Hodnocené střelby MV - situace
- Blacky
- Sobiho
Příspěvek#32 » pon 13. led 2025, 15:13
Luhanská lidová republika, Doněcká lidová republika, Korejská lidově demokratická republika takové vše "lidově" důvěryhodné. Podle mne ten název je marketingový neskutečný faul...
no hele, nechci banána, takže o "lidových" věcech bych to ukončil 
Ale fakt nechci chodit na nějaký LOS, abych něco splnil. Nelíbí, nesympatické a nechci za to někomu platit, když tam nechci být. Takže čekat na HT, tam je alespoň pohoda.

Ale fakt nechci chodit na nějaký LOS, abych něco splnil. Nelíbí, nesympatické a nechci za to někomu platit, když tam nechci být. Takže čekat na HT, tam je alespoň pohoda.
-
Dentista Žurovský - Příspěvky: 137
- Dentista Žurovský
Příspěvek#34 » pon 13. led 2025, 15:31
Já bych za sebe dodal, že stejný odpor už budí i spojení "liberální demokracie." Jeden nesluníčkový politolog to přirovnal k rozdílu mezi kazajkou a svěrací kazajkou
Nakonec, jeden z guru té naší liberální demokracie, PePa, je už střelecké komunitě dostatečně znám svými chaotickými názory...

- monk
- dan
Příspěvek#36 » pon 13. led 2025, 15:51
Neni nemozne na stejny den co je kurz MV-102 vypsat i strelby. Jen je treba splnit zakonne pozadavky - tedy - musi to byt verejny zavod vyhlaseny nejmene mesic predem a pro minimalne dvacet zavodniku. Ale jde to tak delat jen tu cast roku, co neni prilis brzo tma.Sobiho píše:Pořád nechápu, proč hodnocenka nemůže byt závěr kurzu MV-102
Ale Hodnocene strelby uz patrne nebudou existovat dlouho. V souvislosti s novy zakonem o zbranich se budou novelizovat i tyhle predpisy a v tech uz se s Hodnocenymi strelbami v soucasne podobe nepocita. I kdyz, dokud nejsou venku, nelze nic povazovat za jiste.
Jen to prvni.CzechJoker píše:musí každý rok zopakovat, aby dosáhli na dotaci a pokud se nepletu, tak aby se udrželi v systému MV-1-500.
Ne, ale az nakonec prestanes byt fyzicky/mentalne zpusobily drzet zbran, prijdes o zbrojak, tak tim zanikne i tvoje clenstvi v zalohach.Murphy píše:A neni tam nejaka vekove hranice?
- dan
Příspěvek#39 » ned 19. led 2025, 23:22
Pokud se zaplni, bude v tentyz den i druhej zavod.
Lidem, kteri delali MV301 u HT o nem dam vedet i emailem, ale az tak mesic pred terminem.
Ale vitan je samozrejme kdokoliv. Teda, kdyz prenese pres srdce, ze tam krome te "zakonne" stage je jeste druha, na motivy zasahu Elisjsha Dickena proti aktivnimu utocnikovi v Indiane v roce 2022. Kdo Hodnocene strelby vnima spis jako "hlavne at mam co nejrychleji a nejlacineji splnenou protivnou zakonnou povinnost" ten nejspis vyrazi jinam.
Lidem, kteri delali MV301 u HT o nem dam vedet i emailem, ale az tak mesic pred terminem.
Ale vitan je samozrejme kdokoliv. Teda, kdyz prenese pres srdce, ze tam krome te "zakonne" stage je jeste druha, na motivy zasahu Elisjsha Dickena proti aktivnimu utocnikovi v Indiane v roce 2022. Kdo Hodnocene strelby vnima spis jako "hlavne at mam co nejrychleji a nejlacineji splnenou protivnou zakonnou povinnost" ten nejspis vyrazi jinam.
- Petr z Braníka
- Petr z Braníka
Příspěvek#40 » pon 20. led 2025, 00:00
Super! Díky za info, už jsem tam
Mně ten formát u HT naprosto vyhovuje. V roce 22 jsem střílel hodnocenou střelbu pro získání základní aprobace, a stejnou situaci (labyrint/kilhouse) i v únoru 23 už jako pětistovkař pro střelivo. Nebyl špatný a bavilo mě to, ale loni 24 jsem si poprvé střelil Dicken's a to si zopakuju moc rád, to je pěkná situace.
A vůbec, člověk se tam na chvíli zastaví a pokecá, ta atmosféra je tam fajn. A domů už se jede s náboji. Těším se na všechny

Mně ten formát u HT naprosto vyhovuje. V roce 22 jsem střílel hodnocenou střelbu pro získání základní aprobace, a stejnou situaci (labyrint/kilhouse) i v únoru 23 už jako pětistovkař pro střelivo. Nebyl špatný a bavilo mě to, ale loni 24 jsem si poprvé střelil Dicken's a to si zopakuju moc rád, to je pěkná situace.
A vůbec, člověk se tam na chvíli zastaví a pokecá, ta atmosféra je tam fajn. A domů už se jede s náboji. Těším se na všechny

- dan
Příspěvek#43 » pon 20. led 2025, 11:01
Nemela byt, ale pokud jsi to tak osobne vnimal, omlouvam se.CzechJoker píše:Zbytečná invektiva
HT je (pokud vim) jedina akreditovana osoba, ktera (vedle toho, ze zavody porada sama) zastituje dalsiho poradatele Hodnocenych streleb. A ti 1-stage mikrozavody delaji. Je tedy zrejme, ze proti mikrozavodum a lidem, co je preferuji nic nemame. Ale kdyz zavody delame sami, delame je trochu jinak. Neni duvod se citil dotcen. Rekl jsem "jinak", ne "lepe".
Ta stage "navic" je cisty bonus. Pokud zavodnik nenamiri za sebe, na sebe, nebo na rozhodciho, nemuze v podstate vypadnout. Zda stage dokonci a v jakem case nema vliv na to, zda uspeje v "zakonne" stage. Ba naopak. Po strelbe na velkou vzdalenost se ta zakonna stage strili nekterym lepe. Najednu tam nic neni tak daleko. Proste si kazdy muze vybrat co mu vic sedi. Zavod i poradatele. A to preci neni spatne.
Naposledy upravil(a) dan dne pon 20. led 2025, 11:19, celkem upraveno 1 x.
- dan
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX