Koupě plastové pistole
Glock a spol.
- roman77
Příspěvek#46 » čtv 10. zář 2015, 12:33
jenda76 píše:Díky. Zatím to vypadá, že Leiko a Střelecký servis mají na vyzkoušení PPQ (sice jen M1), M&P9, G19, G17. S SFP9 je to slabší, ale počkám si na předváděčku H&K a zkusím alespoň i P30(L).
jestli se Ti podaří vyzkoušet PPQ ve Střeleckém servisu tak dej vědět - silně pochybuji o tom, že Tě z toho nechají vystřelit "jen tak" - pokud vůbec
- Farock
Příspěvek#48 » ned 20. zář 2015, 17:09
Tak co jsem četl tak tam píší že tam mají na vyzkoušení takže by tě asi měli nechat vystřelit na zkoušku.Sice jsem s PPQ nestřílel ale držel jsem ji v ruce a držela si mi velmi skvěle rozhodoval jsem se mezi ní a MP9 nakonec vyhrála MP9 kvůli lepšímu vzhledu z mého pohledu
.

- Luboš16
- MM
- Luboš16
Příspěvek#51 » ned 20. zář 2015, 19:14
Rozhodně bych při výběru plasťáka uvažoval i o Grand Power K100/P1/P11, kvalita zpracování, použité materiály, odolnost, přesnost, cena a nadstandartní záruka a servis této značky jsou bezkonkurenční. Mám P1, za které jsem vystřelil 2400 ran a na zbrani takřka nejsou stopy po jejím užívání.
- roman77
Příspěvek#52 » ned 20. zář 2015, 21:17
camouflage44 píše:Jen tak asi nee, ale po složení 2000kč jo. Maj to na stránkách
...podle jejich stránek to vypadá, že tato záloha je nevratná! když tam koupíš zbraň, záloha bude odečtena z kupní ceny, ale co když se rozhodneš tam zbraň nekoupit? - to jako ta záloha za tři měsíce propadne? proč tam tato situace není popsaná?
- HawkCZ
Příspěvek#53 » ned 20. zář 2015, 21:52
Ondra a Střeleckej servis je jen pro ty movitější z nás
. Ale jsou tam fajn, jenom jsou trochu na peníze no, těžko jim to vyčítat
. A mají epesní poukázky na slevu 500 Kč na koupi zbraně nebo kurz. Můžu poskytnout, kdybyste někdo chtěl, mam jednu z přípravy na ZoZ.
Jinak ad plasťák: Za mě doplním k P30 striker variantu VP9 (podle mě lepší spoušť, než na PPQ, ale tam už hrají roli osobní preference). Už to bude měsíc, co jsem se stal šťastným majitelem po dlouhém výběru mezi P30(L) a VP9
.

Jinak ad plasťák: Za mě doplním k P30 striker variantu VP9 (podle mě lepší spoušť, než na PPQ, ale tam už hrají roli osobní preference). Už to bude měsíc, co jsem se stal šťastným majitelem po dlouhém výběru mezi P30(L) a VP9

- jenda76
Příspěvek#55 » stř 23. zář 2015, 10:19
Jenom bych shrnul pár posledních příspěvků, které různě reagovaly na mě.
Co se týče Střeleckého servisu, tak záloha 2000 při koupi zbraně mi osobně nijak nevadí. Stejně jsem se rozhodoval mezi pistolemi, které mají všichni prodejci v ČR za stejné ceny, takže bych si tam jednu ze zkoušených zbraní rovnou koupil. Nakonec jsem ale ve Střeleckém servisu nebyl a zkoušel jsem i nakoupil v Leiku.
GP K100 a spol. jsem do výběru vůbec nezařadil, protože ta pistole mi nesedí, ani se mi nelíbí. Stejně tak mě ale nemile překvapila třeba S&W M&P9, která mi taky nesedí a střílí se mi z ní ještě hůř než z Glocka.
Nakonec jsem se rozhodoval mezi Walther PPQ a H&K SFP9 (VP9). Vyhráli to pánové Heckler a Koch.
Co se týče Střeleckého servisu, tak záloha 2000 při koupi zbraně mi osobně nijak nevadí. Stejně jsem se rozhodoval mezi pistolemi, které mají všichni prodejci v ČR za stejné ceny, takže bych si tam jednu ze zkoušených zbraní rovnou koupil. Nakonec jsem ale ve Střeleckém servisu nebyl a zkoušel jsem i nakoupil v Leiku.
GP K100 a spol. jsem do výběru vůbec nezařadil, protože ta pistole mi nesedí, ani se mi nelíbí. Stejně tak mě ale nemile překvapila třeba S&W M&P9, která mi taky nesedí a střílí se mi z ní ještě hůř než z Glocka.
Nakonec jsem se rozhodoval mezi Walther PPQ a H&K SFP9 (VP9). Vyhráli to pánové Heckler a Koch.

- A_J
- FiBe
Příspěvek#60 » pát 9. srp 2024, 15:56
poohlížím se po nové pistoli, takže každá rada drahá 
Požadované vlastnosti
- kompakt
- SF
- 9L
- příprava pro kolimátor
Chci ji na každodenní nošení, ale zároveň musí být (přiměřeně) příjemná na střelbu, takže nechci subkompakty (G43, P-10S/M, ...).
Co jsem brouzdal, tak jsem našel (jen?) tyto, napadá vás ještě nějaká jiná, kterou bych měl zahrnout do výběru?
- AREX Delta 2 M/X OR
- CZ P-10C OR
- Glock 19 Gen4/5 MOS
- Heckler & Koch SFP9 OR
- Smith & Wesson MP9 M2.0 Compact OR
- Walther PDP Compact 4"
Díky

Požadované vlastnosti
- kompakt
- SF
- 9L
- příprava pro kolimátor
Chci ji na každodenní nošení, ale zároveň musí být (přiměřeně) příjemná na střelbu, takže nechci subkompakty (G43, P-10S/M, ...).
Co jsem brouzdal, tak jsem našel (jen?) tyto, napadá vás ještě nějaká jiná, kterou bych měl zahrnout do výběru?
- AREX Delta 2 M/X OR
- CZ P-10C OR
- Glock 19 Gen4/5 MOS
- Heckler & Koch SFP9 OR
- Smith & Wesson MP9 M2.0 Compact OR
- Walther PDP Compact 4"
Díky
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK