Glock 17 - drobny tuning

Glock a spol.
Zoufalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#16 » pon 15. úno 2010, 15:37

Já se nehádám. Ale přečti si hned následující větu. Ta tu poučku neguje.

Patrik
moderátor

Příspěvek#17 » pon 15. úno 2010, 17:49

Já mám za to, že jde jen o to jak si to sám vysvětlíš, např: Kam muška tam puška = snížím mušku - > snížím záměrnou osu pušky.

Poradce02

Příspěvek#18 » pon 15. úno 2010, 18:08

Na kolik Tě ten tuning nakonec vyšel + glock?? Stálo to za to ?? Našel jsem jeden obrázek s nastavením otevřených mířidel z revolveru.Jen výškově já mám na pistoli seřízení šroubkem v opačném směru.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

izak

Příspěvek#19 » ned 22. led 2012, 21:40

http://www.youtube.com/watch?feature=iv ... ion_129749
tady je super tunning ... z Glock 17 udelali full automat se slusnou kaneci a naboje v bubnech ;-))

Vaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#20 » ned 22. led 2012, 22:13

IMHO se jedná o Glock 18 což je varianta Glocku 17 s možností volby režimu střelby.

Missak

Příspěvek#21 » ned 22. led 2012, 22:20

ono jde takto upravit i přímo G17. tato úprava je však v našich končinách (bohužel) nelegální.
a na tu spotřebu - to by chtělo potom udělat sklad S&B 8-)

Vaki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#22 » ned 22. led 2012, 22:33

Ono občas člověk ani nepotřebuje full-auto a protáčej se mu oči kolik na střelnici nechá :)

Ale to je již trošku OT.

Měl jsem dojem že G18 je právě z toho důvodu s G17 částečně nekompatabilní a narozdíl od G17 (a jiných gloků) je na závěru (tučím vlevo) vybavena voličem režimu střelby. Čímž netvrdím že by G17 upravit nešla, jen jsem o tom předtím nikdy neslyšel. Teoreticky by to asi jít mělo, vzhledem k glokáckým vnitřním pojistkám to ale musí být úprava poměrně rozsáhlá.

A stran té nelegálnosti, ono je to snad i lepší že je to tak :) Nějak si neumí představit (nebo raději nechci) jak by vypadala situace kdy by někdo (byť třeba v sebeobraně) na nějakém rušnějším místě pustil "plnýho buřta" z takový věci... vzhledem k střelivu 9mmL které rádo projde skrz by to byl masakr.

Missak

Příspěvek#23 » ned 22. led 2012, 22:38

nosit to na obranu je pochopitelně hovadina, ale na vyblbnutí na střelnici by se to dalo.
ovšem minimálně s 30 ranným zásobníkem.
upravit to jde, někdy i nechtěně při amatérském přetunění spoušťáku. ale existuje i přípravek, který se tam nasadí a je z toho full.
ale i ta nechtěná úprave je prostě nelegální, takže vymluvit se na to nedá a na LOSech je za to automaticky DQ

Sedmej

Příspěvek#24 » pát 19. úno 2016, 23:13

cmk: Ahoj, pročetl jsem tohle vlákno a zaujala mě ta úprava bez nějakého broušení a podobných věcí. Mám G19 a přijde mě, že si na střelnici zbytečně strhávám zbraň díky příliš tuhé spouště. Hlavně na delší vzdálenosti to bylo hodně znát. pomohla by mě výměna pouze Stojiny spouště? Pokud ano, jakou bys mě doporučil? Abych to pocítil, ale zároveň bych asi nechtěl, aby to střílelo úplně lehce, jak se tu taky píše. Přeci jen pistoli mám nejen na střelnici.

LukeTheNukeDuke

Příspěvek#25 » pon 18. zář 2017, 20:33

Buďte zdrávi, prosím o radu zkušenější kolegy. Mám trochu problém ohledně výměny pouze stojiny spouště. Tovární jsem měnil za 2,0 (standard, žádné ghosty apod). Ve výsledku po natažení závěru se nenatáhl bicí mechanismus a za boha nemůžu přijít na to proč. Nějakým způsobem jsem udělal hermex Glocka (19 Gen4). Ale myslím si, jestli to náhodou nemůže být pružinou spouště, kterou by chtělo dát slabší též.

ggrandcz

Příspěvek#26 » pon 18. zář 2017, 21:08

Může být špatně kde co. Od špatně nasazené pružiny spouště, až po svit Měsíce. Už se tohle řešilo a vyřešilo na jiném fóru, zaměřeném jen na Glock. O síle pružiny to není.

Letec 12

Příspěvek#27 » pon 18. zář 2017, 21:24

Dej tam tu původní a pak napiš. Hlavně ji dobře dotlač do domečku

LukeTheNukeDuke

Příspěvek#28 » pon 18. zář 2017, 21:27

V tom případě to bude svit měsíce, protože jsem vše dotlačil, pružina byla nasazená správně (tedy "S" a nepřekroucená). Když dám tovární, tak vše funguje bez problému.

ggrandcz

Příspěvek#29 » pon 18. zář 2017, 23:22

Zas tak složitý systém to není. Sundej závěř a podívej se, co spoušťák dělá, když ho ručně zresetuješ.
Pokud na problém nepřijdeš, doporučuju ti se v tom nehrabat, když na to nemáš buňky a přenech to někomu, kdo má.

pelanj

Příspěvek#30 » čtv 26. říj 2017, 14:35

Dokázal by mi někdo poradit, kde sehnat hliníkovou, nejlépe štelovatelnou spoušť na G17 Gen4? Něco mají na Brownells, ale nechce se mi to zkoušet úplně naslepo.

Zpět na