Koupě plastové pistole

Glock a spol.
roman77

Příspěvek#46 » čtv 10. zář 2015, 12:33

jenda76 píše:Díky. Zatím to vypadá, že Leiko a Střelecký servis mají na vyzkoušení PPQ (sice jen M1), M&P9, G19, G17. S SFP9 je to slabší, ale počkám si na předváděčku H&K a zkusím alespoň i P30(L).

jestli se Ti podaří vyzkoušet PPQ ve Střeleckém servisu tak dej vědět - silně pochybuji o tom, že Tě z toho nechají vystřelit "jen tak" - pokud vůbec

camouflage44

Příspěvek#47 » ned 20. zář 2015, 15:50

Jen tak asi nee, ale po složení 2000kč jo. Maj to na stránkách

Farock

Příspěvek#48 » ned 20. zář 2015, 17:09

Tak co jsem četl tak tam píší že tam mají na vyzkoušení takže by tě asi měli nechat vystřelit na zkoušku.Sice jsem s PPQ nestřílel ale držel jsem ji v ruce a držela si mi velmi skvěle rozhodoval jsem se mezi ní a MP9 nakonec vyhrála MP9 kvůli lepšímu vzhledu z mého pohledu :-D.

Luboš16

Příspěvek#49 » ned 20. zář 2015, 17:14

PPQ i HK P30 jsou perfektní, PPQ jsem měl a HK P30 mám a plná spokojenost, s Glockem asi taky chybu neuděláš, ale připadá mi, že to začali trochu flákat. Vyber podle toho, co ti nejlépe sedne.

MM

Příspěvek#50 » ned 20. zář 2015, 17:32

Inak ja by som ani P07/P09 ako moznu volbu nezatracoval. Vcera som bol na jednej predvadzacke v Borovanoch a vidiac volne stanoviste kde mali P09ku som ju po vyse roku zase zobral do ruky. Velmi prijemna strelba. A subjektivne mi sedela lepsie nez to PPQcko.

Luboš16

Příspěvek#51 » ned 20. zář 2015, 19:14

Rozhodně bych při výběru plasťáka uvažoval i o Grand Power K100/P1/P11, kvalita zpracování, použité materiály, odolnost, přesnost, cena a nadstandartní záruka a servis této značky jsou bezkonkurenční. Mám P1, za které jsem vystřelil 2400 ran a na zbrani takřka nejsou stopy po jejím užívání.

roman77

Příspěvek#52 » ned 20. zář 2015, 21:17

camouflage44 píše:Jen tak asi nee, ale po složení 2000kč jo. Maj to na stránkách

...podle jejich stránek to vypadá, že tato záloha je nevratná! když tam koupíš zbraň, záloha bude odečtena z kupní ceny, ale co když se rozhodneš tam zbraň nekoupit? - to jako ta záloha za tři měsíce propadne? proč tam tato situace není popsaná?

HawkCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#53 » ned 20. zář 2015, 21:52

Ondra a Střeleckej servis je jen pro ty movitější z nás :D. Ale jsou tam fajn, jenom jsou trochu na peníze no, těžko jim to vyčítat :-). A mají epesní poukázky na slevu 500 Kč na koupi zbraně nebo kurz. Můžu poskytnout, kdybyste někdo chtěl, mam jednu z přípravy na ZoZ.

Jinak ad plasťák: Za mě doplním k P30 striker variantu VP9 (podle mě lepší spoušť, než na PPQ, ale tam už hrají roli osobní preference). Už to bude měsíc, co jsem se stal šťastným majitelem po dlouhém výběru mezi P30(L) a VP9 :-).

Obrázek

Farock

Příspěvek#54 » pon 21. zář 2015, 09:48

Tak to gratuluju, vypadá to na té fotce skvěle :-)

jenda76

Příspěvek#55 » stř 23. zář 2015, 10:19

Jenom bych shrnul pár posledních příspěvků, které různě reagovaly na mě.

Co se týče Střeleckého servisu, tak záloha 2000 při koupi zbraně mi osobně nijak nevadí. Stejně jsem se rozhodoval mezi pistolemi, které mají všichni prodejci v ČR za stejné ceny, takže bych si tam jednu ze zkoušených zbraní rovnou koupil. Nakonec jsem ale ve Střeleckém servisu nebyl a zkoušel jsem i nakoupil v Leiku.

GP K100 a spol. jsem do výběru vůbec nezařadil, protože ta pistole mi nesedí, ani se mi nelíbí. Stejně tak mě ale nemile překvapila třeba S&W M&P9, která mi taky nesedí a střílí se mi z ní ještě hůř než z Glocka.

Nakonec jsem se rozhodoval mezi Walther PPQ a H&K SFP9 (VP9). Vyhráli to pánové Heckler a Koch. ;)

HawkCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#56 » stř 23. zář 2015, 12:20

Gratuluju, potesil jsi me, spravna volba :). Koupil jsi tu se slevou z predvadecky?

Luboš16

Příspěvek#57 » stř 23. zář 2015, 12:40

Připojuji se ke gratulaci, mám sice HK P30, HK je dobrá volba a já jsem spokojen s výhradou pouze k dostupnosti a ceně příslušenství

jenda76

Příspěvek#58 » stř 23. zář 2015, 13:03

Tu z předváděčky už neměli, takže nová za plnou cenu. Od pondělí je zaregistrovaná a teď jenom netrpělivě čekám na sobotu, až ji konečně vyzkouším na střelnici.

A_J

Příspěvek#59 » pon 1. úno 2016, 21:07

Není tu někdo z Prahy, kdo by vlastnil Steyra L-A1 nebo M-A1? Glocků jak... hub po dešti, ale Steyra aby člověk pohledal ;) Ráda bych si z něj práskla, ale prostě není kde. Střelnice a kafe samozřejmě na mě. Díky za odpověď.

FiBe

Příspěvek#60 » pát 9. srp 2024, 15:56

poohlížím se po nové pistoli, takže každá rada drahá :-)

Požadované vlastnosti
- kompakt
- SF
- 9L
- příprava pro kolimátor

Chci ji na každodenní nošení, ale zároveň musí být (přiměřeně) příjemná na střelbu, takže nechci subkompakty (G43, P-10S/M, ...).
Co jsem brouzdal, tak jsem našel (jen?) tyto, napadá vás ještě nějaká jiná, kterou bych měl zahrnout do výběru?

- AREX Delta 2 M/X OR
- CZ P-10C OR
- Glock 19 Gen4/5 MOS
- Heckler & Koch SFP9 OR
- Smith & Wesson MP9 M2.0 Compact OR
- Walther PDP Compact 4"

Díky

Zpět na