď, že je tam nachcáno od prostatiků?

Murphy

Příspěvek#40 » pát 14. bře 2025, 21:34

Ne nachcano. Jen nakapano.

Gimpel

Příspěvek#41 » pát 14. bře 2025, 21:36

:D :mrgreen: :D (přispět jsem moč musel :lol:)

JardaB

Příspěvek#42 » pát 14. bře 2025, 21:40

V kydexu v pohode, moc sterilizuje, ale bez by to bylo na povazenou - bo to muze zkorodovat, nedejboze zreznout :P
Fakt takova lapalie a jake to ma dusledky, si ten borec ted musi trhat vlasy :D

Franko_CZ

Příspěvek#43 » sob 15. bře 2025, 11:02

Tak když se oprostíme od srandiček a pochechtávání na cizí účet, musím říct, že prakticky to problém je. Kam s pouzdrem v kabince na velké potřebě. Každý si najde nějakou svoji cestu. Jak psali předřečníci, používám způsob odložení do kalhot. Na zem nebo někam na parapet to bych si tedy netroufl.

audis

Příspěvek#44 » sob 15. bře 2025, 11:05

Na zem a nechtěně odkopneš do vedlejší kabiny. :-D:-D:-D. Ne to se ti nesměji. Jen Ta představa je legrační. Snad to někdo psal před lety že se mu to stalo. :-D

Střelec

Příspěvek#45 » sob 15. bře 2025, 12:01

Petr z Braníka píše:

Ty budeš fajnšmekr. Jak to děláš ve vlaku? Sice jsem už dlouho vlakem nejel, ale vzpomínám si, že jsem tam vždy měl problém s trefením.

Zpět na