CZ 75 P-07 Duty

Glock a spol.
sided
moderátor

Příspěvek#91 » úte 5. črc 2011, 10:01

No to vypadá že ten lauf je ohnutej :!: šel bych to reklamovat :shock:

No a ted vážně ;) nezvedá se předek hlavně ale snižuje zadní část a tím odemyká závěr.

stannanek

Příspěvek#93 » sob 16. črc 2011, 10:31

Ahoj, tak podělí se někdo o zkušenost s Dutynou?
Díky

dave136

Příspěvek#94 » pát 22. črc 2011, 21:55

Ahoj.
Zbraň si musíš osahat. Já jsem s ní spokojený(funkčně i vzhedově).
Můj subjektivní pocit je, že mí lépe sedí trochu lépe než Glock 19(na střelbu bezva zbraň!) a hlavě mi přijde o hodně lepší než CZ 75D. Ale je to můj pocit!

stannanek

Příspěvek#95 » sob 23. črc 2011, 15:18

dave136: ahoj, já ji už držel, ale nestřílel. Glocka 19 jsem taky držel, ne 4gen. Třeba se drží lépe, nevím. Dutyna mi padla opravdu lépe do ruky. Jaký má prosím zpětný ráz? Kope víc než třeba Glock? Ono je to prý i dost odvislé od nábojů, ale zatím nemám tu zkušenost. Střílel jsem jen s C75 - policejní. Střílí přesně? Chápu, ruce jsou ruce, ale snad to už máš v ruce a můžeš hodnotit. Taky bych asi nejraději zajel do prodejny UB a tam ji koupil i s pouzdrem. Jinak jsem od Olomouce. Díky za odpověď.

belbloudek

Příspěvek#96 » sob 23. črc 2011, 18:08

Já střílel z Glocku i z Duty na střelnici, když jsem dělal ZP.
Duty je parádní pistole, jen mi vzhled trochu kazí ten hranatý lučík, ale na to se dá snad zvyknout. Jinak co se týče střílení, Glock se mi zdál přesnější. A jak jsem někde četl, že Duty má tlumený zpětný ráz, tak se mi spíš zdálo, že kope víc než Glock. Ale vzhledově se mi líbí víc Duty!!!
Takže povolení k nákupu mám, jen ještě ušetřit nějakou tu korunu :-)

dave136

Příspěvek#97 » stř 10. srp 2011, 10:34

to stannanek: Mě také lépe sedí DUTY než Glock. ;)

spike-cz

Příspěvek#98 » stř 10. srp 2011, 12:08

Taky jsem s ní střílel a pocitově se mi držela dobře, neklouzala z ruky. Horší bylo, že závěr po dostřílení nezůstával v zadní poloze a subjektivně jsem vždycky nastřílel mířenku hůř než s vlastní zbraní (P99). Takže mne trochu zklamala.

stannanek

Příspěvek#99 » čtv 11. srp 2011, 18:33

Tak jsem se snažil sehnat na Olomoucku k porovnání P-07 DUTY a P-02, ale nepodařilo se. P-01 jsem držel v ruce, taky sedí. P-02 má už spoušť Omega, tak jsem zvažoval, zda nekoupit P-02, ale nikdo ji nemá. Tak koupím P-07, snad nebudu litovat.

stannanek

Příspěvek#100 » pát 12. srp 2011, 18:15

Tak po hodinové diskusi v podnikové prodejně CZ UB s jedním pánem jsem upustil od P-07 DUTY a šel do P-02 s omega spouští. To se mu sice taky moc nezdálo, ale nechal na mém rozhodnutí. Prý by mi doporučil P-01, Řekl, že ví moc dobře o čem mluví, byl totiž z CZ UB. Tak, jel jsem pro Duty a přijel s P-02. Byla taky v mém výběru. Po prvním seznámení na střelnici napíšu.

stannanek

Příspěvek#101 » pon 15. srp 2011, 13:14

Tak, dnes jsem vyzkoušel P-02 na poppery. Ta spoušť omega je fakt skvělá. Už tady nebudu strašit........ :)

glock69

Příspěvek#102 » pon 15. srp 2011, 19:14

Tak to jsi asi první, od koho čtu, že je spokojený s omega spouští.

KITTbx

Příspěvek#103 » pon 15. srp 2011, 19:46

Zpět k Duty, mi tedy nesedí, moje CZ100 mi sedne lépe a Glock 19 mi do ruky sedne rozhodně lépe než Duty, nesedla mi ani při střelbě.
Jinak Duty mi i vzhledově přijde jako hračka, taková airsoftka.

Longer377

Příspěvek#104 » pát 16. zář 2011, 19:25

belbloudek píše:Všiml jsem si, že DUTY, když má závěr vzadu, tak zvedá hlaveň. Není to trochu divný??

http://imageshack.us/photo/my-images/824/beznzvuka.png/

Ano u dutyny když je závěr v zadní poloze tak se hlaveň zvedá. Jednoduchá odpověď je to kvůly tomu že hlaveň je uzamykatelná do výhozího okénka tudíž při natahování závěru se uvolní a zasune se pod závěr. V tuto chvíly je uvolněná a směřuje nahoru.. Jinak jsem též majitel p-07 duty a jsem sní velice spokojen až tak moc že mám jak dutynu v ráží 9mm luger tak i 40sw =) Na té lůgrové mám nastřileno cca 12tis a ani jedna závada. Jsem nadmíru spokojen. A k tomu odchlíplému boku ten už byl když sem kupoval zbraň novou a nezhoršilo se to je to furt stejné =)

aifel

Příspěvek#105 » úte 18. říj 2011, 20:10

Longer377-- celý problém je podle mně v nedostatečném zapuštění pružiny záchytu závěru,zahnutý konec tlačí na plast,vzal jsem kleště, jednu stranu jsem podložil abych nepoškodil plast a zamáčkl jsem zahnutý konec pružiny záchytu závěru do té dírky co je v rámu
:roll: .Zatím je to v pohodě,nic se neodchlipuje.

Zpět na