AR15-obecně

Samonabíjecí pušky

Sarkafarka.Loupeznik

Příspěvek#2896 » sob 5. lis 2022, 17:04

Ale jak se chová k nezajištěnému ARku výstroj, když s ní pracuješ v pohybu, během přemísťování, změně pozic atd.?

tomas fuk

Příspěvek#2897 » sob 5. lis 2022, 17:17

Nijak. Si jako myslis, ze treba zasahovka jde do akce v rezimu zajisteno a neustale vyhodnocuje situace a podle toho neustale prepina pojistku? Po skonceni akce jsou snad pravidla jasna, ne? Zbytecny dotaz, pokud byl smerovan na me. Na zavody na ktere chodim jsem pojistku nikdy na zadne zbrani nepouzil. A ne jen ja. Staci dodrzovat pravidla.

Venon

Příspěvek#2898 » sob 5. lis 2022, 17:19

tomas fuk píše:A jak to poznas u moji??? Muzu mit zajisteno jak nenabitou, tak nabitou. Nastesti pojistku nikdy nepouzivam u zadne zbrane, tak nad tim nemusim premyslet a chovam se ke zbrani, jako by byla vzdycky nabita.

To je sice pěkné že nepoužíváš pojistku ale mnohde je to vyžadováno a pak bych uvítal možnost pušku zajistit bez nutnosti mít nataženo

tomas fuk

Příspěvek#2899 » sob 5. lis 2022, 17:22

Tak si kup tu spoust od Jardu, ta Ti to umozni. Promin, v prvnim prispevku jsem napsal spatne nazev a misto Jard jsem napsal Yard.

tomas fuk

Příspěvek#2900 » sob 5. lis 2022, 17:24

Ja mam tuhle a odpor spouste mam podle mereni 800 gramu. Nakonfigurujes jakou budes chtit, pripadne kup zaklad a set pruzin od JP.
https://jardinc.com/ar-adjustable-kit

Venon

Příspěvek#2901 » sob 5. lis 2022, 17:26

Jak to kdo dělá je mi celkem jedno mě zajímá pouze kombinace spoušť +pojistka která takto funguje, jinak to zase spěje k debatě která nikam nevede.

Venon

Příspěvek#2902 » sob 5. lis 2022, 17:26

tomas fuk píše:Ja mam tuhle a odpor spouste mam podle mereni 800 gramu. Nakonfigurujes jakou budes chtit, pripadne kup zaklad a set pruzin od JP.
https://jardinc.com/ar-adjustable-kit

Dík

Sarkafarka.Loupeznik

Příspěvek#2903 » sob 5. lis 2022, 17:45

tomas fuk píše:Nijak. Si jako myslis, ze treba zasahovka jde do akce v rezimu zajisteno a neustale vyhodnocuje situace a podle toho neustale prepina pojistku? Po skonceni akce jsou snad pravidla jasna, ne? Zbytecny dotaz, pokud byl smerovan na me. Na zavody na ktere chodim jsem pojistku nikdy na zadne zbrani nepouzil. A ne jen ja. Staci dodrzovat pravidla.

Nevím jak "tvoje zásahovka" manipuluje se zbraněmi, ale všude jinde se praktikuje, že pokud puška nestřílí, je zajištěná. Především ve chvíli, kdy jí pouštím na slingu do pozic, kdy jí rukama nekontroluju. Ten minipohyp palcem je základním z drillů při výuce střelby z této zbraně.

audis

Příspěvek#2904 » sob 5. lis 2022, 20:08

Na závodech los, kde mimořádně stage předepisuje zajištěno, je pravidlo aplikováno jen na závodníky, jejichž zbraň to umožňuje. Kde neumožňuje, neaplikují tento jeden pokyn a odstrili stage jako ostatní.

bigmountain

Příspěvek#2905 » úte 8. lis 2022, 13:22

Tak koukám, že asi reklamace u Antregu fungují dobře a ke spokojenosti Eagga, neboť v inzerci píše, že je jeho Antreg už zase ve stavu nové pušky... :-) Jsem zvědavý, co bude další kus k jeho testování, vzhledem k požadavkům bych to viděl už snad jedině na JP?! :-D

mikymoto

Příspěvek#2906 » úte 8. lis 2022, 14:58

No esli ho mezitím neprodal, tak JP už má (od března).
viewtopic.php?f=22&t=111&p=271417#p271417

Ale zase zkusit se má všechno, říkala babi :D Tak se tu holt zase optá, co si má dalšího koupit a vy mu bez zbytečných komentářů přeci rádi poradíte, ne?

bigmountain

Příspěvek#2907 » úte 8. lis 2022, 15:41

mikymoto> sakra, tak to mi uniklo. Njn, nečetl jsem úplně vše. Tak to nevím, co bude dále. Ale nechme se překvapit... :-D On něco vymyslí a někdo musí ty ARka pořádně prověřit. ;-) Možná ten Antreg v 9mm? Tedy jestli mu ještě Antrega někdo prodá... :-)

sokar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#2908 » úte 8. lis 2022, 19:11

bigmountain - reklamace v Antregu fungují suprově, protože se jeho puška do reklamace vůbec nedostala. Nešla ani k prodejci jak sliboval, ani následně k nám jako k distributurovi a my jsme tak neměli logicky co nosit do Antregu. :shock:

bigmountain

Příspěvek#2909 » úte 8. lis 2022, 20:21

sokar> to jsem si myslel... :-D Tak jsem zvědav, kdo si od něj toho bájného a profláknutého Antrega koupí... :-) Aneb jak udělat svojí pušce medvědí službu. :-D

sokar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#2910 » úte 8. lis 2022, 20:32

Ano bylo o té pušce vyloženě nakydáno sraček ve vlákně o ARS dost a kdo si to nepřečte celé nabyde dojmu že ARS je sračka, pokud přehlédne jak se píše že to není puškou.... Fórum čte hodně lidí a tak mnozí když si přijedou vybírat toto story zmiňují... Škoda že to nejde promazat. Nemusel bych dokola vysvětlovat jak to je. Stále platí, že těžká hlaveň u Antregu a quad rail je jedna z nejméně žádaných konfigurací a prodaly se snad 2 nebo 3. 8-)

Zpět na