Walther PDP

Glock a spol.

Lonestar

Příspěvek#1171 » ned 2. bře 2025, 19:16

Dnešní návštěva předváděčky Waltherů ve Warzone:
- 60 ran PDP STEEL FRAME MATCH s kolimátorem
- 30 ran PDP STEEL FRAME MATCH s pevnýma
- 10 ran PDP-F
- 20 ran PPK
(ze všech jsem střílel poprvé)

Subjektivní dojmy zbraňového diletanta (YMMV):

PDP STEEL FRAME MATCH FS 5"
- je nádherný
- sedne do ruky stejně skvěle jako můj Pro SD (nepřekvapivě)
- váha je (v porovnání s plasťákem) samozřejmě znát, ale nevadila mi, dokonce ani při střelbě jednoruč (která mi nikdy nejde)
- absence magwellu na kolimátorovém (byl jen na tom s pevnými mířidly) mě rušila (překvapivě) - asi jsem na něj ze svého Pro SD moc zvyklý
- všichni říkají, že zavřený kolimátor je lepší - ale mě ta hranatá krabice esteticky a pocitově spíše otravovala
- pokud jsem se domníval, že ze mě Steel Frame instantně udělá lepšího střelce, tak NEudělá :lol: = moje výsledky zas nebyly o tolik lepší než s plasťákem
Long story short: Pořád ho chci, ale aktuálně spadl z prvního místa wishlistu.

PDP-F 3,5"
Long story short: jsem rád, že jsem si jako EDC prcka vybral Canik METE MC9.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

jajacob

Příspěvek#1172 » pát 20. čer 2025, 22:28

BoroCZ píše:Aktuálně čekám na vydání ZP. Jsem téměř rozhodnut pro PDP Compact PRO SD, ale musím říct, že verze PRO X me trochu nahlodala. Ale asi mi pořád přijde PRO SD více univerzální.

Nicméně chci se zeptat: podařilo se někomu sehnat kompenzátor? Nějaké tipy? A je to citelný rozdíl?

Ja comp mam a rozdil to je.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

M82K

Příspěvek#1173 » sob 21. čer 2025, 16:48

Ahoj zkoušel už někdo jinou vratnou pružinu s vodítkem než DPM? Například Sprinco, ZR Tactical či jiné?
Napadá někoho další výrobce co dělá sestavu pro PDP F 3,5?
Sprinco vypadá zajímavě ale na 3,5 nemají nic takže jen ZR Tactical a DPM co jsem zatím našel.

M82K

Příspěvek#1174 » pon 23. čer 2025, 17:51

Tak jsem vzal DPM sestavu.

BoroCZ

Příspěvek#1175 » úte 24. čer 2025, 11:29

jajacob píše:
BoroCZ píše:Aktuálně čekám na vydání ZP. Jsem téměř rozhodnut pro PDP Compact PRO SD, ale musím říct, že verze PRO X me trochu nahlodala. Ale asi mi pořád přijde PRO SD více univerzální.

Nicméně chci se zeptat: podařilo se někomu sehnat kompenzátor? Nějaké tipy? A je to citelný rozdíl?

Ja comp mam a rozdil to je.

A kde se dá sehnat? Už je to nějakou dobu co jsem hledal, ale bylo to hledání marné.

kolombo

Příspěvek#1176 » úte 24. čer 2025, 12:00

CB SERVIS ? To je dovozce :-)

Zpět na