Glock 43X
Glock a spol.
- bbobb
Příspěvek#391 » pon 10. říj 2022, 18:57
Ja vymenil jen miridla (plastova se mi dost nakousla pri padu hned prvni den) a pak jazycek spouste. Od toho jsem si sliboval, ze mi placatejsi nebude delat puchyre na ukazovaku, ale moc to nepomohlo. Je o trochu prijemnejsi, ale puchyr to dela furt. Nebo teda delalo, kdyz jsem z nej za den vystrilel vic jak 150-200 vzdycky.
- hunter240
Příspěvek#392 » úte 11. říj 2022, 15:51
Taky jsem glocka trochu provětral.Vystřílel jsem 800ks nábojů (převážně přebíjené střelivo a dvě krabičky sellierů 7,5gJHP, které nosím) a už jsem si na něj docela zvykl. Zatím bez závady a spoušť si krásně sedla. Na to že to je glock tak je docela příjemná. Zatím musím jen chválit, skvěle se nosí a na střelbu se těším. Převážně střílím na gongy rychlejším tempem, ale když jsem zkoušel na terč, tak na 25m se to dá udržet v černém na pistoláku.Musím říct, že pistole předčila mé očekávání, od tak malé zbraně jsem nečekal takové vlastnosti.
- mikomik69
Příspěvek#394 » pon 24. říj 2022, 15:50
Mám ty sterlingi do SFP 9ky a do tohohle cvrčka se je taky bojím dát, neb kdo je zná, ví jaká je to prda . Myslím si, že SaB SP a SaB JHP jsou na nošení plně dostačující a tam není cítit žádný rozdíl oproti FMJ.
P.S.
Ač jsem nechtěl do cvrčka šahat, nedalo mi to a podle návodu na https://www.youtube.com/watch?v=rT_E8-DW8M4&t=241s jsem si s tím pohrál (hlavně jako výzva a na poznání jak to vevnitř vypadá ) a je to poznat…je to takové hladší. Ne že by se to bez toho nedalo, ale o něco maličko příjemnější to je(nečekat naprostý zázrak) No a již jsou objednaný Truglo světlovodný mířidla, takže jsem do toho ,, tuningování ,, lehce spadl taky
)
P.S.
Ač jsem nechtěl do cvrčka šahat, nedalo mi to a podle návodu na https://www.youtube.com/watch?v=rT_E8-DW8M4&t=241s jsem si s tím pohrál (hlavně jako výzva a na poznání jak to vevnitř vypadá ) a je to poznat…je to takové hladší. Ne že by se to bez toho nedalo, ale o něco maličko příjemnější to je(nečekat naprostý zázrak) No a již jsou objednaný Truglo světlovodný mířidla, takže jsem do toho ,, tuningování ,, lehce spadl taky

- Letec 12
- MRBLUE
Příspěvek#404 » sob 12. lis 2022, 12:10
K tomu lieviku by sa hodil este bobrak, opierka na palec a 5" hlaven. A samozrejme na ten 15 ranovy zasobnik minimalne +2 botka. 
Aj ked toto povazujem na zbran tohoto urcenia za nezmysel, je dobre ze sa robi vela doplnkov. Clovek si ich predsa nemusi kupit, ale moze.

Aj ked toto povazujem na zbran tohoto urcenia za nezmysel, je dobre ze sa robi vela doplnkov. Clovek si ich predsa nemusi kupit, ale moze.
- davidu11
Příspěvek#405 » sob 12. lis 2022, 12:36
Lievik je hezké slovíčko.
Ne, nejsem ladič ani sperkař a jediné vylepšení mojí 43X spočívá v instalované záslepce pažbičky (BTW - proč tam není už z výroby?), ale zrovna magwell by se mému malíku líbil. Vím - prodlouží to o pár milimetrů pažbičku a půjdu trošku proti skrytému nošení, ale víš co, je to prostě moje věc.

Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí