Revolver Alfa proj - steel
Krátké vícehlavňové zbraně
- Luiggi
Příspěvek#1 » čtv 9. lis 2017, 21:47
Zdravim, chtel bych se zeptat jaky mate nazor na revolver Alfa proj steel .357 (3520) 2”? Dost o nem premyslim, prijde mi i prizniva cena a tahle “steel” rada by mohla byt kvalitou uplne jinde nez napr. Holek. Samozrejme i vzhledove se mi libi, jelikoz bych chtel 2” s chromovou upravou a drevene strenky, coz moc na vyber neni, rozhodne ne v teto cenove relaci. Ma to smysl kupovat? Nebo je lepsi si priplatit za jiny popr. jaky? Moc dekuji za rady a nazory.
- Antony30011
- Antony30011
- McFly
Příspěvek#5 » pát 10. lis 2017, 06:14
To je jak říct že když pistoli tak jedině Browning protože vše ostatní je jejich více či méně zdařilou kopií
Colt - už z revolverů vyrábí jen klasiku pro western a jeden model moderního - Cobra.Takže mrtvý
SW - naprostá stálice mezi revolvery ale min. 3x vyšší cenovka, a jejich kvalita výroby umí bejt taky dost ošemetná. Známého 629 několikrát stávkující je toho pro mne dost příkladem. a o praskání rámu některých modelů se taky dost psalo. Takže bych si u nich vsadil spíše na starší produkci, nebo ověřený modelový řady.
K Alfě není co dodat, za daný prachy dostaneš velmi slušnej kus železa, ale nemyslím si, že je namístě jej srovnávat s jiným železem za 3-5x tolik, nebo že se nedá koupit lepší. Toť my 2 cents.
PS: toto je vlákno o Alfě Steel takže se jí držme..
Colt - už z revolverů vyrábí jen klasiku pro western a jeden model moderního - Cobra.Takže mrtvý
SW - naprostá stálice mezi revolvery ale min. 3x vyšší cenovka, a jejich kvalita výroby umí bejt taky dost ošemetná. Známého 629 několikrát stávkující je toho pro mne dost příkladem. a o praskání rámu některých modelů se taky dost psalo. Takže bych si u nich vsadil spíše na starší produkci, nebo ověřený modelový řady.
K Alfě není co dodat, za daný prachy dostaneš velmi slušnej kus železa, ale nemyslím si, že je namístě jej srovnávat s jiným železem za 3-5x tolik, nebo že se nedá koupit lepší. Toť my 2 cents.
PS: toto je vlákno o Alfě Steel takže se jí držme..
- DanielX
Příspěvek#6 » pát 10. lis 2017, 06:43
Alfu Steel v ráži .38 Special jsem koupil přítelkyni. Je to taková kopie SW, přesný a bezproblémový revolver. Navíc velké plus je servis, špatným střelivem ho poškodila, tak to výrobce velmi rychle a překvapivě velice levně opravil. Za ty peníze opravdu hodně muziky. Snad jen standardní mířidla nejdou nastavit v tak jemných krocích jako u mého SW, jenže to je jen velice drobný detail.
- Pablo.gs
Příspěvek#8 » pát 10. lis 2017, 07:44
O Alfě taky uvažuju v .357, neslyšel jsem na ni (kromě dodacích termínů) nic špatnýho. Navíc 10% sleva pro členy LEX. Jen se nemůžu rozhoupat jakou povrchovku. Nejraději bych nerez, ale to výrobce nenabízí. Máte někdo chrom, a jaká je jeho kvalita? Žádné problémy a nevypadá to už moc kýčovitě?
- graver
- DanielX
Příspěvek#13 » pát 10. lis 2017, 13:08
Pablo.gs píše:O Alfě taky uvažuju v .357, neslyšel jsem na ni (kromě dodacích termínů) nic špatnýho. Navíc 10% sleva pro členy LEX. Jen se nemůžu rozhoupat jakou povrchovku. Nejraději bych nerez, ale to výrobce nenabízí. Máte někdo chrom, a jaká je jeho kvalita? Žádné problémy a nevypadá to už moc kýčovitě?
Chromovanou má kamarádka. Leskne se jak nahý zadek v křoví a po čase se prý hodně špatně čistí. Navíc chromu moc nevěřím, že se nebude odlupovat. Vezmi černou, klasickou.. to je moje rada
- Pablo.gs
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX