Hodnocené střelby MV - situace

Sobiho

Příspěvek#46 » pon 20. led 2025, 12:10

Logika věci: Abych získal ŘP musím nejprve absolvovat kurz a pak automobilový závod s rychlostní zkouškou...
Pokud by hodnocené střelby byly součástí kurzu nevidím v tom problém. Aktuálně je to zase jen pro*ebaný další čas a peníze. Peníze zase takový problém nejsou, ale ten čas rozhodně a principiálně mi nejvíce vadí vnucování dalších komerčních záležitostí jako je ten LOS a další "soutěže".

CzechJoker

Příspěvek#47 » pon 20. led 2025, 12:15

Blacky píše:Potrefena husa? M eto prijde jako proste informace.

Psal jsem to výše - hodnocené střelby beru jako nutné zlo, plynoucí z aktuálně legislativy a nemám důvod tomu věnovat víc času, než je nezbytně nutné. Hodinové sloty, které organizuje CZUB, mi v tomto vyhovují. Možná rozumím tomu, že hoši, kteří si picnou dvakrát za rok, to berou jako bonus, ale já to tak nemám.

vvitty

Příspěvek#48 » pon 20. led 2025, 12:18

Neni se ceho bat, to prece neni o nejake ostude ale spis o zamysleni kam se posunout a zlepsit. Ty vysledky na 35m jsou mizerne u vetsiny zucastnenych (sebektriticky dodam vcetne me :) ). Asi jedine co vypada hloupe kdyz nekdo prebiji "v poli" a trapne kver odhodi do pisku aby si uvolnil ruce ...

Sobiho

Příspěvek#49 » pon 20. led 2025, 12:30

Ale jo, proč ne, kdo chce, ať si to užije. Já jsem na střelnic 2x měsíčně a musím to korigovat s časem pro rodinu, kurzy si plánuji dost dopředu právě kvůli rodině a tohle beru jen jako "nesmyslnou legislativní vy*írku". Stejně na té 102 dáváš 300 ran, takže se fakt pozná kdo ano a kdo ne. A tohle by mohlo být poslední stanoviště. Někdo třeba má hodně času, klidně ať si užije závodů a střeleb kolik chce, ale tohle vnímám jako nedůvodný problém, a to je ten důvod, proč ty hodnocenky u nás v grupě nemá skoro nikdo kdo má kurz 102.

vvitty

Příspěvek#50 » pon 20. led 2025, 13:18

ale jo, vsak to taky v dohledne dobe ma byt zmeneno ... v legislative

Zpět na