Pravidla - diskuse

Pravidla, dotazy, žádosti a náměty k provozu tohoto fóra (neslouží pro otázky obecné zbraňové otázky!)

RIVL

Příspěvek#106 » pát 5. čer 2015, 11:32

Můj dotaz byl smazán. Proč ?

Protože se i přes upozornění držíš mimo téma.

RIVL

Příspěvek#107 » pát 5. čer 2015, 11:55

A je ze zásady takový dotaz mazán, nebo se mám dotázat v jiném vlákně ?

sided
moderátor

Příspěvek#108 » pát 5. čer 2015, 19:52

Zeptej se ve vlákně kam ten dotaz tématicky patřil, pokud si ho správně pamatuji tak nejspíš v sekci volná diskuse . Je to pro přehlednost fora.

Quirinus

Příspěvek#109 » čtv 11. čer 2015, 06:43

Někdy je méně více. Obzvláště při moderování diskusního fóra. Úplně zbytečný ban z přehnané horlivosti. A předpokládám, že umísťováním pastiček na myši se podle moderátora také dopouštím pytláctví a týrání zvířat. :-D

přesunuto z "kuny"

graver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#110 » čtv 11. čer 2015, 07:40

Není podstatné, čeho se dopouštíš podle moderátora, ale čeho se dopouštíš podle zákona :-)
Btw: pravidla mají šalamounskou formulaci: "Neporušujte zákony České republiky...". Myslí se tím neporušovat svými komentáři nebo vůbec (tedy svým konáním mimo fórum)? :-).

Luky22

Příspěvek#111 » čtv 11. čer 2015, 07:48

Člověk aby se pomalu bál bez advokáta otevřít hubu... Kdo z právních laiků přesně zná, co všechno je porušením zákona?

Blacky

Příspěvek#112 » čtv 11. čer 2015, 08:10

To sem ale nepatří. Tady má M/A právo veta. Co on myslí že už je za hranou tady prostě nebude a je zbytečné o tom diskutovat.

graver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#113 » čtv 11. čer 2015, 08:20

Nepochybně proto tady je sekce Pravidla - diskuse :-).

Blacky

Příspěvek#114 » čtv 11. čer 2015, 08:33

Reagoval jsem na Lukyho s tím co je a není porušení zákona.

Luky22

Příspěvek#115 » čtv 11. čer 2015, 11:22

Já jsem to myslel všeobecně. Zde samozřejmě, jako u každého fóra pravidla hry určuje admin.

scorpions

Příspěvek#116 » čtv 11. čer 2015, 14:31

SIDEDe udělal jsem si duplicitní identitu,ale neboj vydržím 30dnů bez příspěvků do jiných vláken. Jenom jsem chtěl reagovat rychle. Napiš mi co jsem porušil. Pouze jsem se zeptal ,čeho se dopustím,pokud kunu picnu vzduchnou. Bylo mi odpovězeno.
pokud si bereš výraz modrý pisálek jako vulgaritu nebo osobní urážku ,tak je mi tě líto. Právě ty ,který jsi zde jiné veřejně nazýval "maskotem" . Normální neflustrovaný člověk musel pochopit že je to nadsázka ,taky proto ty smajlíky
Pro tebe by bylo asi nejlepší diskuzní forum,kde by se nesmělo diskutovat vůbec. Pokud se někde nějaká diskuze rozjede tak ji jednoduše zamkneš.
Doufám ,že tvé EGO moc neutrpělo a že se k tomu taky nějak vyjádříš.

sided
moderátor

Příspěvek#117 » čtv 11. čer 2015, 14:55

Není Ti jasné za co jsi dostal ban? Přečti si pravidla.
9.Dodržujte pokyny moderátorů a nehádejte se s nimi!

Na debatu o zásazích je tady tohle vlákno a není zapotřebí zaplevelovat celé forum. Navíc jsi provokoval a o ban si vyloženě řekl,
A kdyby došly banány tak klidně můžu i pomeranče nebo jiný jižní ovoce :lol:
a když Ti vyhovím tak tu ublíženě fňukáš.

Modrýho pisálka bych stejně jako ostatní výpady na mou osobu přešel bez povšimnutí kdybys to napsal sem. Je mi jedno co si o mě kdo myslí.

scorpions

Příspěvek#118 » čtv 11. čer 2015, 14:59

Nefňukám ,za to mi nestojíš.
Jenom si říkám ,že tys musel bejt sakra dobrej svazák.Uvědomělej a takových nám třeba.

sided
moderátor

Příspěvek#119 » čtv 11. čer 2015, 15:10

;)

graver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#120 » čtv 11. čer 2015, 15:12

Tohle téma je prostě nevyčerpatelné :-)
Scorpions: že si občas někde mod pohoní ego a podlehne opojné vůni moči (teď nemyslím konkrétní osobu/případ), je standard. Ale s tím uvědomělým svazákem... víš, já tu dobu zažil. Jeden takový na mě práskal. Tak mám tu definici postavenou jinak.

Zpět na