výroba náhradního dílu - hvězda posunu válce

Krátké vícehlavňové zbraně
Majkl

Příspěvek#1 » stř 6. led 2016, 21:39

Zdar kolegové, po cca 1/2 roku marného shánění dodavatele originálních náhradních dílů na Rossi 851 jsem to vzdal a teď hledám někoho kdo by byl schopen a ochoten mi vyrobit novou hvězdu posunu válce. Hvězda je v jednom kusu s extraktorem, ale asi by se dala odfrézovat a "naroubovat" nová.

Originální díl je silně doničený (nechápu co s tím revolverem předchozí majitel dělal) a v DA režimu se válec na jedné z komor neotočí. Při ručním natažení kohoutu k otočení ještě dojde....

Díky za případné info
Majkl
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

iloveguns

Příspěvek#2 » stř 6. led 2016, 21:50

Z jakého materiálu to je? Tak zdevastovanou hvězdu jsem ještě neviděl....

Majkl

Příspěvek#3 » stř 6. led 2016, 22:36

revolver je nerez, ale hvězda je podle mne nějaké "obyč" železo (podle toho jak vypadá, ale spíš bláto..... :( )

sided
moderátor

Příspěvek#4 » čtv 7. led 2016, 06:12

Vyrobit jde všechno, prostě to dones nějakému puškaři. Ale cena za nový extraktor bude nejspíš vyšší než cena zbraně. Udělat se musí celý protože i ty ramena jsou vymačkaný.

iloveguns

Příspěvek#5 » čtv 7. led 2016, 08:38

U puškaře to bude hodně drahé. Pokud máš dobrého známého zámečníka se soustruhem a frézkou, který ti to udělá za kamarádsky lidovou cenu, mohl bys mít vyhráno.

sided
moderátor

Příspěvek#6 » čtv 7. led 2016, 09:02

:) Ten extraktor je docela složitá součástka, chtěl bych vidět zámečníka kterej to udělá "za flašku" . Navíc podle týhle omačkaný mrchy. Nejspíš bude zmršený i hand takže taky nový a celý dopasovat tak aby to fungovalo. A bůhví jak vypadá zbytek zbraně.

Majkl: jesti k tý Rossině nemáš nějaký vztah tak ji někomu věnuj na součástky a kup si něco pořádnýho. Do tohodle nasypeš spoustu peněz a pořád to bude mrcha.

Rough boy

Příspěvek#7 » čtv 7. led 2016, 09:34

Možná plácnu blbost, ale nebude to rozměrově shodné s nějakým Taurusem nebo SW podobné řady?

Majkl

Příspěvek#8 » čtv 7. led 2016, 09:58

Díky všem za reakce. Dnes ráno jsem to ukázal šéfovi údržby u nás ve fabrice a ten říkal, že někdo z našich dodavatelů by si s tím měl umět poradit :twisted:

iloveguns

Příspěvek#9 » čtv 7. led 2016, 13:11

Také si říkám, že soustruh a frézka s děličkou to musí společně s šikovným zámečníkem zvládnout. Složité je to na první pohled. Kdybych měl frézku s příslušným nářadím, udělal bych to sám.

sided
moderátor

Příspěvek#10 » čtv 7. led 2016, 13:46

Majkl: dej vědět jak to dopadlo.

Majkl

Příspěvek#11 » čtv 7. led 2016, 14:16

dám

Rough boy

Příspěvek#12 » čtv 7. led 2016, 14:28

Jestli na to dobře koukám, tak už se někdo pokoušel té hvězdici navrátit původní tvar důlčíkem, ne? Mám na mysli ty důlky shora v materiálu.

Zpět na