Koupě plastové pistole
Glock a spol.
- marinakus
- MM
Příspěvek#33 » čtv 23. črc 2015, 08:14
@Farock - pokial budes dostatocne dotieravy, tak sa urcite ku kontaktu dostanes, otazka je ze ci je v poriadku ked ma importer taky pristup. Ale nech sa to nezvrhne na debatu u importeroch - pokial mas tu pistol pre radost a zmieris sa s tym ze mozno budes na nieco cakat dost dlho (pripadne zhanat sam) OK. Ak z nej chces v ramci treningu / sutazne strielat tisice ran ... potom je dostupnost nahradnych dielov tiez zaujimave kriterium. To uz rovno aby si si zobral dva kusy
.
Mozno aj preto su Gastonove PET-ky take rozsirene. Dostupny servis. Ja som zvedavy na GP Q100 (EDIT: K100->Q100, tu kavu dnes fakt potrebujem
) co vyjde na jesen - to by mohla byt zaujimava vec. SWcko ale rozhodne casom 'pre radost' bude - pretoze ho proste chcem mat. A ked to nepojde v zemich ceskych, tak ho zozeniem cez rakusanov.

Mozno aj preto su Gastonove PET-ky take rozsirene. Dostupny servis. Ja som zvedavy na GP Q100 (EDIT: K100->Q100, tu kavu dnes fakt potrebujem

- Farock
Příspěvek#34 » čtv 23. črc 2015, 09:53
No spíš pro radost a kondiční střelbu, líbí se mi spracování a design zbraně. Je to defakto obdoba MP9 jen trochu upravená a ty se tu prodávají řekl bych vcelku normálně takže náhradní díly by se popřípadě měli dát sehnat, popřípadě pomůže ebay
. Rozepsal jsem pár emailu tak uvidíme.

- Farock
Příspěvek#35 » čtv 23. črc 2015, 12:50
Tak se mi dostala odpověd 
Dobrý den,
Požadovaný model pistole zn. S&W nebyl doposud dovezen.
Jeho předpokládaná maloobchodní cena s 21% DPH bude do 29 000,- Kč.
Samozřejmě za předpokladu, že kurz USD neposílí nad 26,- CZK.
Termín dodání odhaduji na 6 - 9 měsíců.
V dohledné době budeme mít k dispozici dva jiné sportovní modely řady S&W M&P9 s délkou hlavně 5".
Konkrétně se bude jednat o tyto zbraně:
a) S&W M&P9 Pro Series - 5" (178010) - dop. MOC s 21% DPH bude 22 190,- Kč
b) S&W M&P9 C.O.R.E. - 5" (178058) /bez kolimátoru/ - dop. MOC s 21% DPH bude 24 490,- Kč

Dobrý den,
Požadovaný model pistole zn. S&W nebyl doposud dovezen.
Jeho předpokládaná maloobchodní cena s 21% DPH bude do 29 000,- Kč.
Samozřejmě za předpokladu, že kurz USD neposílí nad 26,- CZK.
Termín dodání odhaduji na 6 - 9 měsíců.
V dohledné době budeme mít k dispozici dva jiné sportovní modely řady S&W M&P9 s délkou hlavně 5".
Konkrétně se bude jednat o tyto zbraně:
a) S&W M&P9 Pro Series - 5" (178010) - dop. MOC s 21% DPH bude 22 190,- Kč
b) S&W M&P9 C.O.R.E. - 5" (178058) /bez kolimátoru/ - dop. MOC s 21% DPH bude 24 490,- Kč

- MM
- Farock
Příspěvek#37 » čtv 23. črc 2015, 16:38
No šel bych ale že by se mi chtělo čekat 6 až 9 měsíců to asi ne.Líbí se mi na ni ten závěr přemýšlím jestli by se z klasické MP9 na něm.nedali vysoustružit ty oválné dírky vypadá to s nimi dost dobře
.Ale tuhle zprávu jsem nedostal od Banzaj ale prodej-zbrani.cz. Tak nějak bych chtěl ještě od někoho potvrzení jestli je to pravda. Když na to vzpomenu jako že asi ano tak zkusím zavolat dovozci výhradnímu, který je na stránkách Smith Wesson uveden jako dovozce pro ČR a to je právě Banzai.

- Farock
Příspěvek#38 » čtv 23. črc 2015, 18:02
Ted jsem trochu googlil a vygooglil jsem http://www.prokonzbrane.cz/kratke-zbrane/3552-pistole-sw-mp9-pro-series.html tohle.Serie MP9 Pro za 17 980kč což je jak o víc 4 000 kč levnější.Pokud to samozřejmě je ta samá pistole.Ale podle kodu zboží to souhlasí.To je trochu mazec víc jak 4 000 na pistoli.Většinou nacházím ceny stejné.
- MM
Příspěvek#39 » čtv 23. črc 2015, 18:46
Pozor na to co je na sieti a co je realita. Obcas je to tym ze maju nieco na sklade (a predaju to za staru cenu) ale vacsinou tym ze ceny obnovuju raz za cas. Popytaj - uvidis. Obavam sa ze SW MP9 Pro na sklade v CZ nikto nema, v priebehu posledneho roka som ju par krat hladal - preto nakoniec ten dotaz na dovozcu. Inak sa od normalnej 5" lisi len tym ze svetlovodnu musku a vyladenu spust. Mimo tych 5" sa to da riesit novou muskou a spustovym kitom (oboje kupitelne napr. cez nemecky Brownells)
Pokial by to dopadlo tak ze by si nechcel cakat a siel do standardnej s tym ze ju budes ladit - v Plzni na Leiku (a teraz pozeram ze aj v Prahe - Strelecky servis) maju skladom "SW MP9 Range Kit" kde je zbran s tromi zasobnikmi, pomockou na nabijanie a puzdrom aj na zbran, aj na zasobniky. Ja by som asi kupil tuto sadu.
A este mas variantu VTAC - ta je 4.2" ako standard, s "tacticool"
farbou, kombinovanymi tritium / svetlovodnymi mieridlami a inou spustou (co sa pamatam tak kratsi reset ale udajne nie je taka dobra ako Apex kity). Tiez ho maju v Prahe - Strelecky servis skladom. Na sieti zmiesane nazory - niekto na tie mieridla nadava, niekto ich miluje.
Ale nejako sa nam tema zvrtla na SW MP9 - mozno by bolo vhodne poslednych X prispevkov presunut.
Pokial by to dopadlo tak ze by si nechcel cakat a siel do standardnej s tym ze ju budes ladit - v Plzni na Leiku (a teraz pozeram ze aj v Prahe - Strelecky servis) maju skladom "SW MP9 Range Kit" kde je zbran s tromi zasobnikmi, pomockou na nabijanie a puzdrom aj na zbran, aj na zasobniky. Ja by som asi kupil tuto sadu.
A este mas variantu VTAC - ta je 4.2" ako standard, s "tacticool"

Ale nejako sa nam tema zvrtla na SW MP9 - mozno by bolo vhodne poslednych X prispevkov presunut.
- Farock
Příspěvek#40 » pát 24. črc 2015, 12:23
Tak jsem volal výhradnímu dovozci a zjistil jsem že tu na skladě MP9 Performance není .Z USA jsem zásilky chodí 5x do roka a pozor chodí sem to co tam amikum zůstane prý na stole
.Oni sami nevědí co jim přijde .Že prý pro ně je priorita trh v USA co zbude jede do světa .Může se prý vytvořit objednávka ale neví se zdá to dorazí .Prostě USA jsem King zbytek ať nám vylýže dírku mezi půlkami.

- jenda76
Příspěvek#41 » úte 8. zář 2015, 07:19
Ahoj. Zneužiju zavedené vlákno, ať nezakládám zbytečně nové. Netušíte někdo, jestli mají na některé střelnici na vyzkoušení následující zbraně nebo jestli nebude někde probíhat nějaká předváděčka?
- Heckler & Koch SFP9
Walther PPQ M2
Smith & Wesson M&P9
Glock 19 (příp. 17)
- MM
Příspěvek#42 » úte 8. zář 2015, 08:19
Presne taka akcia bola tusim naposledy v aprili na Leiku (Plzen) ako 'sluzobne zbrane'. Zvyknu to kazdy rok opakovat. Co teraz pozeram tak Leiko ma MP9 + PPQ + bezne Glocky k dispozicii na zapozicanie - skus tam zavolat.
Beznu MP9 si kupis bez problemov, a co som teraz intenzivne hrabal po sieti ohladne potreby pripadnych nahradnych dielov tak sada pruzin (hlavne vratna a pruzina spuste) a zachyt zaveru by mali stacit ako spotrebny material do nejakych 50.000+ ran.
Beznu MP9 si kupis bez problemov, a co som teraz intenzivne hrabal po sieti ohladne potreby pripadnych nahradnych dielov tak sada pruzin (hlavne vratna a pruzina spuste) a zachyt zaveru by mali stacit ako spotrebny material do nejakych 50.000+ ran.
- HawkCZ
Příspěvek#43 » úte 8. zář 2015, 09:38
Včera jsem si vyzvedával SFP9 u WalterTradingu a dušovali se, že Heckler bude mít předváděčku, jak v Leiku, tak na další střelnicích, ale zatím jsem žádne info nenašel a oni mi konkrétní termíny taky neřekli. Jenom řekli, že to nebude ve Střeleckém Servisu.
Stay tuned!
Jinak ta předváděčka služebních v Leiku byla super. Ještě tam od ní mají SFP9 se slevou 10% za nějakých 19 400,-

Jinak ta předváděčka služebních v Leiku byla super. Ještě tam od ní mají SFP9 se slevou 10% za nějakých 19 400,-
- jenda76
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX