CZ Shadow 2

DesertEagle

Příspěvek#1396 » úte 11. úno 2025, 08:44

Ano bohužel CZUB zůstává u nedobré tradice "na druhý pokus to snad vyjde". Vtvořili stavitelnou spoušt do které ovšem zákazník nesmí zasahovat :-) Targeta jsem si chtěl koupit, aktuálně raději vyčkám.

FájfSevn

Příspěvek#1397 » pon 5. kvě 2025, 11:32

Ta Target se mi moc líbí. Vím že už to tu jeden člověk má a psal zkušenosti, za to díky. Má ji aktuálně někdo nově? Jaké jsou zkušenosti? Spoušť ok, nepraská?

FájfSevn

Příspěvek#1398 » pon 5. kvě 2025, 12:40

Willi3288 píše:
Target.jpg
Ahoj. Mám ji v 6" více jak měsíc. Vystříleno cca 300 ran. Zkušenosti jen pozitivní. Spoušt plně stavitelná, musí se po nastavení zalepit, tedy aspon je tak uvedeno v návodu. Střenky až koušou do ruky, takže budou držet i ve zpocené ruce. Protože mám i TS2 ve verzi green, tak za mě Target určitě lepší.
Při spouštění, vzhledem k délce hlavně, neodpustí žádnou chybu. Není problém to na klasiku terč při 25 m udržet minimálně v devítkách. A pro mě překvapení, pocitově lépe ji chutnají 7,5 gr., než 8 nebo 9 gr,

Bylo by možné vyfotit v detailu tu spoušť? Zajímá mě jak mají vymyšlené to přenastavování. Navíc nové kusy to mají údajně přepracované, díky.

Jan Kapoun

Příspěvek#1399 » úte 20. kvě 2025, 19:55

Ahoj, Targeta už mám asi 3 týdny. Vystříleno asi 150 ks střeliva. Spoušť jsem zatím neladil. Od výroby je nastavená na 10 (dle návodu) což mi naprosto vyhovuje. Přesnost unikátní. Nic neodpustí, kam to pošleš tam padne. Jsem z ní nadšený. Co asi do budoucna využiju je posunutí spouště dopředu. Úchop je pro mojí ruku dobrý, nicméně střenky jsou dost ostré. To by někomu mohlo vadit. Já to ale oceňuji, při terčové střelbě perfektně drží v ruce. Ke zbrani 2 zásobníky a čištění. Velký mínus za obrovský kufr, ve kterém se pistole dodává. Ten jsem okamžitě vyhodil a mám objednaný nový, který se mi vleze do střelecké tašky. Zítra budu čistit, tak zkusím udělat nějaké detailní foto. Mám již nový kus, který má spoušť přepracovanou. Zatím jsem neregistroval, že by někomu zlobila.

Henry

Příspěvek#1400 » úte 20. kvě 2025, 20:19

Bavil jsme se s jedním ted na závodu a s tou pistolí to vyhrál ale říkal ze volal do Brodu ze jako nova mela nízkou mušku hledí uz bylo nadoraz tak musel dat jinou. Divil se jak to mohlo projít kontrolou? Co ty?

Jan Kapoun

Příspěvek#1401 » stř 21. kvě 2025, 19:07

Je to tak jak říkáš. Mám hledí úplně dole na doraz a vychází to tak tak na mířenku na 25 m. Střílet na menší vzdálenost tak to na flek nenacvakáš. Asi ve zbrojovce počítali, že budeš střílet na 25 m minimálně, koneckonců na to ta pistole je. Ale také mě to překvapilo až zarazilo. Další možností by bylo vyměnit mušku za vyšší, to se ti ale u nové pistole za 42k úplně nechce.

romv

Příspěvek#1402 » čtv 22. kvě 2025, 08:10

Jan Kapoun píše:Je to tak jak říkáš. Mám hledí úplně dole na doraz a vychází to tak tak na mířenku na 25 m. Střílet na menší vzdálenost tak to na flek nenacvakáš. Asi ve zbrojovce počítali, že budeš střílet na 25 m minimálně, koneckonců na to ta pistole je. Ale také mě to překvapilo až zarazilo. Další možností by bylo vyměnit mušku za vyšší, to se ti ale u nové pistole za 42k úplně nechce.

Mohu se zeptat, co máš za targeta 5'' nebo 6''? Já mám zálusk na 5'' s tím, že bych ho i využil na dynamickou střelbu, kde se střílí na různé vzdálenosti a různé terče atd...tak jsem teď na vážkách :D .

MRBLUE

Příspěvek#1403 » čtv 22. kvě 2025, 08:55

Ak chces strielat IPSC STD tak 5”. Ten dlhy 6” sa nezmesti do krabice.

Jan Kapoun

Příspěvek#1404 » čtv 22. kvě 2025, 11:26

romv píše:
Jan Kapoun píše:Je to tak jak říkáš. Mám hledí úplně dole na doraz a vychází to tak tak na mířenku na 25 m. Střílet na menší vzdálenost tak to na flek nenacvakáš. Asi ve zbrojovce počítali, že budeš střílet na 25 m minimálně, koneckonců na to ta pistole je. Ale také mě to překvapilo až zarazilo. Další možností by bylo vyměnit mušku za vyšší, to se ti ale u nové pistole za 42k úplně nechce.

Mohu se zeptat, co máš za targeta 5'' nebo 6''? Já mám zálusk na 5'' s tím, že bych ho i využil na dynamickou střelbu, kde se střílí na různé vzdálenosti a různé terče atd...tak jsem teď na vážkách :D .

Já mám 6''. Na dynamickou střelbu bude 5'' určitě lepší.

FájfSevn

Příspěvek#1405 » pon 26. kvě 2025, 11:29

Chcete mi říct že když s tim budu střílet na 15m tak nenastřím nic jelikož je malá moucha a hledí úplně dole? Na 25 střílím do gongu ale terč si dávám max na 15m. Pořád o ní mám zájem ale nechci to dodělávat když to stojí přes 40 litrů. Díky za odpověď.

Henry

Příspěvek#1406 » pon 26. kvě 2025, 12:04

Znám toho majitele té CZ dobře a právě mi říkal a ukazoval že ho to také překvapilo. Střílí třeba KVZ a je jasný že tam nejsou terče jen 25 m a více. Volal do Brodu ale co mu řekli nevím ale zkusím to zjisti. On dal tedy hned novou vyšší mušku. Ale až se podělí lidi co to mají a řeknou jestli to bylo jen třeba na nějaké sérii nebo ne všech?

MRBLUE

Příspěvek#1407 » pon 26. kvě 2025, 12:52

Co tu riesite? Ak je nastrelena pistol na 25m tak to na 10m lieta strela nejake 3mm a na 15m 2 mm nizsie.

Jarda.Jezek

Příspěvek#1408 » pon 26. kvě 2025, 18:15

Teda nevím, mně kalkulačka ukazuje, že je fuk, jestli se nízká moucha nastřelí u lugeru na 10m nebo 25m, dráha letu střely je stejná. Kdyby naopak byla vysoká, už by to rozdíl byl.

JirkaCV

Příspěvek#1409 » pon 26. kvě 2025, 19:29

Čím nižší moucha, tím menší rozdíl, ne?

MRBLUE

Příspěvek#1410 » pon 26. kvě 2025, 19:48

Ak je pistol nastrelena na 25 metrov tak ako pise Jarda.Jezek tak to v podstate od 0 lieta rovnako. Ak by si dal vyssiu muchu tak to lieta nizsie, ak nizsiu tak to lieta vyssie a uz by to neslo stiahnut kedze je cielnik na spodnom doraze.

Zpět na