Žebříček "1911" českého trhu

Původní i klony
Biggles

Příspěvek#61 » čtv 2. lis 2017, 09:25

Tak oni dělaj i nejlepší AR-15, skvělý SiGy, jen u Číz maličko pokulhávaj, ale to je nadpozemskou kvalitou originálu :D

1911

ViralWinter

Příspěvek#62 » čtv 2. lis 2017, 17:27

Díky všem za místy lehce vykolejenou ale beze zbytku zábavnou diskuzi :)

Albert

Příspěvek#63 » čtv 2. lis 2017, 17:29

Tak se vrátíme k tématu. Co tohle ? Německá kvalita (?) akorát teda ten Rail no ale vypadá taky hezky.

2017-09-24-16.26.46.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Rough boy

Příspěvek#64 » čtv 2. lis 2017, 19:24

ViralWinter: na oplátku já musím uznat, že některé 1911 vypadají i s railem relativně decentně, rozhodně decentněji než ren Taurus. Každopádně nejvíc se tomu (pro mě strohému a tedy hezkému)originálu blíží ten divoch z Číny, ale už ho necháme spát :lol:

radim78

Příspěvek#65 » čtv 2. lis 2017, 21:00

@4mike - nehazej flintu do zita. Jestli jsem to pochytil spravne jsi mistni 1911 guru a tak vydrz a nevzdavej to s nama 1911 uchama.
Tu cenu kacka za prebijenku jsem si neuvedomil... Byt tech 70k v S&B, tak by to byl jiny ficak.

@vsichni Nic proti Cinanum, ALE... Zkuste prijit s necim lepsim v dane cenovce. ;)

Ted torchu k veci : Nedavno jsem drzel v Proarms 1911 Springfield - dle meho povrchniho zkouknuti je to docela pekny kousek zeleza.
V liberecke Arene jsem zase mel moznost potlapkat Schmeisser. Tam uz to smrdelo pruvanem na uctu.
No a last but not least v Zelenym sportu udajne pripravuji novou varku Coonanu 1911! :)
Ten kver jsem mel v ruce jen jednou (verze s prodlouzenou hlavni), bez moznosti si vystrelit, ale jednou tu chybu udelam a budu mit doma dalsi razi a o duvod vic si koupit historicky Colt Python.
Rikejme tomu "Vyvolana investice" :)

alterego2411

Příspěvek#66 » sob 6. led 2018, 11:05

Ahoj,
jak je na tom s kvalitou značka Colt? Mám na mysli pistole 1911, v porovnání s ostatními.

Sloučeno. McFly

Biggles

Příspěvek#67 » stř 10. led 2018, 18:07

Vcelku v pohodě. Měl jsem XSE, řekl bych, že ve svý cenový kategorii dostaneš, co si zaplatíš. S jedinou drobností, a to je plastovej MSH, ten bych čekal kovovej, ničemu to nevadí, ale byla to první věc, kterou jsem měnil. Jo a jako bonus je to "originál" :)

Terry1

Příspěvek#68 » pát 4. kvě 2018, 17:43

Porovnal by niekto 1911 od Ruger SR-CMD, Smith-Wesson E-series a Colt?

Colt sa mi páči lebo má mať kovaný rám aj záver, len je horšie dostupný a drahší a časť modelov má blokovanie zápalníka. Ruger má byť kalený rám aj záver, páči sa mi že to je series 70 + mieridlá kohút a spúšť sú ok. SW E series je tiež fajn, vnútri je to series 70, len nemá verziu commander s oceľovým rámom, pokiaľ viem, a cenou vyšššie než Ruger. Tie rybacie zdrsnenia by som prežil :) Uprednostním 45acp a commander.
Vďaka.

Tjalfi

Příspěvek#69 » čtv 9. srp 2018, 12:07

Ahoj, vyloženě jsem to nenašel, tak píši sem. Předem se omlouvám. Ale jak je to kvalitně se STAR SS v 9 mm Br. ? Nějak jsem info nenašel, a video recenze na ně taky moc není. Zajímá mě to v našich končinách, co z toho střílet, péče, životnost, na co si při výběru ,,komise,, dát pozor a zda už někdo měnil střenky a od koho. Když tak zkušenosti vážně jen na Star SS popřípadě SIS.
Děkuji Vám moc.

DesertEagle

Příspěvek#70 » stř 6. říj 2021, 12:06

At nezakládám nové vlákno. Jakou gramáží krmíte 1911 v .45 ?

qarter

Příspěvek#71 » úte 7. čer 2022, 20:12

.230 grs kule a prach podle druhu prachu

4mike

Příspěvek#72 » čtv 9. čer 2022, 15:37

Nezakládej, tady je zvykem zasvinit i to jedno z mála vlaken, nesoucí informace k věci.
Tady uz je přeplněno, že?
viewforum.php?f=28

Rys

Příspěvek#73 » sob 2. lis 2024, 12:06

tomas fuk píše:Jhora: Je to jednoduche. Cela vec se ma tak, ze kulisa hlavne musi pri uzamceni sedet na rozbornem cepu. Kdyz to vyrobce oje.be, tak to sedi pri uzamceni na retizku. To, jestli spravne uzamyka se da zjistit pohledem z hora na rozborny cep. Pokud jsou na nem 2 olestene drazky po krajich, zamyka kulisa. Pokud je tam 1 olestena drazka uprostred, zamyka retizek.

No a co když to správně neuzamyká? Jak zjistím správný rozměr řetízku?

tomas fuk

Příspěvek#74 » sob 2. lis 2024, 12:26

Ty to asi nezjistis. Puskar to dokaze zmerit. Vetsinou se to resi laserovym navarem na kulisu a dopasovani. A pripadne vymena retizku. Daji se koupit.
4Mike by Ti k tomu rekl asi nejvic. Ma s tim zkusenosti.

4mike

Příspěvek#75 » sob 2. lis 2024, 19:52

už jsem měl s jednim puškařeem rok tichou domácnost, čili no comment

Zpět na