Sig Sauer P365
Glock a spol.
- dusky
Příspěvek#392 » ned 1. kvě 2022, 19:51
Firestorm636: tu si to mozes porovnat nazorne, pripadne aj s lubovolnou dalsou co mas
Nastavil som ti tam p365, p365XL, a glock19
https://www.handgunhero.com/compare/sig-sauer-p365-vs-sig-sauer-p365-xl-vs-glock-g19-gen5
Pri noseni bude kriticky parameter sirka (vacsinou budes nosit v gatiach - iwb). Druhy potom dlzka patky (podla toho kde nosis a ako). Az posledny bude dlzka hlavne - vacsinou tam priestor na ten 1,5cm naviac mas bez problemov.
Hor - pomaly - na svk som videl august 2022 prve kusy.
Nastavil som ti tam p365, p365XL, a glock19
https://www.handgunhero.com/compare/sig-sauer-p365-vs-sig-sauer-p365-xl-vs-glock-g19-gen5
Pri noseni bude kriticky parameter sirka (vacsinou budes nosit v gatiach - iwb). Druhy potom dlzka patky (podla toho kde nosis a ako). Az posledny bude dlzka hlavne - vacsinou tam priestor na ten 1,5cm naviac mas bez problemov.
Hor - pomaly - na svk som videl august 2022 prve kusy.
- krtek2k
Příspěvek#395 » pát 6. kvě 2022, 09:40
Ahoj. Ve středu jsem pořídil P365X a po 20ranách jsme se skamarádili, až jsem vejral, co se dá s takovým mrňouskem trefit, u nás je střelnice 18,5m.
Přikládám i foto hilzen. Nějaký minimální drápnutí tam je znát, ale asi ok.
Přikládám i foto hilzen. Nějaký minimální drápnutí tam je znát, ale asi ok.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Honzajan
- boby06
Příspěvek#398 » stř 11. kvě 2022, 14:55
pokud by někdo zde chtěl se mnou vyměnit 365P grip a díly z pojistokové verze a naopak nabízím svůj grip a díly pojistky za grip bez pojistky. predstavil bysh si z druhé strany doplatek 1000.
toto:
https://sigsauerparts.com/sig-sauer-p36 ... -parts-kit
toto:
https://sigsauerparts.com/sig-sauer-p36 ... -parts-kit
- milanvpg
- Ústřice
Příspěvek#402 » stř 6. črc 2022, 15:26
Nový člen domácnosti.
Přítelkyně si udělala ZP a volba padla právě na 365X s prodlouženou pažbou. Zbraň sice ve vyšší cenové hladině než konkurence, ale na druhou stranu kvituji tritiová miřidla, stippling už z výroby a zásobník na 12 nábojů. Jakožto majitel Glocka 48 jsem byl sám zvědavý na chování zbraně při střelbě. Čekalo mě velmi příjemné překvapení v podobě dobrého úchopu (oceňuji lehké vybroušení pažby pod lučíkem) a i dobrého soustřelu (na to, že nemám zažitý chod spouště na této zbrani - mimochodem vcelku i příjemný). Tuto zbraň mohu vřele doporučit, když jsem ji zkusil v kydexovém pouzdře, skoro jsem o ní nevěděl. Kdybych se rozhodoval mezi Glockem 43X a P365X, tak by vyhrál Sig Sauer.
Přítelkyně si udělala ZP a volba padla právě na 365X s prodlouženou pažbou. Zbraň sice ve vyšší cenové hladině než konkurence, ale na druhou stranu kvituji tritiová miřidla, stippling už z výroby a zásobník na 12 nábojů. Jakožto majitel Glocka 48 jsem byl sám zvědavý na chování zbraně při střelbě. Čekalo mě velmi příjemné překvapení v podobě dobrého úchopu (oceňuji lehké vybroušení pažby pod lučíkem) a i dobrého soustřelu (na to, že nemám zažitý chod spouště na této zbrani - mimochodem vcelku i příjemný). Tuto zbraň mohu vřele doporučit, když jsem ji zkusil v kydexovém pouzdře, skoro jsem o ní nevěděl. Kdybych se rozhodoval mezi Glockem 43X a P365X, tak by vyhrál Sig Sauer.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Václav SIG
- Václav SIG
Příspěvek#403 » sob 9. črc 2022, 10:12
Mám SIG 365X 7 měsíců, nastříleno cca 700, naprostá spokojenost, skvěle mi padne do ruky, je na menší ruce, má skvělou spoušť, tritiová hranatá mířidla a muška krásně večer svítí, muška je krásně vidět i ve dne, já si dokoupil jako záložní zásobník na 15, ale nosím ve zbrani ten kratší na 12, ideální na skryté nošení v kydexovém pouzdru, je lehká a malá a hlavně tenká (ve srovnání s CZ P-10 M), ale velká kapacita vzhledem k velikosti. A i na střelnici na 25metrů mám v pistolovém terči 8 z 10ti v černém, nejsem žádný terčový střelec, chodím s ní 2x do měsíce. Nekouše do malíčku jako např.CZ P-10 S a M. Rozhodně skvělý poměr cena/výkon. Doporučuji.
- dusky
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX