CZ P-10C
- Sedmej
Příspěvek#3931 » stř 24. črc 2024, 20:23
risa2000: Já to celé chápu. Moje reakce na něho byla ve smyslu, že dělat tady ze zbrojovky nějaké strojní leplové, protože se P10 takhle chová mě přijde zbytečné, když se tak chová spousta dalších zbraní a vsadím se, že o nich tohle nenapsal.
Mimochodem před lety jsem P10C měl a závěr mě tímhle způsobem nespadl snad nikdy.
Mimochodem před lety jsem P10C měl a závěr mě tímhle způsobem nespadl snad nikdy.
- risa2000
- Embory
Příspěvek#3938 » čtv 15. srp 2024, 14:41
JYbour píše:Takže fakt stojí za to tu fabrickou duralovou vyměnit za TS a je poznat rozdíl? Pružinu bych měnit asi nechtěl.
Vyhod vratnou pruzinu,vyhod hlaven,vyhod pojistku z kompletu zapalniku a sloz to.Uvidis krasne pod svetlem kde je problem pri mackani.Sam uvidis kdyz topstrely maji stejne jako kmr jen na vymenu ciste hmatnik spouste a nic vic,ze potiz je jinde.A to v zadnim kontejneru,nebo zapalniku.Kmr nebo topstrely kde jen menis malinko geometrii os.Nic vic.
- Embory
Příspěvek#3939 » sob 17. srp 2024, 11:15
"JYbour" ,uz jsi vyzkousel co jsem psal?
Jde o to,ze u takhle jednoduchyho spoustovyho mechanismu jde hlavne o vylesteni ploch co se o sebe trou.To jde jen rozebranim a prelestenim,nebo cekat a doufat,ze si to sedne driv.Tady jde hlavne o prelesteni vnitrni strany zapalniku a k tomu dosedaci plochu ze spoustovy paky,ktera tlaci prave na tu vnitrni stranu zapalniku.Pod ni je jeste takovy maly curo,ktery pri mackani zajistuje,ze spoustova paka se oddaluje od zapalniku.Samozrejme kdyz chces jit dal,tak docistit a prelestit vse co se olestilo od cerneni.Hlavni je ale tyto dve plochy zapalnik vs spostova paka.Na jednom USA foru jsem kdysi nasel,ze se po case vymacka i kontejner zapalniku a pak zapalnik cestuje ze strany na stranu a pry je pak spoust promenliva.Stoji max do 50kc.Maji ho v Praze na prodejne.Ale jen jsem to cetl.Osobne nevim.I kdyz logiku to asi mozna ma.Kazdopadne si kup dva nove zadni cepy a vymen je. Stoji kolem 80kc a nemusis mit strach o vylezani cepu pri strelbe.
Tak at se dari.
Jde o to,ze u takhle jednoduchyho spoustovyho mechanismu jde hlavne o vylesteni ploch co se o sebe trou.To jde jen rozebranim a prelestenim,nebo cekat a doufat,ze si to sedne driv.Tady jde hlavne o prelesteni vnitrni strany zapalniku a k tomu dosedaci plochu ze spoustovy paky,ktera tlaci prave na tu vnitrni stranu zapalniku.Pod ni je jeste takovy maly curo,ktery pri mackani zajistuje,ze spoustova paka se oddaluje od zapalniku.Samozrejme kdyz chces jit dal,tak docistit a prelestit vse co se olestilo od cerneni.Hlavni je ale tyto dve plochy zapalnik vs spostova paka.Na jednom USA foru jsem kdysi nasel,ze se po case vymacka i kontejner zapalniku a pak zapalnik cestuje ze strany na stranu a pry je pak spoust promenliva.Stoji max do 50kc.Maji ho v Praze na prodejne.Ale jen jsem to cetl.Osobne nevim.I kdyz logiku to asi mozna ma.Kazdopadne si kup dva nove zadni cepy a vymen je. Stoji kolem 80kc a nemusis mit strach o vylezani cepu pri strelbe.
Tak at se dari.
- JYbour
Příspěvek#3940 » sob 17. srp 2024, 17:39
Ještě jsem to nezkoušel, zápalník mám po obvodu vyleštěný a dosedací plochu na něm i na té páce taky. Dál už nic, rozebírat to nebudu, jelikož mně 2x lezl zadní čep a jsem rád, že už všechny drží. Takže tu spoušť už beru jaká je. Sice oproti PDP nic moc, ale nastřílím stejně dobře.
- jan.n
Příspěvek#3941 » sob 19. říj 2024, 20:32
Chci si na svou P10C OR pořídit Holosun EPS Carry, ale nejsem si jistý jestli je třeba kupovat destičku a pokud ano, tak jakou? V ceně kolimátoru by měla být destička RMSC součástí balení, ale ta asi není kompatibilní s P10C, nebo se mýlím? Jakou destičku případně mám koupit?
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí