CZ 75 P-07 Duty

Glock a spol.
fejfarz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#391 » sob 23. lis 2013, 07:11

Spíš mám otázku měnil jsem u své dutyny hledí a mušku za kovové a ta muška je fixovaná šroubkem , který se při střelbě povoluje a tím ta muška se uvolní a vysunuje ven. Přemýšlel jsem jestli ten šroubek ještě nezakápnout vteřinovým lepidlem ale to pak asi nepůjde povolit nikdy co s tím ? Máte někdo zkušenost s výměnou těch plastových mířidel ?

Milanos

Příspěvek#392 » sob 23. lis 2013, 07:22

Jj taky mě ta povrchovka moc netrápí jen že hned u nové zbraně se objevý taková rýha.
Jinak jsem slyšel že dost používají na zajištění šroubů toto http://www.loctite.as/?p=productsList&iCategory=19
Také jsem to párkrát použil stačí jen maličko kápnout.Mělo by to jít i pak povolit samozřejmě trošku huře než kdyby to tam nebylo :D

fejfarz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#393 » sob 23. lis 2013, 07:26

Zkusím pak dám vědět. Ne že bych tu mušku chtěl pak někdy ještě měnit ale člověk nikdy neví :lol:

sided
moderátor

Příspěvek#394 » sob 23. lis 2013, 08:27

Na zajištění šrobku mušky použij Loctite 241 nebo 242.

xstanleyd

Příspěvek#395 » sob 23. lis 2013, 18:18

fejfarz píše:Ahoj tím bych si hlavu nelámal pořád ta pistole jako nová nebude a když s ní budeš střílet jako já tak po 2500 ranách moje povrchovka vypadá takto viz foto. Ale funkce zbraně je bez jediné závady a to je pro mě důležité.

Mám zhruba stejně odstříleno,a zbraň vypadá naprosto stejně,jako je na fotce -fejfarz- Je to prostě způsobeno používáním

Milanos

Příspěvek#396 » ned 24. lis 2013, 07:08

Ano už moc neřeším to poškrábání ty výstupky které to udělaly jsou zaleštěné a vše je už v pořádku tak to neřeším.
Jinak jsem si vzpoměl že v pátek kdy jsem byl kupovat zbraň v podnikovce v Praze tak tam byl předemnou pán kvuli reklamaci s cz 75 compact asi několik měsícu stará střílel přebijené limity a měl ulítlý závěr dále vyhazovač prý ze zbraně vyletěl a trefil ho nad oko kde mu to rozsekl plus ještě asi to vyrazilo střenku na jedné straně.
Takže pan prodavač mě říkal ať raději střílím nějaké tovární střelivo a na přebijenky se vyprdnu.
Tak jsem mu říkal že jsou dobré zkušenosti s Alsa pro, ale říkal že by to prostě nedoporučoval viz pán co řešil tu reklamaci chvilku předemnou.
Tak nevím na ty Alsa pro jsme měl zálusk, ale po tomto nevím nevím a jak se vubec staví k reklamaci když střílíte přebijené?

fejfarz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#397 » ned 24. lis 2013, 07:21

Tak k Alsa pro : je to naprosto spolehlivé střelivo do teď jsem je střílel bez jediné závady (teď jsem si začal přebíjet sám) a k Limitům jsou na ně různé názory sám jsem je raději nepoužíval. Jinak i tovární nepřebíjené Limity taky nebyly zrovna kvalitní to už raději přebíjené Alsa pro. Podle toho co se stalo s tou zbraní v příspěvku přede mnou to vypadá na selhání prachovače a tím větší dávky prachu než mělo být , ale to se může stát i u továrního nepřebíjeného střeliva takže nechápu prodavačův názor. Do podnikovky jezdím a taky jsem se tam s tímto přístupem už setkal oni by nejradši aby člověk kupoval jen to co oni doporučují a není to jen o střelivu zkus se tam zeptat třeba jen na pouzdro tak se dozvíš že onen prodavač by si takové nikdy nekoupil a bla bla názor kupujícího je jak si vedlejší. K těm Alsa pro v klidu je používej.

Carloss

Příspěvek#398 » ned 24. lis 2013, 10:40

Na zajištění šroubů lze použít i tekutý teflon pro vodoinstalace. Funguje skvěle, k dostání v běžných obchodech.

fejfarz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#399 » pon 16. pro 2013, 11:14

Tak k té mojí mušce tu co jsem koupil přímo v prodejně v Praze cena okolo 500 korun má hrozně malý šroubek. Podle rad jsem ho zafixoval přípravkem PROLOK z OBI a drželo to i to šlo pak povolit ikdyž ta muška stejně malinko po vyjížděla ven a musela se ještě malinko upravit aby tam vůbec šla namontovat. Nechápu proč koupím díl na zbraň přímo u výrobce tak ho musím ještě upravovat proč to nejde prostě nasadit utáhnout a střílet ??? Nic méně byla stejně ještě nízká. Tak jsem tentokrát zvolil kovovou mušku s bodem z eshopu a to je jiný kafe. Lehce jsem jí tam naklepnul a šroubek dostatečně velký aby i bez zajišťovaní nějakým přípravkem prostě držel a muška se ani nehne. Krom toho že ta z eshopu byla skoro o polovinu levnější. Teď už jsem se svojí Dutynkou maximálně spokojený a šlape jak má. :lol:

petr4271

Příspěvek#400 » sob 28. pro 2013, 05:43

to: fejfarz

zdravím, nebylo by nějaké foto aktuálních mířidel ?
mám v plánu malej upgrade mířidel "svepomoci" jestli se podaří dám vědět

fejfarz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#401 » sob 28. pro 2013, 09:01

Vyfotím a dám sem stejně jí budu prodávat protože ježíšek přinesl glocka 17

fejfarz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#402 » sob 28. pro 2013, 18:17

To jsou ty kovová mířidla s fosforovým bodem
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

petr4271

Příspěvek#403 » pon 30. pro 2013, 16:23

Vřele díky za foto.
IMHO rozhodoval jsem se mezi Glockem 19 a Duty , duty zvítězila protože se mi prostě víc líbí. Věřím že v životě a v praxi (nepočítám střelnici) ji mohu použít při smůle jednou při štěstí do dvou-tří krát. Většinu času se s ní hodlám "mazlit" a to chci s někým kdo se mi líbí :)

Mám v plánu předělat bílé tovární mířidla na fosforeskující červenou, nezkoušel někdo ? Barvu od revella už mám objednanou, když to bude k ničemu tak jsem max. přišel o 1OOkč

fejfarz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#404 » pon 30. pro 2013, 17:25

Duty je krásná. Ty fotky jsou při zářivkách mobilem tak ta muška není tak výrazná ale v reálu je to lepší vidět. Jinak když to budeš barvit tak je lepší hledí jednou barvou a muška jinou.

petr4271

Příspěvek#405 » čtv 2. led 2014, 14:01

Tady muj upgrade, jsem trochu rozpačitý ze vzhledu ale účel to plní. Mám v plánu zakápnout mušku nějakou fosforeskující/luminescenční barvou, nemá někdo tip kde ji pořídit?

Pokud se někomu ta diskotéka líbí, tak mi tý barvy zbylo 99%, daruji, Praha a okolí :)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Zpět na