Pistole H&K USP
Glock a spol.
- sided
- tomik.ja
- rabbit3278
- Kontaktovat uživatele:
- rabbit3278
Příspěvek#35 » čtv 10. kvě 2012, 21:02
no tak koukni do článků, jak jsem odlehčovat P30L. Ani u jedné z těchto zbraní nečekej nějaký zázraky, aby jsi měl na spoušti pár deka. Jestli se nepletu, jsou to zbraně určeny primárně jako služební či obranné, u nich nikdo nepředpokládá potřebu ladit spoušť jak u speciálů. A co se týká zdvihu, záleží jak držíš, to ho dost ovlivní
- MKabar
- MKabar
Příspěvek#37 » pon 14. kvě 2012, 14:14
A co se zdvihu tyce, tak USP klasicke se zveda vyrazneji vic, nez 5" Expert, nebo P30LS.
Dela to nejspis ta druha pruzina mensi ve vratne pruzine. Funguje jako zmirneni dorazu, ale vic to kvuli ni kope. Cetl jsem nekde na HKPro foru, ze existuji vymenne sady od jinych vyrobcu pro USP.
P30LS je stihlejsi, lehci a ma jenom silikonovy krouzek a proti USP nekope vubec.
U Experta zas pomaha dlouhy tezsi zaver a hlaven. Je to lepe vyvazene, 5" lauf je klasika.
A taky hodne pomuze nejmodernejsi vysoky uchop s palci dopredu, ale strelcum s mensi rukou pak muze zavazet pojistka. No a pak je to samozrejme subjektivni zalezitost jeste, zavisla na silovych dispozicich strelce.
Dela to nejspis ta druha pruzina mensi ve vratne pruzine. Funguje jako zmirneni dorazu, ale vic to kvuli ni kope. Cetl jsem nekde na HKPro foru, ze existuji vymenne sady od jinych vyrobcu pro USP.
P30LS je stihlejsi, lehci a ma jenom silikonovy krouzek a proti USP nekope vubec.
U Experta zas pomaha dlouhy tezsi zaver a hlaven. Je to lepe vyvazene, 5" lauf je klasika.
A taky hodne pomuze nejmodernejsi vysoky uchop s palci dopredu, ale strelcum s mensi rukou pak muze zavazet pojistka. No a pak je to samozrejme subjektivni zalezitost jeste, zavisla na silovych dispozicich strelce.
- rabbit3278
- Kontaktovat uživatele:
- rabbit3278
- tomik.ja
Příspěvek#39 » pon 14. kvě 2012, 21:04
MKabar píše:A co se zdvihu tyce, tak USP klasicke se zveda vyrazneji vic, nez 5" Expert, nebo P30LS.
Asi jsem magor. Nikde nemohu o výměné sadě nic najít.
Má někdo zkušenost s grip na usp?
- MKabar
Příspěvek#40 » úte 15. kvě 2012, 02:30
Tak nejlepsi pruziny jsou pry od Wolfa.
http://www.gunsprings.com/Semi-Auto%20P ... dID136#165
Typek tady ma tu zeslabenou 10lbs v Expertovi 40 S&W.
http://youtu.be/aqjHojrVzfc?hd=1
Pistole se skoro nezveda. Ale zase ta slabsi pruzina je na slabsi munici no.
Pruzinu bych neresil, zpetny raz se da snizit velmi vyrazne idealnim vysokym uchopem.
A mozna taky par navstevami fitka
. Rekl bych, ze po mensim rozcviceni s 45 kg jednoruckou na Scottovce Vam ten zpetny raz prijde potom mensi
.
Grip myslis navlek na rukojet? Na USP mam jety z bazaru za 350 a na Expertovi fungl novy za 8 Euro (208 Kc) z letosni IWA. Oba Pachmayr model 3 - velky. U nas se da koupit za tri kilca plus posta na netu pokud dobre pohledas. Je to super, padne mi to do ruky snad jeste lepe nez P30LS, bo je to jeste trochu tlustsi. Skvela investice, urcite doporucuju.
http://img715.imageshack.us/img715/5601/zasobicka.jpg
No ale neni to urcite pro nekoho s mensi rukou. Nemam nijak moc velkou ruku (rukavice L), ale zase nemam ani malou ruku vzhledem k tomu, ze jsem trochu vetsi.
Koupit se to da tady, uz jsem si vzpomel, kde to maji za nejlepsi cenu:
http://www.alliancze.cz/pachmayr-slip-o ... i/d-70968/
http://www.gunsprings.com/Semi-Auto%20P ... dID136#165
Typek tady ma tu zeslabenou 10lbs v Expertovi 40 S&W.
http://youtu.be/aqjHojrVzfc?hd=1
Pistole se skoro nezveda. Ale zase ta slabsi pruzina je na slabsi munici no.
Pruzinu bych neresil, zpetny raz se da snizit velmi vyrazne idealnim vysokym uchopem.
A mozna taky par navstevami fitka

Grip myslis navlek na rukojet? Na USP mam jety z bazaru za 350 a na Expertovi fungl novy za 8 Euro (208 Kc) z letosni IWA. Oba Pachmayr model 3 - velky. U nas se da koupit za tri kilca plus posta na netu pokud dobre pohledas. Je to super, padne mi to do ruky snad jeste lepe nez P30LS, bo je to jeste trochu tlustsi. Skvela investice, urcite doporucuju.
http://img715.imageshack.us/img715/5601/zasobicka.jpg
No ale neni to urcite pro nekoho s mensi rukou. Nemam nijak moc velkou ruku (rukavice L), ale zase nemam ani malou ruku vzhledem k tomu, ze jsem trochu vetsi.
Koupit se to da tady, uz jsem si vzpomel, kde to maji za nejlepsi cenu:
http://www.alliancze.cz/pachmayr-slip-o ... i/d-70968/
- tomik.ja
Příspěvek#41 » úte 15. kvě 2012, 04:18
Já na ty pružiny myslel spíše českého prodejce. Škoda že s tím tu nechce nikdo obchodovat.
Video na youtube s Expertem je moc pěkny...asi začnu chodit do posilovny.
Nebo koupím Experta.
Zajímavé je to že jsem do www.alliancze.cz posílal poptávku na ten Grip (návlek) ale nikdo se mi neozval. Ani sem na webu nic nenašel. Ani se nedivím. Proč ho prodávají pod "dárky" místo "doplňky"? No, tak zjišťuji že po několikaletém užívání internetu neumím hledat na internetu.
"MKabar" - děkuji ti
Video na youtube s Expertem je moc pěkny...asi začnu chodit do posilovny.

Zajímavé je to že jsem do www.alliancze.cz posílal poptávku na ten Grip (návlek) ale nikdo se mi neozval. Ani sem na webu nic nenašel. Ani se nedivím. Proč ho prodávají pod "dárky" místo "doplňky"? No, tak zjišťuji že po několikaletém užívání internetu neumím hledat na internetu.
"MKabar" - děkuji ti
- MKabar
Příspěvek#42 » úte 15. kvě 2012, 18:38
Neni vubec zac. Proc myslis, ze jsem ho koupil v bazaru za 350? Taky jsem to tam puvodne vubec nenasel (a to normalne jakozto zpravny ITak vygooglim aji velikost ponozek), az potom co jsem se vratil z IWA s uz krasnym novym Pachmayerem na Experta, jsem si tam zacal prohlizet ty prorezane, co se delaj na Glocky a spekuloval, ci by ciste nahodou nesel nektery narvat na P30LS - plandalo by to, rukojet je hodne tvarovana aji z boku, tenhle plan jsem zavrhnul. No a na P30 nemaj v planu vyrobit navlek, ptal jsem se na stanku primo.
No a koukam, dyt oni maji i ten model 3 klasiku na USP za 310
.
Btw navlect to neni zadny horor jak avizovali nejaci zrejme levoruci sikulove na netu, trochu jsem to nahral fenem a za tri minutky hotovo.
No a koukam, dyt oni maji i ten model 3 klasiku na USP za 310

Btw navlect to neni zadny horor jak avizovali nejaci zrejme levoruci sikulove na netu, trochu jsem to nahral fenem a za tri minutky hotovo.
- rabbit3278
- Kontaktovat uživatele:
- rabbit3278
Příspěvek#43 » stř 16. kvě 2012, 13:50
tomiku, pokud hledáš českého prodejce originál náhradních dílů HK tak www.waltertrading.cz na poptání nacení a následně dodá. Stačí napsat označení součástek a oni pošlou cenu. Dodávky jsou kole 4 týdnů 

- tomik.ja
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX