ZEV OZ9 / OZ9C
Glock a spol.
-
Motostrelec - Příspěvky: 139
- Motostrelec
Příspěvek#1 » stř 29. lis 2023, 09:26
Ahoj, je zde někdo, kdo vlastní OZ9 od ZEV ?
Zajmalo by mě hlavně porovnání s Glockem / či jinou SF pistolí. Hlavně s ohledem na výdrž, kvalitu povrchovky, kvalitu hlavní. Ergonomii a chod spouště.
Nebo je to jen "Gucci Glock" spíš na koukání, než na střílení ? Vyšší cenu pistole bych i kousnul, ale nerad bych pak viděl a řešil prasklinky na rámech, v plastech, drolící se nitryd ve vývrtu a nebo nadměrné ojetí povrchovky už po pár ranách a pár vytažení s pouzdra (třeba po 2000 ranách).. Na ostatních značkách už mě to totiž již v minulosti docela naštvalo. A tak mě právě zajmá, jestli si u ZEV člověk za prémiovou cenu kupuje i premiovou kvalitu a nebo je to jen na ozdobu a vyhozené prachy ?
Díky za názory na tuto zbraň
Zajmalo by mě hlavně porovnání s Glockem / či jinou SF pistolí. Hlavně s ohledem na výdrž, kvalitu povrchovky, kvalitu hlavní. Ergonomii a chod spouště.
Nebo je to jen "Gucci Glock" spíš na koukání, než na střílení ? Vyšší cenu pistole bych i kousnul, ale nerad bych pak viděl a řešil prasklinky na rámech, v plastech, drolící se nitryd ve vývrtu a nebo nadměrné ojetí povrchovky už po pár ranách a pár vytažení s pouzdra (třeba po 2000 ranách).. Na ostatních značkách už mě to totiž již v minulosti docela naštvalo. A tak mě právě zajmá, jestli si u ZEV člověk za prémiovou cenu kupuje i premiovou kvalitu a nebo je to jen na ozdobu a vyhozené prachy ?
Díky za názory na tuto zbraň
- Tomak
Příspěvek#2 » stř 29. lis 2023, 12:05
To by mě po pravdě taky asi zajímalo
Zajel bych se i podívat do Top Guns, ale mám to lehce z ruky. A když už v Praze jsem, tak mimo otevírací dobu. Druhá věc je, nakolik by se člověk dozvěděl pravdivé info a ne jen chválu na to, co prodávám. Nic proti nim, to ani náhodou, mám od nich EOtecha a přístup i prodej byl příkladný. Ale málokdo ve svým kšeftě řekne, to si nekupuj, není to úplně ono...
Já osobně bych nějaký oděrky od kydexu neřešil. Kydex to prostě dělá.

Já osobně bych nějaký oděrky od kydexu neřešil. Kydex to prostě dělá.
-
Motostrelec - Příspěvky: 139
- Motostrelec
Příspěvek#3 » stř 29. lis 2023, 12:18
No právě od obchodníku nic moc, krom chvály na to co zrovna prodávám ani neočekávám. Podivat se na to na krámě je prostě jedna věc, ale druhá je reálné použití. Proto bych rád slyšel názor, někoho kdo tu pistoli má, jak se s ní "žije". A jestli je tam přidaná hodnota, nebo je to jen předražený Glock.
- MKabar
Příspěvek#5 » sob 9. pro 2023, 01:13
Naprosty odpad a totalni tragedie. Kamos jeden ten srot vracel, protoze to nestrilelo pri strelbe na reset spouste. Nemel jsem to v ruce, ale tipuju ten derovany titanovy nesmyslny udernik.
Zev jsou kramy pro fuddy, co stavej derovane silene buildy a nestrili. Tak samo Zaffiri Precision.
Stipling jak od maleho decka, supertragicka gen3 spoust s otresnou pojistkou.
A konkretne OZ9 se stahovaly tisice kusu z prodeje a na bazarech v USA se prodavaly po 500-600 bo kdo to nevratil v obchode, tak ten kram radsi prodal. Naprosty fail. Za tu kasu co to stoji, se da postavit opravdove vyladeny Gen5 ve vuni naprosto v topu.
Zev jsou kramy pro fuddy, co stavej derovane silene buildy a nestrili. Tak samo Zaffiri Precision.
Stipling jak od maleho decka, supertragicka gen3 spoust s otresnou pojistkou.
A konkretne OZ9 se stahovaly tisice kusu z prodeje a na bazarech v USA se prodavaly po 500-600 bo kdo to nevratil v obchode, tak ten kram radsi prodal. Naprosty fail. Za tu kasu co to stoji, se da postavit opravdove vyladeny Gen5 ve vuni naprosto v topu.
- MKabar
Příspěvek#6 » sob 9. pro 2023, 01:15
A presne ty prasklinky a jine faily jsou u ZEVu naprosty standard. Je to past na fuddy ve vate.
Funkcne vyladeny Glock vypada takhle - zadne nesmyslne diry v zaveru, zadne srajda odpad dily, vse max spolehlive...a o takovehle spousti si ZEV muze nechat zdat.
https://studio.youtube.com/video/6hooswSbkD8/edit
Funkcne vyladeny Glock vypada takhle - zadne nesmyslne diry v zaveru, zadne srajda odpad dily, vse max spolehlive...a o takovehle spousti si ZEV muze nechat zdat.
https://studio.youtube.com/video/6hooswSbkD8/edit
- Petzold
Příspěvek#9 » úte 12. pro 2023, 11:29
Motostrelec píše:Ahoj, je zde někdo, kdo vlastní OZ9 od ZEV ?
A tak mě právě zajmá, jestli si u ZEV člověk za prémiovou cenu kupuje i premiovou kvalitu a nebo je to jen na ozdobu a vyhozené prachy ?
Napíšu to méně povýšeně. Druhá část otázky je správně.
ZEV je typický příklad, kdy si někdo vezme za vzor spolehlivé, osvědčené, odolné služební kopyto a snaží se na jeho základě udělat načančanou rádoby "závodničku" s nespolehlivými a neprověřenými "inovacemi".
Za ta prachy raději něco jiného a zbytek prostřílet.
Ale jestli to má někdo na 100 ran měsíčně a pro pocit, že si na střelnici každý bude chtít závistivě sáhnout, tak to asi účel splní.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí