Sig Sauer P-320
Glock a spol.
- kokosak
Příspěvek#301 » stř 22. úno 2023, 15:40
Ano přesně tak, mám kromě origo. p320, a zmiňovaného x-comp. ještě rám od wilson cobat . Super je právě na tom to, že od každého dostanu uplně jiný uchop i úhel je jiný . takže když časem zjistíš, že bys potřeboval něco jinak. Výměnou dostaneš pistoli s naprosto odlišným úchopem (rám už se dělá i hliníkový, u nás zatím nedostupný ) .. spoušták mám sadu od Apex tactical s plochou spouští.
- kokosak
- Poval
Příspěvek#308 » stř 26. dub 2023, 15:27
kokosak píše:No abych byl upřímný moc rozdíl jsem v tom nepoznal (zbytečné 4 tis) P320 má v základu spoušť úplně v pohodě a Serie X je v tomto ohledu z mého pohledu dál než kit od apexu.
Ahoj, za mna som rozdiel celkom poznal - mam Apex full kit. Startovacia pozicia bola ale odlisna - ladil som P320 M17 - ta by default nema tak super spust ako X series. Doobjenal som este presne ten Wilson Combat ram, co mas na fotkach. A parada. Akurat dostupnost aftermarket je trosku zlozitejsia, Brownells ale funguje spolahlivo, len sa musi chvilu pockat.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- kokosak
Příspěvek#309 » stř 3. kvě 2023, 07:33
Ahoj, jsem rád za další příspěvek. Samozřejmě prezentuji pouze mé subjektivní dojmy a každý to vnímáme trošku jinak a co přijde někomu zbytečné může být pro druhého super upgrade . Ještě takový postřeh, co se týče spouště, tak si opravdu hodně sedla od té doby co jsem vyndal z krabice.
- Poval
Příspěvek#311 » pon 8. kvě 2023, 17:03
Ahoj,
vyzera, ze nieco pojde objednat aj z Polska (4gun.pl). Zhanal som dlhsiu dobu “P320 Gas Pedal” - rozborovy cep s opierkou na palec. Predavaju ho aj na oficialnych strankach Sig Sauer USA, do Europy samozrejme neposielaju. Kolegovia z USA tiez nezafungovali (nejako sa to kazdy boji “pasovat” v zavazadle pri sluzobke do Prahy ), na 4gun.pl ho maju a chcu poslat do CR. Samozrejme platba vopred. Tak uvidime, urcite dam vediet jak som dopadol.
Zasobniky som inac riesit nemusel - bral som M17 co sa v CR objavila pred rokom. Dovozca vybral “G19x” variantu - v zaklade 2x21, a 1x17 (myslim) zasobniky + tritium mieridla a kolim ready (akurat musi byt nejaky od Sig, ale to nevadi, kolim zatial nepotrebujem)
Farba mi uplne nesadla, ale to som poladil Wilson Combat…
Zatial maximalne spokojnost, pre istotu som si ale obstaral aj G45. Tam je tunit fakt radost .
P.
vyzera, ze nieco pojde objednat aj z Polska (4gun.pl). Zhanal som dlhsiu dobu “P320 Gas Pedal” - rozborovy cep s opierkou na palec. Predavaju ho aj na oficialnych strankach Sig Sauer USA, do Europy samozrejme neposielaju. Kolegovia z USA tiez nezafungovali (nejako sa to kazdy boji “pasovat” v zavazadle pri sluzobke do Prahy ), na 4gun.pl ho maju a chcu poslat do CR. Samozrejme platba vopred. Tak uvidime, urcite dam vediet jak som dopadol.
Zasobniky som inac riesit nemusel - bral som M17 co sa v CR objavila pred rokom. Dovozca vybral “G19x” variantu - v zaklade 2x21, a 1x17 (myslim) zasobniky + tritium mieridla a kolim ready (akurat musi byt nejaky od Sig, ale to nevadi, kolim zatial nepotrebujem)
Farba mi uplne nesadla, ale to som poladil Wilson Combat…
Zatial maximalne spokojnost, pre istotu som si ale obstaral aj G45. Tam je tunit fakt radost .
P.
- Poval
Příspěvek#312 » ned 21. kvě 2023, 21:43
Tak hlasim uspech (viz foto). Komunikacia s eshopom v Anglictine, dohodli sme sa bez problemov. Rozborovy cep bol doma za 5dni, 2 dni presun penazi oproti pro forma fakture, 3 dni dorucovanie - posielali DPD.
Ak by ste od nich nieco chceli dajte vediet (SZ), mam kupon na 5% zlavu a sam ho uz nevyuzijem.
Uchop samotny na prvy pocit super, uvidime co s nim vymalujem na strelnici .
P.
Ak by ste od nich nieco chceli dajte vediet (SZ), mam kupon na 5% zlavu a sam ho uz nevyuzijem.
Uchop samotny na prvy pocit super, uvidime co s nim vymalujem na strelnici .
P.
IMG_2121.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
Shotgun ED - Příspěvky: 44
- Shotgun ED
- Poval
Příspěvek#314 » čtv 25. kvě 2023, 19:13
Ahoj,
na webe parta tvrdi, ze bude sediet v 90% puzdier. Neviem. Ja pouzivam 2 varianty OWB od Falco Holsters - celo kozene so skrutkou na upravene svoru (btw je k mani - druha varianta mi vyhovuje viac) a hybrid - kydex na vrchu, spodok je koza.
V oboch pripade sa rozborovy cep dostava do kontaktu prave s kozenou castou puzdra a teda nie je problem. Daj mi par dni, skusim ti to odmerat a pofotit.
Moj osobny nazor je, ze s full plast/kydex bez moznosti upravovat svor puzdra moze byt problem. To chce vyskusat. Ak mas zaujem, napis SZ skusime zistit, ci sme lokalitou kompaktibilni .
P.
na webe parta tvrdi, ze bude sediet v 90% puzdier. Neviem. Ja pouzivam 2 varianty OWB od Falco Holsters - celo kozene so skrutkou na upravene svoru (btw je k mani - druha varianta mi vyhovuje viac) a hybrid - kydex na vrchu, spodok je koza.
V oboch pripade sa rozborovy cep dostava do kontaktu prave s kozenou castou puzdra a teda nie je problem. Daj mi par dni, skusim ti to odmerat a pofotit.
Moj osobny nazor je, ze s full plast/kydex bez moznosti upravovat svor puzdra moze byt problem. To chce vyskusat. Ak mas zaujem, napis SZ skusime zistit, ci sme lokalitou kompaktibilni .
P.
-
Shotgun ED - Příspěvky: 44
- Shotgun ED
Příspěvek#315 » ned 28. kvě 2023, 18:12
Ahoj. Díky moc, není třeba to fotit a měřit, já byl jen zvědavý. Já zatím 320-ku nemám, ale plánujují a ten gas pedal se mi líbil. Ale už byl na pohled sakra velkej tak jsem byl zvědavý jestli to je i na běžný nošení, nebo spíš pro sportovce a nebo je to úplně na hovno. Otázka je tak jestli to pomáhá tolik tomu úchopu, ale to už bych pak zkusil sám až bych pořídil.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí