Springfield Hellcat
Glock a spol.
- Tvrdolín
Příspěvek#841 » úte 29. říj 2024, 19:24
Ujko Straka píše:Ano, primárně na nošení, ale aby s tím nebylo za trest si jít i normálně zastřílet.. Jelikož mám velkou ruku ale krátké prsty, tak se mi většina běžně širokých zbraní drží blbě. V obchodě jsem měl možnost vzít si do ruky 365X a sedl mi parádně. Proto chci ještě zkusit H11 pro kdyby měl podobně dobrý grip, tak abych nepřiplácel 11k za siga.
Já jsem si na Hellcat koupil na pažbičku gumový grip.
https://www.hogueinc.com/handall-beavertail-grip-sleeve-black-springfield-hellcat-pro
Nemůžu už najít české stránky, kde konkrétně jsem to koupil, ale je to vynikající.
- koutlosh
- koutlosh
Příspěvek#845 » úte 26. lis 2024, 16:42
Díky, když jsem si zkoušel nový H Pro, tak mi spoušť přišla dost slušná, ale rozhodně se nebráním žádnému zlepšení a při ceně kvéru se tam ten APEX snadno schová, takže ho asi vezmu taky. Když už se mi zde dostalo dobrých rad, rád bych se zeptal jak je to s kompatibilitou kolimátorů, podle čeho poznám co mi tam bude pasovat? Celkem se mi zamlouvalo toto: https://zbrane.habresto.cz/mini-kolimat ... 23mm-3moa/ ale nevím, po čem se koukat. Díky.
- FájfSevn
Příspěvek#847 » pon 23. pro 2024, 20:32
Ujko Straka píše:Měl tu někdo možnost střílet Hellcatem s kompenzátorem ? Jestli je to opravdu znát, nebo je to jen okrasa ?
Ano, měl sem možnost střílet z obou zbraní ve stejný den a osobně bych si koupil verzi s kompenzátorem. Hodně to pomáhá a střelba je příjemnější.
- cartmann
Příspěvek#848 » pát 27. pro 2024, 20:14
U Hellcata Pro je videt na fotkach primo napis Hellcat.
To se sem dostava "original" Springfield? Nebo Springfield dovolil znaceni Hellcat a uz nemusi se to prodavat jako H11? H11 a H11 Pro mely opticka vlakna v musce. Original Springfiled mel tritiovou musku. V Evrope to bylo kvuli zakazu tritia v nekterych zemich. Diky za vysvetleni.
To se sem dostava "original" Springfield? Nebo Springfield dovolil znaceni Hellcat a uz nemusi se to prodavat jako H11? H11 a H11 Pro mely opticka vlakna v musce. Original Springfiled mel tritiovou musku. V Evrope to bylo kvuli zakazu tritia v nekterych zemich. Diky za vysvetleni.
- tomcat1
Příspěvek#850 » pát 27. pro 2024, 21:39
cartmann píše:U Hellcata Pro je videt na fotkach primo napis Hellcat.
To se sem dostava "original" Springfield? Nebo Springfield dovolil znaceni Hellcat a uz nemusi se to prodavat jako H11?
https://www.bwarms.sk/news/33-hs-produk ... nove-ceny/
"Vážení zákazníci, chceme Vás informovať, že HS Produkt a Springfield Armory sa rozhodli zjednotiť názvy zbraní. Od roku 2024 sa tak pre Európu i Ameriku budú vyrábať len zbrane so značkou a názvoslovím SPRINGFIELD ARMORY."
je to tak, kamaratka chcela kupit 3 mesiace dozadu H11, nedalo sa, ze uz je po novom len Hellcat, samozrejme za vyssiu cenu ako stala povodne H11
- cartmann
Příspěvek#851 » sob 28. pro 2024, 17:31
tomcat1: takze i vybava je stejna? stejna muska, proste uz se dela jen jedna zbran a nedeli se to jako driv, ze Springfield mel jine baleni, zasobniky nez HS Produkt?
Tak jeste ze jsem si pockal
Mam XDS 3,3" .5ACP a premyslim o Hellcat PRO. Skoda ze neni s nerez zaverem.
Tak jeste ze jsem si pockal

Mam XDS 3,3" .5ACP a premyslim o Hellcat PRO. Skoda ze neni s nerez zaverem.
- MaroH
Příspěvek#852 » úte 7. led 2025, 22:35
Má, prosím, někdo hellcata předěláného pro leváky? Jde to vůbec? Přemýšlím, že bych k Echelonu pořídil nějaký subcompact, vzhledem k nadwseni z echelonu jsem chtel zůstat ve stejné stáji a zaujal me hellcat comp, ale teď se dívám, že na rozdíl od echelonu se tady plnohodnotně levoruké ovládání nekoná, což je škoda, protože tím si mě echelon získal.
- MaroH
Příspěvek#854 » čtv 9. led 2025, 15:51
Já jsem se právě na echelonu konečně naučil zachyt závěru nějak používat (dřív jsem ho používal minimálně, protože to nebylo ergonomické). Myslel jsem, že mi to bude jedno a že to bez něj nějak přežiju, ale minulý týden jsem zas po nějaké době střílel s pravorukou pistolí a zjistil jsem, jak moc mi to chybí. Celý svet je pro praváky, takze člověk tak nějak automaticky počítá s ústupky v ergonomii a uz to tolik neřeší, ale jak jsem jednou zkusil, jak se asi cíti při střelbě pravák, nečekal jsem, že to bude tak velký skok v komfortu používání. Takže už se mi úplně nechce vracet 

- koutlosh
Příspěvek#855 » pon 13. led 2025, 09:44
cartmann píše:tomcat1: takze i vybava je stejna - Hellcat PRO...
Mám Hellcat Pro s tritiovou mouchou za stejnou cenu za jakou jsou u nás k sehnání ostatní se světlovodem, celkem jsem se divil, moc jsem nevěděl v čem je rozdíl, příjde mi že většina má světlovody, měl jsem pocit že mám štěstí a koupil jsem nějaký uleželejší kus, než to změnili, ale asi je to složitější.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí