CZ P-10C
- pelanj
Příspěvek#213 » úte 2. kvě 2017, 21:17
Mě přišla pozvánka e-mailem:
V termínu 5 - 7.května bude u nás k vyzkoušení novinka České zbrojovky CZ P 10C.
Vstup na střelnici i zapůjčení zbraně je již v ceně střeliva.
Nezapomeňte si včas objednat volné místo, navštívit nás můžete i bez zbrojního průkazu.
Rovněž na tuto zbraň již přijímáme předobjednávky
Takže doporučuji zavolat či napsat. V sobotu je Memoriál V.Leiše, závod ve stylu IPSC, pánové z CZUB tam budou nejspíš jako loni celý víkend s hromadou hraček. Loni jsem zkoušel EVO, P07 v konverzi a Shadow 2. Já už jsem přihlášen do závodu a budu bojovat opět o předposlední místo:)
V termínu 5 - 7.května bude u nás k vyzkoušení novinka České zbrojovky CZ P 10C.
Nezapomeňte si včas objednat volné místo, navštívit nás můžete i bez zbrojního průkazu.
Rovněž na tuto zbraň již přijímáme předobjednávky
Takže doporučuji zavolat či napsat. V sobotu je Memoriál V.Leiše, závod ve stylu IPSC, pánové z CZUB tam budou nejspíš jako loni celý víkend s hromadou hraček. Loni jsem zkoušel EVO, P07 v konverzi a Shadow 2. Já už jsem přihlášen do závodu a budu bojovat opět o předposlední místo:)
- Smaarty
Příspěvek#215 » čtv 4. kvě 2017, 09:29
pelanj píše:Mě přišla pozvánka e-mailem:
Volal jsem do Příbrami a ještě mají volné termíny na objednání. Tak uvažuji, že si tam udělám výlet.
Co mě ale zarazilo, že sice vstup i zapůjčení je v ceně střeliva, ovšem za jeden náboj chtějí 12 Kč. Nevíte, jestli je to tam normální cena, nebo nějaká "specialitka" jen na tuto akci? To se krabička s 50 kusy už slušně prodraží...
- Smaarty
Příspěvek#216 » čtv 4. kvě 2017, 09:35
Ještě k té dostupnosti:
Podle informací z prodejny nyní začínají prodávat jen model FDE se standardními mířidly. Na klasickou černou variantu nebo na tritiová mířidla si bude potřeba ještě nějaký čas počkat, budou najíždět postupně (prý měli nějaký problém s dodavatelem).
Podle informací z prodejny nyní začínají prodávat jen model FDE se standardními mířidly. Na klasickou černou variantu nebo na tritiová mířidla si bude potřeba ještě nějaký čas počkat, budou najíždět postupně (prý měli nějaký problém s dodavatelem).
- wigum
Příspěvek#218 » čtv 4. kvě 2017, 18:58
Smaarty píše:pelanj píše:Mě přišla pozvánka e-mailem:
Volal jsem do Příbrami a ještě mají volné termíny na objednání. Tak uvažuji, že si tam udělám výlet.
Co mě ale zarazilo, že sice vstup i zapůjčení je v ceně střeliva, ovšem za jeden náboj chtějí 12 Kč. Nevíte, jestli je to tam normální cena, nebo nějaká "specialitka" jen na tuto akci? To se krabička s 50 kusy už slušně prodraží...
Asi se bojí, že by se jim to ochodilo, kdyby z ní dalo moc lidí moc ran, ale spíš je to snaha odradit některé jedince aby tam blbli hodinu. Jinak kdyby dali cenu vstup+zapůjčení+ třeba 6kč za náboj, tak se možná dostaneš na větší částku než je 12kč za výstřel.
- pelanj
Příspěvek#219 » pát 5. kvě 2017, 07:37
Takhle to tam mají, jen když jsou předváděčky. V ceně rány je rozpočtený pronájem střelnice a zbraně. Hodina stojí běžně 150 Kč a zbraně tam půjčují buď za fixní částku (+- 200) a neomezený počet výstřelů nebo předem daný počet výstřelů s přirážkou ke střelivu, ale bez platby za půjčení zbraně. A naúčtují tu variantu, která je výhodnější pro zákazníka. Takže třeba z revolveru 44 Magnum jsem dal jenom dva válce a měl jsem dost:) Naopak, různé jiné zbraně si tam půjčuji za fix a pálím o sto šest.
U předváděčky je to takhle docela rozumné, zejména když si člověk chce vyzkoušet třeba 5 typů zbraní po pár ranách.
U předváděčky je to takhle docela rozumné, zejména když si člověk chce vyzkoušet třeba 5 typů zbraní po pár ranách.
- radim78
Příspěvek#223 » pát 5. kvě 2017, 22:35
Potvrzuji - zatím jen FDE.
Koukatelné to je a něco mi napovídá, že střílet by to mohlo stejně jako černá.
Prostě nešlo odolat.
Na novém kusu mi jen přijde poměrně tuhé vypouštění zásobníku.
To se ale, předpokládám, poddá, nebo doleští.
Víc vad na kráse jsem neobjevil.
Podstatné je, že do ruky mi padne jako ulitá.
Koukatelné to je a něco mi napovídá, že střílet by to mohlo stejně jako černá.
Prostě nešlo odolat.
Na novém kusu mi jen přijde poměrně tuhé vypouštění zásobníku.
To se ale, předpokládám, poddá, nebo doleští.
Víc vad na kráse jsem neobjevil.
Podstatné je, že do ruky mi padne jako ulitá.
-
Standa Orel - Příspěvky: 22
- Standa Orel
Příspěvek#224 » ned 7. kvě 2017, 06:36
2017-05-07-07-32-05-554x332.jpg
Tak mohu potvrdit, v Opletalce je už mají. Od příštího týdne snad i v černé barvě. Mně se ale FDE stejně líbí víc, takže jsem neodolal. Teď už jen doufám, že se ve středu zvládnu zastavit na PČR, zaregistrovat a hurá na střelnici. Poznatky ze střelby dodám později. Zatím jen suším. Ergonomie výborná, na pohled je taky moc povedená a jak tu někdo psal, vše jde dosti ztuha. Ale to se po pár stovkách výstřelů poddá.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- lebi
Příspěvek#225 » ned 7. kvě 2017, 08:27
Tak jsem si ji byl vcera taky vyzkouset v Ostrave. K ni jsem si pribral P-09 a Shadow2. Soustrel na 20 m - 1. Shadow2, 2. P-10, 3. P-09. Neim, jestli mam nedostatecne hrosi kuzi, ale ten povrch rukojeti byl misty opravdu citit. Nerikam, ze neprijemny, ale kdyby nebyl tak vyrazny, bylo by to lepsi. Vystrilel jsem z ni asi 50 naboju a zadna zavada (nepocitam natuknutou zapalku bez vystrelu). Pan rikal, ze u nich nastrilela uz 10.000 ran urcite a co ma za sebou tezko rict, takze spolehlivost asi bude super. Co me ale zaujalo u teto FDE varianty, tak predni cast plastoveho tela uz byl po tom mnozstvi vystrelu ocouzeny do cerna. Je otazka, jestli je to pouze zanedbanym cistenim nebo neduh, se kterym je treba do budoucna pocitat. Byl to muj horky kandidat na prvni pistoli, ale po vcerejsku si nejsem uplne jisty, ze ji koupim - hlavne kvuli tomu drzeni.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí