Ruger Blackhawk .357 mag , .44 mag
Krátké vícehlavňové zbraně
- Redsnake
Příspěvek#31 » pon 31. črc 2023, 09:59
https://gunblast.com/Poorboy.htm
Zkoušel to někdo? Včera jsem jednu packu pružiny shodily u SBH 5,5" a spoušť se jednoznačně zlepšila, ještě musím ověřit na střelnici, jestli zbraň odpaluje jak má a vše funguje. Věnoval jsem prohledávání internetu poměrně dost času, žádnou nevýhodu z toho plynoucí jsem nenašel.
Výhoda je, že je to vratná úprava.
Zkoušel to někdo? Včera jsem jednu packu pružiny shodily u SBH 5,5" a spoušť se jednoznačně zlepšila, ještě musím ověřit na střelnici, jestli zbraň odpaluje jak má a vše funguje. Věnoval jsem prohledávání internetu poměrně dost času, žádnou nevýhodu z toho plynoucí jsem nenašel.
Výhoda je, že je to vratná úprava.
- oldglock
Příspěvek#32 » pon 31. črc 2023, 15:04
Na to jsem ještě nenarazil. Ale fungovat by to mohlo v klidu. Odpalovat to bude asi ok, jelikož bicí pružina je furt stejná. Já tam mám (v BH) kit pruzin od Wolfa a nyní to má odpor tuším 1kg. Záměrně jsem tam nedával tu nejlehčí bicí právě z důvodu jistoty odpalu všeho...
- Redsnake
Příspěvek#36 » pát 6. říj 2023, 11:14
Nezkoušel. Popravdě jsem se od koupení SBH nedostal na střelnici a ostatně SBH je po zakoupení u puškaře.
Měl několik vad už z výroby což mě velmi zklamalo, jako uvolněný housing ejectoru kdy šroub který ho drží nešel již více dotáhnout, tzn buď dlouhý šroub nebo krátký závit. Dále nesedící muška a další kosmetika.
Ruger nikdy nebyl výrobcem prémiových zbraní, ale tyhle nedodělky mě štvaly a vzhledem k tomu, že to je zbraň dovezená na zakázku, tak to ani nejde vrátit a vybrat na pultu jiný kus. Ale jsou to takové dodělávky, věřím že to puškař doladí. Jen to u zbraně za 36k zamrzí.
Nicméně k původní otázce - nepředpokládal bych problémy
Měl několik vad už z výroby což mě velmi zklamalo, jako uvolněný housing ejectoru kdy šroub který ho drží nešel již více dotáhnout, tzn buď dlouhý šroub nebo krátký závit. Dále nesedící muška a další kosmetika.
Ruger nikdy nebyl výrobcem prémiových zbraní, ale tyhle nedodělky mě štvaly a vzhledem k tomu, že to je zbraň dovezená na zakázku, tak to ani nejde vrátit a vybrat na pultu jiný kus. Ale jsou to takové dodělávky, věřím že to puškař doladí. Jen to u zbraně za 36k zamrzí.
Nicméně k původní otázce - nepředpokládal bych problémy
- oldglock
- Redsnake
Příspěvek#38 » pát 6. říj 2023, 13:31
Problemy se tykaji noveho huntera. 5,5” je krasny od usti po pazbicky. O to vic to zamrzi, jeta vs nova zbran. No, snad nic co by se nevyresilo. Jen skoda ze i takova pietta umi revolvery ktere stoji pulku a jsou spasovane daleko lepe.
Ruger zda se velmi spoleha na svuj customer support, jenze s tim mame mimo usa trochu smolika.
A souhlasim, krasne zbrane to jsou, nemuzu se dockat az SBH prijde zpet.
Ruger zda se velmi spoleha na svuj customer support, jenze s tim mame mimo usa trochu smolika.
A souhlasim, krasne zbrane to jsou, nemuzu se dockat az SBH prijde zpet.
- oldglock
Příspěvek#39 » pát 6. říj 2023, 13:40
Tak to je škoda. Ale někdy to tak bohužel bývá. Ten můj BH je z roku 1980. Jsou na něm známky používání, ale jinak je v super kondici. Ten novější SBH je rok 2009 a je jak nový. Přeci jen z toho našinec moc nevystřílí už jen vzhledem k ceně munice.
Ty Italové jsou obecně moc hezky udělaný, ale já k tomu nemám tak velkou důvěru. Zdá se mi tam horší matroš. Povolování šroubků...to už je jen prkotina... ale provedení a spasování je opravdu pěkné...
S tou podporou máš asi pravdu a také s tím, že my máme smůlu
Ty Italové jsou obecně moc hezky udělaný, ale já k tomu nemám tak velkou důvěru. Zdá se mi tam horší matroš. Povolování šroubků...to už je jen prkotina... ale provedení a spasování je opravdu pěkné...
S tou podporou máš asi pravdu a také s tím, že my máme smůlu
- Redsnake
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva