Springfield Hellcat
Glock a spol.
- Střelec
Příspěvek#812 » sob 6. črc 2024, 17:37
Jestli je H11 na parádu nevím, každopádně ohledně odlesků - už podle fotky to není leštěné, ale matné. Takže je to asi jen o vkusu. Mimochodem, na všechno plácat cerakote je taky nesmysl, pokud bych měl kupovat zbraň z druhé ruky v nepůvodním cerakote, tak automaticky nemám zájem.
- JirkaCV
Příspěvek#813 » sob 6. črc 2024, 17:50
Všiml jsem si, že chlapi víc ocení technickou krásu, ženský víc tu optickou (nezobecňuju).
Když bylo dceři asi 12 a já kupoval auto, tak jsem se jí zeptal, jaké by se jí líbilo. Červený.
Pravda je, že šetřím na OR2 nebo TS2 a na barvu taky koukám. Když už mercedes, tak ať taky vypadá.
Když bylo dceři asi 12 a já kupoval auto, tak jsem se jí zeptal, jaké by se jí líbilo. Červený.
Pravda je, že šetřím na OR2 nebo TS2 a na barvu taky koukám. Když už mercedes, tak ať taky vypadá.
-
Jarda.Jezek - Příspěvky: 1170
- Jarda.Jezek
Příspěvek#814 » sob 6. črc 2024, 17:56
Podle mě je nejlepší pořádná a hluboká nitridace a na to kvalitní černění. Ale střílet bude i nerezka a u h11 jsou jiné věci, které bych řešil spíš než "barvu" závěru. Takže kdo ví, proč je zrovna pro něj nejlepší h11 v nerezu, udělá dobře, když si to koupí. Ostatní si koupí něco jiného a podle sebe udělají líp.
Cerakotu se vyhýbám, je to prostě jen lak. Jako dobrý lak, to jo, ale pořád jen lak.
Heh.. Ts2 a Mercedes... Porovnej s KMR nebo Zekou z našich končin. Mimochodem, KMR jsem (zatím) nevzal i kvůli cerakotu.
Cerakotu se vyhýbám, je to prostě jen lak. Jako dobrý lak, to jo, ale pořád jen lak.
Heh.. Ts2 a Mercedes... Porovnej s KMR nebo Zekou z našich končin. Mimochodem, KMR jsem (zatím) nevzal i kvůli cerakotu.
- risa2000
Příspěvek#816 » sob 6. črc 2024, 23:11
Espezetka píše:Děkuju, před návštěvami obsah trezoru nevytahuju, ale mně se ta nerez líbí na pohled o chlup víc, to přiznávám bez mučení.
Mně se taky líbí většinou nerez víc. Ať už vyleštěná, nebo lehce do matna. Na revolveru si ani jinou "barvu" než nerez nedovedu představit. Ale u pistole mi přijde praktičtější taky černá, a to o tolik, že si nerezovou pistoli nejspíš nikdy nekoupím. Protože z ní chci aspoň někdy taky střílet.
Za dobrý kompromis, co se týká vzhledu, považuji závěr na Shadow 2. Nevím, co to je přesně za úpravu, ale je to zjevně něco mezi leštěným kovem a černěným a líbí se mi to hodně.
- lukowicz
- zdenstar
Příspěvek#819 » čtv 24. říj 2024, 19:33
Ahoj,
HS H11, pořídil jsem na EDC a Glock 19 je proti tomu thorovo kladivo. Úžasná hračka, fakt.
Jen mi řekněte, nemůžu na to přijít, ta jejich mířidla. Jak zarovnám hledí s muškou, že přední tečka je pěkně v U, tak to lítá nahoru. Jakmile mířím stylem, že muška se dotýká spodního bílého U, tak to střílí přesně. Ale tohle mi je proti srsti.
https://www.thearmorylife.com/wp-content/uploads/2019/10/article-understanding-hellcat-udot-3.jpg
Jak rovnám dle obrázku, střílím nahoru (pak to ale je buď slabý úchop něbo je někde chyba).
Dík
HS H11, pořídil jsem na EDC a Glock 19 je proti tomu thorovo kladivo. Úžasná hračka, fakt.
Jen mi řekněte, nemůžu na to přijít, ta jejich mířidla. Jak zarovnám hledí s muškou, že přední tečka je pěkně v U, tak to lítá nahoru. Jakmile mířím stylem, že muška se dotýká spodního bílého U, tak to střílí přesně. Ale tohle mi je proti srsti.
https://www.thearmorylife.com/wp-content/uploads/2019/10/article-understanding-hellcat-udot-3.jpg
Jak rovnám dle obrázku, střílím nahoru (pak to ale je buď slabý úchop něbo je někde chyba).
Dík
- Héfaistos
- cipis
- Héfaistos
Příspěvek#823 » pát 25. říj 2024, 00:12
Psal jsem nastřelení na 20 m, nikoliv sebeobrana. Při nastřelení na 20 m na flek je u pistole ideální souběh záměrné a balistické dráhy střely (bavíme se o 9mm Luger) pro naprostou většinu sebeobranných situací - při střelbě na 1 metr asi nebudeme řešit, že zásah je 2 cm pod záměrnou, naopak když budeme nuceni střílet na 50 m, tak s nastřelením "na flek" na 20 (první záměrná) budeme u 50 na tom +- stejně (druhá záměrná), až pak to padá.
- Tvrdolín
- mission
Příspěvek#825 » pát 25. říj 2024, 09:20
vzpomínám, když se měnily G17 gen3 za gen4, tak výrobce (dovozce) dodal pistole, které měly hledí jinak hluboké, takže nastřelení bylo na jinou vzdálenost. Moc se mi to tenkrát nelíbilo a nepochopil jsem, proč ta změna. Hledí jsem tenkrát musel vyměnit za původní velikost, jinak byla střelba porod.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí